جونه من اذیت نکن ...اینجوری خیلی وقت میگیره:دینقل قول:
اونا هم سرعتشون بالاس تا من یه جا رو سبز میکنم یهو میرین و به محله ام حمله میکنن....
ببینم کد تقلبی چیزی وجود نداره بزنم همش فرت سبز بشه؟:دی
Printable View
جونه من اذیت نکن ...اینجوری خیلی وقت میگیره:دینقل قول:
اونا هم سرعتشون بالاس تا من یه جا رو سبز میکنم یهو میرین و به محله ام حمله میکنن....
ببینم کد تقلبی چیزی وجود نداره بزنم همش فرت سبز بشه؟:دی
واسه اینکه به محلت وقتی حمله شد نیاز نباشه بری و پسش بگیری،یعنی به عبارت دیگه حملشون کنسل بشه،نقل قول:
(بدون کد تقلب!) به محض اینکه بهت اخطار داد که به محله ی شما حمله شده،بپر توی تاکسی یا ماشین پلیس یا یک وسیله ی ماموریت دار،بعد سریع دکمه ی شروع ماموریت رو بزن،بعد چند ثانیه دوباره ماموریت رو کنسل کن و از وسیله پیاده شو.:31:
میبینی که اصلاً حمله ای در کار نیست!:21:
لازم نیست که همشو سبز کنینقل قول:
شما شروع کن به سبز کردن مناطق مهم (اونایی که بنفشو زردشون پر رنگه) که سریعتر به نتیجه برسی
هر وقت به اندازه کافی سبز کردی سوییت بهت زنگ میزنه:46:
بعد میری مرحله اخر که یکم طول می کشه
جدا؟؟ این مرحله آخرشه؟؟؟ ولی یکی ازب چه ها میگفت 98 ماموریت داره الان من 94تا ماموریت انجام دادم که..نقل قول:
این بازی هم تموم شد....
خیلی قشنگ بود
ولی حیف اخرش این تمپنی اینطوری مرد....خیلی ازش بدم میومد دلم میخواست با دست خودم چنتا گلوله تو مغزش خالی کنم.....
ماموریت نفس گیری بود.....
هه هه مگه چند بار misson failed شدی؟
تو این ماموریت اصلا failed نشدم یه سره رفتم تا تهش
فقط اونجایی که تمپنی داشت سوییت رو مینداخت بیرون اگه یه ثانیه دیرتر رسیده بودم یا شاید اگه چند سانتی متر عقب تر بودم سویت میوفتاد بیرون.....
نه چیزی نمی شد بابا تونجوریم نیستنقل قول:
تازه اگه می بم چیزی نمیش دوبانیو میرفتی دیگه
حالا با رمز تمومش کردی؟
مز بازیکن ببین می تونی
بدون رمز خیلی سخته همش گیر می کنه مخصوصا اون اوایل که پول نداری خیلی حال گیریه
اون اوایل بازی چند بار رمز پول رو زدم که پولم زیاد بشه بتونم خونه بخرمنقل قول:
چند باری هم وسطای بازی از رمز استفاده کردم
یه بار برای افزایش توانایی رانندگی
برای نفس گیری تو آب
چند باری هم اینجوری مصرف کزدم ازکد ها
نه دیگه فرصت ندارم از اول بازی کنم...
میخوم یه سری از ماموریتهای فرعی رو برم این چند روز آخری
یه سوال بعضی وقتا تو بعضی از کوچه ها یه ستاره زرد رنگ هست اون برای چیه؟ به چه دردی میخوره؟؟
بابا حیف ساموئل ال جکسون نیست؟(دوبلر تمپنی).. جالبه که من عاشق تمپنی بودم.(به خاطر صدای ال جکسون)نقل قول: