6975 خوب نبود ؟نقل قول:
6975 خوب نبود ؟نقل قول:
سلام دوستان
یه سوالی داشتم یه امپ dls a6 بدون تعمیر کم کارکرد بدون کارتن یه خط هم روش داشته باشه چقدر میارزه؟
این جنس ها چون اکبندش دیگه تولید نمیشه قیمت نداره و هرکی هرچی دلش میخواد میگه اما قیمتش از 500 هست تا نهایت 1تومن.
من دوستم یه دونه درحد اکبند بدون حتی یه نقطه روش و اینکه تمام خازن ها به النا تبدیل شده بود خرید به قیمت 900تومن.
بیشتر از این هم اصلا و ابدا ارزش نداره.
ولا داش امير اون مال بابامه هر كاري كردم ندادش بهم الان مجبورم خودم بخرم ديگ :D [emoji23][emoji16]نقل قول:
سلام امير جان
خوبي آقا...
آمپ ep4x رو قيمت گرفتم 850 و sr4 هست 650
كدوم ؟
در ضمن اكسسوري كه برام مناسبه رو برام ميگيد كه خريد كنم اگه لطف كنيد با جزئيات
ممنونم
بودجه مهم نيس داداشنقل قول:
فقط ميخوام يه چيز خوب باشه
قطعات امپ ep4x هرتز و پخش 9650 پايونر و ساب گليدن rs12
من صدای 7158 رو شنیدم از نزدیک ! البته یه جفتم کامپوننت بود کنارشون ! آمپش نمیدونم چی بود ! ولی صداش به معنای واقعی عالی بود عالی .نقل قول:
منم خودم همين باند رو دارم ولي تويترش سوخت نميخوام تعمير كنمنقل قول:
ميخوام يه جفت باند ديگ بگيرم
موندم همينو بگيرم يا اون سه تاي ديگ
واسه همين پرسيدم
باند عالي هست 7158
صداي پايونره رو هم شنيدم ولي اون دوتاي ديگ نه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
ببخشید من چند وقتی نبودم
چون همه این راه ها رو من 10 بار رفتم و برگشتم
(مثال میزنم : شما میری کولر گازی بخری مثلا یک اتاق 20 متری داری و میدونی یه کولر 12000 برای این اتاق کافیه ولی همه پیشنهاد میکنن شما 24000 بگیر یا 30/000 بگیر که اولا مجبور نباشی کولر رو درجه زیاد بزاری و بهش فشار بیاد
دوما اگه یه زمانی جات عوض شد به درد جای دیگه هم بخوره)
شما 4 کانال بگیر خواستی استفاده کن نخواستی استفاده نکن موقع فروش راحت تر میخزن ازت . آدم از فردای خودش خبر نداره اومدیم و فردا دلت خواست یه جفت اضافه کنی دوباره باید ضرر بدی. من اوایل همینجوری بودم از آقا حمید بپرس گوش نکردم و ضرر کردم.
:n08: ایول :n02:نقل قول:
چرا کامپ نمیخری فرید جان ؟
سلام مخلصم .نقل قول:
850 اصلا ارزش نداره خرید ep4x و قیمتش رو هم خیلی بالا گفتن .تو همین فروم فرید جان ep4x دسته دو خریدن 450ت.
Sr4 هم اگه دسته دو باشه میارزه اما 650ت من شخصا پول نمیدم.
ببخشید این سوالو میکنم میشه دوباره بودجه و چیزهایی که میخواید و ماشینتونو بگید یادم نمیمونه الزایمری شدم :n02:
بعد اینکه حتما دوست دارید اک خرید کنید یا نه ؟
ولا داش امير من تاحالا تجربه صداي كامپ رو نداشتمنقل قول:
يعني از باند بهتره؟؟صدا كامل تو اتاق ميپيجه؟؟
يجوراي احساس ميكنم باند خيلي بهتره
ببین باند بیضی حجم صدای بیشتری داره اما شما بهترین باند بیضی هم بگیری کیفیتش به کامپ نمیرسه و تو ولوم بالا یا گوش خراشه یا باز هم در هر صورت بهم ریختگی صدا داری .نقل قول:
اما این که میگم حجم صدا باز هم بسته به کامپ داره مثلا یه کامپ رده متوسط مثه hertz 165xl یه میدبیسی داره که باند بیضی نداره و حجم صدای خیلی بالایی داره یا مثلا وکالی که توی k6 هست توی هیچ باندی شما نمیبینی .
