ممنون. قیمتش چند بود و بعد از کاهش, سرعتش چند میشد؟ چون سرعت و حجم اولیه ش که بهتر از اندیشه هستنقل قول:
Printable View
ممنون. قیمتش چند بود و بعد از کاهش, سرعتش چند میشد؟ چون سرعت و حجم اولیه ش که بهتر از اندیشه هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان، اطلاع دارین سرعت 256 و 512 محدود شاتل سرعتش چقدره؟
سرعت چند میشه؟ قیمتش چنده؟نقل قول:
چي شده؟ وارد سايت نميشه شد؟ لابد مشكل سراسريه به آشناي اول ربطي نداره ها؟ :n02: :n08:
این سایت آشنای اول چرا بالا نمیاد اصلا ؟؟؟
قرار بود چند روز درست شه ولی اصلا خبری نیست
اصلا از حجمم خبر ندارم که چقدر ، الان حدودا یه هفتس که اینطوریه :n15:
این اندیشه چرا خوره ی حجم پیدا کرده؟قبلا 1 مگ 10 گیگ آخر ماه زیادم میومد الآن دانلودم خیلی کمتر شده و فقط میذارم ساعات رایگان به وسط ماه نرسیده تموم میشه.:n24:
خبر فوری هم اکنون:
هم دیگه بخش حساب کاربری باز نمیشه و هم اینترنت آشنای اول قطع شده یعنی سیگنال همه چی ردیفه ولی از ip و dns خبری نیست
کد:
هدیه مخابرات گیلان به مشترکین ADSL آشنای اول به مناسبت عید سعید قربان
به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان، از طرف مدیریت محترم عامل شرکت مخابرات گیلان، یک روز استفاده رایگان برای مشترکان اینترنت این شرکت در نظر گرفته شده است.
لازم به ذکر می باشد که این مشترکین می توانند از ساعت 22 امشب (شنبه مورخ 93/7/12) الی ساعت 22 یکشنبه مورخ 93/7/13 از این هدیه برخوردار گردند.
[HTML]http://www.tcg.ir/PortalGilan/Forms/UserSide/JozeyatAkhbarEtelaeiAghahi.aspx?AkhbarEtelaeyeAgah iID=NjQ2&DasteID=14&PortalZabanID=MQ==[/HTML]
یعنی چی ؟؟نقل قول:
دانلود رایگان ؟؟ :n02:
به نظر همینطورهنقل قول:
سلام به همه دوستان فعلا تا فردا شب ساعت 10 شب اینتر نت رایگانه
تا می تونید دانلود کنید
نوش جونتون :n02:
تا باشه از این عیدا :n02: سرعت 512 منم شده 150 همین الان تو ساعت رایگان ببینیم تا ساعت 10 شب فردا چقد میتونیم دانلود کنیم :n09:
نقل قول:
مطمئن باشیم؟
سایت که بالا نمیاد، دانلود نکنیم بعد ببینیم حجممون تموم شده....
من به اینا اعتماد ندارم :n02:
سرعتم که نداره، اینا عیدی ندن سنگین ترن
دوستان این خبر جدیه دیگه ؟! کسی تماسی داشته با 2020 مطمئن شه ؟! نزاریم رو دانلود همین 2.3 گیگ حجممونم بپره :n27:
این ماه سرویس 2048 گرفتم اگه صحت داشته باشه این قضیه از الان تا 10 شب حدود 20 گیگی میتونم دانلود کنم :n28:دانلودهام برا یکی دو هفته تموم میشه خلاص میشم:n02:
بله دوستان کاملا جدیه ولی از لحظه آغاز این موضوع اینترنت من قطعه همین الان زنگ زدم میگم گیت وی آی پی نمیده میگه چراغ های مودم روشن هست؟ایشون:n02: بنده:n03:
میگم آره به غیر از چراغ اینترنت میگه من سیستم ندارم برات چک کنم:n09: تا شب ساعت 10 صبر کن تا رایگان تموم بشه و مشکل خودبه خود حل بشه:n10: پهنای باند رو هم گفت به همه 2 مگ دادیم حالشو ببرن:n19:به غیر از منه بدبخت:41:
پس من که نتونستم از این رایگان استفاده کنم حداقل شما دوستان استفاده کنید فقط حجمتون کم شد من مسول نیستما:n02::n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنظرم مودمتو یه با ریست کن از نو کانفیگ کن
اون 0 35 چیه کانفیگ شده اونجا؟
مخابرات به بعضی ها 0 35 داده به بعضی ها هم مثل من 8 35 داده که من هر دو رو ست کردم دیدم فرقی نکرد همین الان یه بار ریست کلی کردم در کمال ناباوری درست شد سرعت هم فیکس روی دو مگ هس:n19::n20:نقل قول:
سلام
سرویس های 128 کیلوبیت شاتل برای گیم آنلاین مناسب هستن؟
خدا رو شکر بالاخره شما هم تونستید از این عیدیشون استفاده کنیدنقل قول:
برای کانفیگ مودم چه چیزایی رو تنظیم می کنید؟
من مودم tp-link هست اما تو استفاده ی وایرلس مشکل دارم، خودم با کامپیوتر از اینترنت استفاده کنم، اینترنت بیسیم قطع و وصل می شه، استفاده نکنم نسبتا خوبه
در کل با اینکه این ماه 2 مگ گرفتم زیاد راضی نبودم، ممکنه از تنظیمات مودمم باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم پرسیدم ولی خوب جوابا کمک خاصی نکرد
بله اینترنتو روشن کردم دیدم سرعت 256 نامحدودم اینجوری شده . عیدتون مبارک بچه ها :n16:
تو همون تاپیک یه سری پرسش هایی کردم ببینم چیکار میکنیدنقل قول:
دوستانی که آشنای اول دارند, وضعیت نامحدوداش چطوره؟
آشنای اول فعلا مدتیه که دیگه نامحدود ندارهنقل قول:
اما در حال حاضر با سرعت 2 مگ شبا 4 گیگ می تونی دانلود کنی البته اگه ساعت رایگان رو بر ندارن و باز سرعت رو کم نکنن (قبلا شنیده بودم با 2مگ 5 گیگ دانلود می شد)
درود بر همه
این سایت آشنای اول چرا چند روز باز نمیشه. چطوری باید بفهمیم حجم داریم یا نه؟؟؟؟
فلان فلان شده ها موقع ثبت نام هزار جور مشخصات و کوفت و زهرمار از آدم میگیرن بعد زورشون میاد چنین مواقعی یه اطلاعی بدن
Sent from iPhone 4S
تو تاپیک خوده شاتل بپرسی بهتر به نتیجه میرسینقل قول:
کلا شاتل از نظر پینگ داغونهنقل قول:
تایم اوت هم بعضی مواقع خیلی خیلی شدید میشه
همین آشنای اول پینگش از شاتل بهتره
من خودم واسه بازی آنلاین ( کانتر ) هر 2 رو تست کردم که آشنای اول فوق العادست
بدون تایم اوت و پینگ بالا
ولی شاتل حالتو بهم میزنه !! :n21:
** البته امروز اوضاع پینگ خرابه چون رایگانه و همه دارن دانلود میکنن :n02: ))
اگه اشتباه نکنم سایتشون تا ساعت 22 امشب بالا نمیادنقل قول:
چون امروز ساعات رایگانه و تا ساعات 22 میتونید رایگان استفاده کنید :n02:(( به مناسبت عید سعید قربان ))
واسه همین ریز محاسبات کلا حساب نمیاد
از فردا صبح فکر کنم سایت به حالیت عادیش برمیگرده !!
چون داشتن کلا CRM رو عوض می کردن برای همین کلا یه 24 ساعت رایگان گذاشتن که دوستان برن حالشو ببرن
بعد از اینکه اوکی شد دیگه شما اون صفحه های قبلی رو برای شارژ و باقی ماجرا نخواهید دید کلا سیستمش عوض شده
دیگه اون 50 مگ اضافه و 1 روز کلا حذف می شه می شه مثل همون سیستم ضحی کیش که 1 روز براتون رزرو رو فعال می کردن و ...
کلا دیگه اون سیستم قبلی کلا منحل شد و امیدوارم ک مشکلات دوستان هر روز کم و کمتر بشه که در مجموع بتونیم بهترین سرویس رو به دوستان بدیم
من تو این فرصت یک روزه دانلود مخابرات نزدیک به 10 گیگ دانلود کردم.اون هم در شرایطی که هم خیلی اوقات سرعت رو کاهش دادند و هم کلا نزدیک به چند ساعت نت قطع بود و هم چند ساعت دیر از این هدیه با خبر شدم.وگرنه شاید دو برابر این مقدار دانلود می کردم.
عيديشون بخوره تو سرشون.سرويسم ٢ مگه امروز سرعتم ٦٠ بود.شما كه عرضه ندارين عيدي بدين حداقل سرعت رو پايين نيارين.
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان این ساعت رایگان تموم شده ؟؟؟
دیگه خبری نیست ؟ :n02:
سایتشون کی بالا میاد ؟ :n13:
7 گیگو نیم دانلود کردم حیف دیر خبر دار شدیم :n02: ایشالا عید بعدی :n07:
سرعت من که هنوز برنگشته به 512 هنوزم 2 مگ هست تا نیم ساعت دیگه معلوم میشه که حجمم تموم شده یانه:n02: خدایا این خوشی رو از ما نگیر به دیگران هم عطا بفرما:n16::n01:
من از 10 صبح تا حالا 9.30 گیگ دانلود کردم
من که نامحدود بودم مشکلی بابت حجم ندارم
تازه ساعت 3 فهمیدم ولی تا الان 5 گیگ دان کردم با سرعت 220 فعلا هم پایین نیومده
کسی با آشنای اول مشکل قطع مداوم اینترنت نداشته؟ یعنی اینکه در بعضی ساعت ها (بیشتر از غروب شروع میشه) هر 5 دقیقه یکبار چراغ ADSL قطع بشه و بعد از 2-3 بار قطع و وصل پشت سر هم، دوباره برای 5 تا 10 دقیقه اینترنت ثبات پیدا کنه و باز ...
الان 4-5 روزه این مشکل رو دارم. دوتا حدس میزنم:
یا مشکل از مخابرات و خطوط مرکزه بخاطر همین جریان همکُدی
یا مشکل از خطوط خونه است که در این روزها که بارون شدید بوده خودش رو نشون داده. (این احتمال ضعیف تره چون با شرکت قبلی نویز نداشتم و با آشنای اول، دیروز و امروز هم که بارون نبود همون مشکل برقرار بوده)
SNR مودمم در حالت عادی از وقتی آشنای اول گرفتم برای دانلود حدودا 32 بوده که نسبتا خوبه (شرکت قبلی 45 بود). Line Attenuation هم معمولا 30 هست که یکم زیاده (شرکت قبلی 16 بود.)
این چند روزه SNR حتی به 3-4 هم میرسه و بعد دوباره میره روی 32-33.
سلام دوستان
جدیدا اینترنتم خیلی قطع می شه . امروز5-6 بار
مشکل از چی می تونه باشه؟
مودمم خیلی قدیمیه. واسه حدود 6 سال می شه. مدل : Tp-Link 8811
نتم هم اندیشه :
VPI =0
VCI=35
درست کانفیگ شده؟
Snr تون چنده؟تو كانفيگ مودم نوشته
SNR Margin (db)
Downstream : 10.9
Upstream : 21.5
تو قسمت Statics ==> Adsl رفتم درسته؟
Snr شما خيلي پايينه.اگه آشناي اول بودين ميومدن خودشون درست ميكردن ولي انديشه رو نميدونم.
نقل قول:
نه مال اندیشه
8
35
است
راستی یه خبر خوش دیگه اینکه ظاهرا قراره امروز صبح هم اینتر نت رایگان باشه
پس تا می تونید بزارید برای دانلود :n20:
من 256 نامحدود بودم و 2 روز پیش شارژم تموم شده بود
ولی خوشبختانه تا الان یکسره دارم دانلود میکنم ساعت 8 صبح ولی سرعت برگشته ب حالت قبل