به شانست بستگی داره اما جای شلوغ شلوغه دیگه! احتمالا بقیه isp ها هم همینطوری باشن
Printable View
به شانست بستگی داره اما جای شلوغ شلوغه دیگه! احتمالا بقیه isp ها هم همینطوری باشن
با uc نمیشه ویرایش کرد... اینجا کسی از اینترانت استفاده کرده؟ 2 مگ 10 گیگ رو حذف کردن! الان 128 و 256 سرعت دانلود قبل و بعد حجم چقدره؟ مثل اینترنت اینم کم میکنن یا اینترانت فرق میکنه؟
دوستان بهترين dns براي اسياتك چي ست كنم؟
پينگ 4.2.2.4 خيلي افتضاحه بالاي 400 ميده
ممنون
اسیاتک سرعت سرویساشو روچند میبنده مثلن 512 10 گیگ در ماه رو رو چند میبنده؟
و ایا تو ساعات شبانه سرعت تغییر میکنه؟ و محدود میکنن یانه؟
ممنون:n12:
روزانه همه سرویسا آزاده شبانه اسمی
شبانه محدود نمیکنه... سرعت سرویسی ک گفتی 64 میشه! ( uc ویرایش کار نمیکنه)
آسیاتک زرین شهر اصفهان
Coming Soon.....
031-52227070
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشید فراوان به دوست عزیزمون .نقل قول:
انشا الله شما اینترنت با کیفیتی رو در اختیار مشتریان بگذارید .
اقا یه مشت دزد عوضین..من طرح جشنواره خریدم همین فجر کوفتی!!! 4مگ 7گیگ 3ماهه 38000 تومن... سرعت دانلودم 200... افتضاحه
دانلود شبانه رایگان اسیاتک چه ساعتیه؟من طرح جشنواره خریدم همین فجر کوفتی!!! 4مگ 7گیگ 3ماهه 38000 تومن
سرعتش چنده الان؟نقل قول:
الان از سایت یه فلش پلیر دان کردم متوسط 200 کیلو... خوبه؟ رایگان چه ساعتی داره؟نقل قول:
نه جالب نیست 4مگ حداقلش باید 500کیلوبایت باشهنقل قول:
فکر کنم از ساعت 2شروع میشه
فجر شبانه رایگان نداره
بچه ها شبانه فیکس رو اسمی یا ادا در میاره؟
بین های وب و اسیاتک موندم
دانلودمم خیلی خیلی زیاده
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بستگی به هزینه پرداختی داره ( بودجه ماهیانه)
آسیاتک، شبانه اسمیه! نه کمتر نه بیشتر! البته تا 512! 1 مگ 90 دو مگ 130 چهار مگ 160-170 و 10 مگ هم 260 تاس شبانه! روزانه همه سرویسا هم 12 مگه ( هرچقدر پورتت باشه)
بستگی به هزینه پرداختی داره ( بودجه ماهیانه)
آسیاتک، شبانه اسمیه! نه کمتر نه بیشتر! البته تا 512! 1 مگ 90 دو مگ 130 چهار مگ 160-170 و 10 مگ هم 260 تاس شبانه! روزانه همه سرویسا هم 12 مگه ( هرچقدر پورتت باشه)
هزینه اصلا مهم نیستنقل قول:
تا ۵۰ تومن میتونم بدم
اما میخوام روزا عالی باشه قطعی مطعی نداشته باشه شبا هم کفش ۴ گیگ دان کنه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
پنجاه تومن [emoji15] [emoji15] حاجی تجدید نظر کن خیلی داری خرج میکنی [emoji23]نقل قول:
خارج از شوخی فقط با سرویس ۱۰ مگ و ۴ مگ میتونی شبا ۴ گیگ دان کنی اونم حداقل باید ماهی ۷۰ تومن بدی
تموم شدو رفت
روزانشون خوبه اما باید 4 یا 10 مگ بگیری ک شبی اینقدر دانلود کنی... تنها خوبی آسیانک برای من همین قطعی نداشتنش بود البتهفقط از نامحدود استفاده کردم ک داستانش جداس و سرعت جالبی نداره
از دوستانی که شبانه 2-8 رو سرویس 4 و 10 مگ داشتن می خواستم بپرسم حداقل و حداکثر حجم دانلودی که میشه انجام داد چقدره؟
خب سرویس منم امروز وصل شده 1 مگ 10 گیگ
سرعتم حدودد 400-500 هست
راستی من نمیدونم خطم رو چند مگ بسته شده فکر کنم رو 8 مگ بستن ولی چون خطمم نویز داره مودمم مقدارش رو هی عوض میکنه الان مثلا روی 7055 هست !
راستی قبل تایم رایگان نیازی هست مودم رو خاموش روشن کنم یا خودکار رایگان میشه ؟
سلام.
میشه بهم بگین کیفیت خطم چطوره و تا چند مگ جواب میده؟
ممنون
بچه ها چند روزه آسیاتک نام isp می زنه لایزر،واسه شما هم این طوری شده؟ :n13:
برا من همون آسیاتکهنقل قول:
یه نفر اگه میشه جواب سوال آخرمو بدهنقل قول:
خطت جالب نیست و بیشتر از 4مگ هم جواب نمیده؛ ولی با توجه به فاصله کمی که از مرکز مخابراتی داری، به احتمال بسیار زیاد یا سیم کشی داخلیتون مشکل داره یا ایراد از مودمته وگرنه با این فاصله،باید خطت خیلی بیشتر از اینا بکشه...نقل قول:
بهتره قبل از شروع تایم رایگان و قبل از تموم شدن تایم رایگان مودم رو خاموش روشن کنی تا ازت اشتباهی شارژ کم نکنه.نقل قول:
میشه دوستانی که طرح فجر اسیاتک دارن ( 4مگ 7گیگ 3ماهه) بگن دانلود شبانه رایگان داره یا نه؟ چه ساعتی؟ رایگان هست یا نصف قیمت؟
اشتباهو بیخیالنقل قول:
قانونشون خودکار رایگان میشه یا نه ؟ پارس آنلاین که داشتم خودکار میرفت تایم رایگان این چی ؟
اشتباهو بیخیالنقل قول:
قانونشون خودکار رایگان میشه یا نه ؟ پارس آنلاین که داشتم خودکار میرفت تایم رایگان این چی ؟
بله خودکارهنقل قول:
یه سوال دیگه
تو قسمت پنل کاربری مقدار ترافیک رایگان مصرفی رو از کجا باید بفهمم ؟ چون فقط میزان ترافیک مصرفی داره !
شما اگه مودمو اول و آخر زمان رایگان، خاموش روشن کنید آی پی عوض میشه و دقیقا میاد تو پنل زمان رایگاننقل قول:
من وقتی به تلفن خونمون زنگ میزنم مودم رستارت میشه دوباره باید دو دقیقه صبر کنم تا چراغش روشن بشه
فکر کردم مشکل از اسپلیتر باشه ولی جداش کردم بازم همون مشکلو دارم حتی تلفن رو از پریز کشیدم بازم همین مشکلو دارم
چیکارش کنم پشتیبانی میگه سیم کشی مشکل داره ولی قبلا این مشکلو نداشتم
سلام
از دوستانی که شبانه 2-8 رو سرویس 4 و 10 مگ داشتن می خواستم بپرسم حداقل و حداکثر حجم دانلودی که میشه انجام داد چقدره؟
والا منم همین مشکلو داشتم فکر کردم از نویز هست ولی مودمم رو عوض کردم درست شد ! برا خودم هم عجیب بود !نقل قول:
امروز ظهر یه نیم ساعتی اینترنت من قطع شده بود جالبه پشتیبانی شهر خودم اشغال بود به 1544 هم زنگ میزدم میگفت شماره مورد نظر در شبکه نیست !
راستی تایم رایگان من هم دیشب سرعتش بین 80-90 بود - سرویس 1 مگ دارم
محمدجان یک مگه با 10 گیگ ترافیک رو چند میده؟دفترشون کجاست؟نقل قول:
یه مگ با 10 گیگ ترافیک چنده؟کرمان دفترش کجاست؟:d