یا تیوتری که گرندزیرو 650sq داره رو اصلا شما نمیتونی با تیوترای حتی یه باند 600 تومنی هم مقایسه کنی .
کسانی که تک استیج جلو میبندن و برای دفعه اول این کارو میکنن حس میکنن حجم صدا کم شد اما بعد یه هفته گوش کردن میبینن واقعاااااا چقدر صدا بهتره نزدیک تره بهت کیفیت چقدر بهتره و خیلی چیزایه دیگه .
اما سرنشینان عقب یه کم از حجم صدا محروم میشن :n02:
که میشه برای این کار دو جفت کامپ ببندی یه دست جلو یه دست عقب .
حالا باز هم اگر نظرت رفت سمت کامپ بگو تا راهنمایی کنیمت ببینیم سلیقت با چه نوع صدایی هستش و بری سمتش .:n16:
فدات واسه توضيحاتتنقل قول:
الان قدرت مهم نیست برام چون ساب قدرت رو میپوشونه :n19:
کیفیت و پرتاب صدا مهمه اینجا
طبق توضیحات یه جفت کامپ حجم صدا و پرتاب کم تری ظاهرا داره نسبت به باند بخوامم دو جفت بگیرم خرج میره بالا ک الان ندارم:n02:
الان تصمیم گرفتم یه جفت باند ببندم بعد یه مدت هم یه جفت کامپ ک دیگ همه چی حل باشه
یه جفت باند و یه جفت کامپ بهم معرفی کنی ممنون میشم
خودم تحقیق کردم اون 4 تا باند خوبن ظاهرا ولی نمیدونم کدوم
حقيقتش وقتي قيمت گرفتم ديدم خيلي گرون ميافتهنقل قول:
چرا اتفاقا ميخوام دست دو بگيرم البته دست دو تميز و سالم ...
من باند 7158 دارم و ميخوام كامپ k6 بگيرم با ep4x
ماشينم 206 هاچپكه ديگه حدود 1500 بودجه دارم
درمورد اكسسوري لازم واسه اينا هم راهمناييم كن امير جان
ممنونم
اره اونا خوبن .نقل قول:
6921 سونی هم اضافه کن به موردات.
والا من mc609 رو نشنیدم اما گلیدن چیز بد نساخته تاحالا.
جدیدن dls هم باندای جدیدی وارد بازار کرده اما نه از قیمت و نه از مدلهاش خبر دارم:n02:
من اگه جات بودم یا گلیدنه رو میخریدم یا 6921 سونی.
کامپ هم همه چی بسته به بودجت داره :n02:
واسه امپ اگر اکبند بخوای از گرند زیرو هم خیلی چیزا میتونی بگیری تنوع زیاد داره و قیمت مناسب و امپهای خوبی هم داره من خودم 4115hpx رو داشتم امپ خوش صدایی بود واقعا.نقل قول:
برای کامپ هم گرندزیرو 650sq هم به گزینه هات اضافه کن راحت به پله از k6 بالاتره و هم قیمت k6 .الان اک گرندزیرو 710ت.
اکسسوری هم شما یا باید پک برق بگیرین یا اینکه جدا جدا خرید کنید .
یه پک برق گیج 4 استریت وایرز یا مارکهای دیگه غیر از این مکسیدر و چینیهای اشغالی و یه دونه rca تو پک برق هستش یدونه دیگه هم لازم دارید حالا یا از گلیدن یا dls یا کانکشن سری فرست بگیرید قیمت هم 38ت .
اگر ارزونتر بخواید در بیاد باید 5متر کابل برق مثبت و 1متر منفی از مارک کارینا بگیرید و دوتا rca از برندهایی که گفتم.
برای سیم اسپیکر هم گیج 14 مناسبه براتون باید دیگه به مقدار لازم تهیه کنید که متری 2ت هستش به بالا.
ممنونم از زاهنمایت امیر حسین جاننقل قول:
پس میگی کامپ گرندزیرو 650sq آمپ 4115hpx آک بخرم و تمام ؟! :n02:
اکسسوری هم پک گیج 4 استریت وایرز
راستی تا حالا این آمپ و کامپ رو با هم کسی بسته ببینی چی از آب در میاد ؟
نه نمیگم که این دوتارو بگیری و تموم :n02:نقل قول:
گفتم همچین گزینه هایی هم هستش :n02:
من جدا جدا این دوتارو گوش کردم خوب بودن اما با هم نه .
اگر خواستی اک بخری یا گرندزیرو 650 sq بگیر یا گلیدن sqx 165
امپ هم همون 4115 hpx . اگر خواستیم من شماره مغازه گرندزیرو بدم بهتون بعد قیمت چند مدل امپ دیگه هم بپرسید .
ممنونم امیر جاننقل قول:
شماره بهم بده شماره واسه خرید گلیدن هم بهم بده
نمیدونم میترسم ترکیب این دو خوب نشه
صدای این ۶۵۰ sq صدای هیجانی و تیز نباشه من صدایی اروپایی شبیه k6 میخوام
بازم ممنون
باشه پی وی برات میفرستم .نقل قول:
نه صداش کاملا اروپایی هستش .خیلی نزدیک به k6 .
مثلا k6 میدبیس چندان خوبی نداره اما این میدبیس بهتری داره نسبت به k6 .
اگه صدای اروپایی میخوای sqx گلیدن هم صدای خیلی اروپایی و خوبی داره هم وکال خوبه هم میدبیس. اما گرونتره از این گزینه های k6 و 650sq.
سلامنقل قول:
تیر ماه ،ماه حسابدارن و مدیران مالی شرکتهاست.جاتون خالی هنوز نتونستیم تراز شرکت رو در بیاریم و اظهار نامه رو رد کنیم.:n24:برامون دعا کنید.:n03:
8019 به نظر من زیبا تره.ولی اگر قیمتش برات مهم نیست به p99 هم میتونی فکر کنی.:n19:
سلامنقل قول:
1-منظور آمپلیفایری هست که پدر مادر داشته باشه متریال خوبی تو تولیدش استفاده شده باشه.داغ کرد هنگ و پروتکت نکنه صدای وابسته و نزدیک به سورس داشته باشه. و...
به نظر من پایونیر که تو رنج gm و کلا غیر از odr دیگه حرفی برای گفتن نداره.سونی باز به مرات بهتره.
2-من فکر کنم ارزش داشته باشه.بیس که حتما بیشتره ولی کیفیت رو دقیق نمیتونم بگم خدمتت.
سلام
یه جفت باند 16 برای در های 405 میخوام کیفیت صدای خوبی داشته باشه ( بدون امپ )
سلام
پخش من از پخش های معمولی تصویری و جی پی اس دار هست و آمپلی خور هم هست به اضافه دوتا باند جلو و دوتا عقب فابریک
به نظرتون اگه ی جفت باند عقب بذارم خوب میشه ؟
چه باندی رو بهم پیشنهاد میکنید واس پر شدن و پرتاب صدای بهتر و کیفیت
ممنون میشم راهنماییم کنید
چقدر میخواید هزینه کنید !؟نقل قول:
تو قیمتای متوسط باند هرتز سری دایچی صدای باز و خوبی داره ، نسبت به قیمت صدای واضحی تحویل میده ولی تیوتراش خیلی رو مخه ، اذیت میکنه !
سلامنقل قول:
هلیکس e6X
'گلیدن rc165 و یا mc165
سلام هلیکس E69X خوبه.گلیدن mc609 هم همینطور.نقل قول:
حمید جان سلام احتمالا همون 8019 رو بگیرم p99 ک باید ماشینو بفروشم تو خونه گوش کنم باهاش :دی . گفته بودی ساب ببندم میتونم رو طاقچه عقب بزارم چون ماشین دوگانه صندوق ب شدت مورد نیاز میشه
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون آقا حمید این دو باند بهترن یا کاپا 11 و هرتز 690 ؟ قیمتشون توی رنج چنده
سلامنقل قول:
:n08:-
میتونید ولی خب صدائی که باید بده رو نمیده.
سلام ارادت دارم.نقل قول:
اگر خیلی حجم صدا و بیس براتون مهم نیست یکی از این دو رو انتخاب کنید.
هلیکس حدود 290-300 و گلیدن هم 340 تومن.
البته به این نکته دقت داشته باشید که بهتره از امپلیفایر برای درایو کردنشون استفاده نمائید تا بازدهی افزایش پیدا کنه.
حمید جان پس چی بزارم تو صندوق ک جا کم بگیره داداش پس شد پخش 8019 ی جفت کامپ جلو ی جفت عقبنقل قول:
ساب هم تو صندوق با این شرایط چه کامپ و سابی به نظرتون بهتره ؟ قیمت هم بده خدا خیرت بده :دی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
مرسی آقا حمید :n01: چقدر از هلیکس و کیفیتش تعریف شده :O از بین این دوتا کدوم رو پیشنهاد می کنید . خودتون موجودی دارین؟نقل قول:
سلام
هلیکس e6X
'گلیدن rc165 و یا mc165
ممنون از راهنماییتون, به نظر خودتون صدای کدوم بهتره ؟ واینکه قیمتشون چقدر هست ؟
حمید جان دوباره سلام
داداش این میدرنج چی چی هست ؟
نظرت چیه در موردش ؟
نظرتون در مورد p80 یا 7150 پایونیر چیست ؟
اون قضیه زیبایی و کیفیت در کنار هم :دی
سلام دوستان.سیستمی میخوام به این شرح.یه جفت کامپ میخوام برا درای جلو و یه جفت کواک یا کامپ هم برا طاقچه عقب.عقبیا رو میزارم فقط اونایی که پشت نشستن زیاد ناراحت نشن که نسبت بهشون بی تفاوتی شده پس جنس معمولی هم کافیه :n02: پخش هم پایونیر اصلا دوس ندارم کنوودم نشنیدم زیاد ولی زیاد اسمو قیافش به دلم نمیشینه :n02: پخش اگه دوخطی باشه صفحش که عالی میشه.آمپ کامپها یا کواکهارو :n02: که انتخاب کردم (sony gtr4a) خیلی هم دوسش دارم .ماشین الان پرایده که انشالله سال دیگه میشه l90 :n19: ساب و آمپشم که بعدا شاید یکی دوماه دیگه بخرم ولی فعلا هدیونیت و یه جفت کامپ خوب برا درا یه جفتم برا عقب.البته گفتما عقبیا زیاد مهم نیستن.از مارک هایی مثل mtx و alpine و jvc و hertz یکمم هلیکس خوشم میاد اینارم بدونین :n05:بودجه برا این 3 قلم جنس هم 1200 تومن.جنس صدایی میخوام که 2 سات کیف کنم باهاشو به همین زودیا خسته نشم از سیستم.حالا جنس کارکرده هم بود اشکالی نداره مثلا یه پخش jvc دیدم ایسام لمسی بود حدودای 500.خدا ازتون راضی باشه منکه راضیم :n28:
سلام خدمت اساتید بویژه آقا حمید عزیز
خسته نباشید
یه سوال دارم آقا حمید
این عکسی که پایین گذاشتم رو ببینید . اطلاعاتی ازش دارید؟
دقیقا چی هستش؟ روش نوشته ساب ووفر ولی ظاهرش که به میدرنج میخوره
دوستان هم صدا گرفتن میگن صدای شفافی داره و بیس قوی میزنه!
یعنی به عنوان مید بیس استفاده میشه...!
شما سر در میاری میتونید یه نگاهی به منوالش بندازید ببینید دقیقا به چه دردی میخوره؟
کارکره هستش به اسم مید بیس داره بم میده جفتی 400 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
عزیز این ساب 8اینچه از سری gti خیلی هم قدیمی هستش و 300وات rms داره و این که شما میگی داره به جای میدبیس بهتون میده به خاطره اینه ساب های 8 اینچ بیشتر رنج فرکانس میدبیس رو اجرا میکنن و خبری از ویبره و کیک های ساب های 12 و 10 اینچ نیستش .
از قیمت من اطلاعی ندارم :n16:
سلام حمید آقای گلنقل قول:
تیر ماه ،ماه حسابدارن و مدیران مالی شرکتهاست.جاتون خالی هنوز نتونستیم تراز شرکت رو در بیاریم و اظهار نامه رو رد کنیم.برامون دعا کنید.
خدا قوت
ایشالا که از پس همه اعداد و ارقام بر بیاید. :n20:
سلام دوستان براي اينكه ساب رو تست كنيم ك ببينيم مشكلي نداره يا داره بايد چيكار كرد؟؟ اصلا راهي داره،؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام..
دوستان یه پخش در حد 220 تومن اینا معرفی کنین..
یه 718 دارم با یه آمپ دوکاناله.
ساب دارم نبستم.
1853 یو بی پایونیر .نقل قول: