سلام دوستان ایا این نامحدودا مثل وایمکسه واقعیه کسی استفاده کرده
فرستاده شده از MI 5sِ من با Tapatalk
Printable View
سلام دوستان ایا این نامحدودا مثل وایمکسه واقعیه کسی استفاده کرده
نقل قول:برای رمز دایم باید از طریق کنترل حساب ثبت نام کنید و بین 1 تا 7 روز رمز براتون ایمیل میشه .توجه داشته باشید که باید از پرتال قدیم این کار رو انجام بدید نه پرتال جدید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سوالی داشتم و آن این بود که کدوم یک از مودم های ثابت ایرانسل داخل تنظیماتشان تنظیمات وی پی ان دارن؟
من نمیدونم ایرانسل چه غلطی کرده هم رو شبکه TD هم رو FDD , صفحه وب درست باز نمیشه , تصاویر درست لود نمیشه , فایل ها ناقص دانلود میشه سرعت بالا پایین میشه
سلام مگه کدام شهر هستید ؟نقل قول:
در طرح تعویض وایمکس با اینترنت ثابت، ایرانسل کدوم مدل مودم رو می فرسته؟
مشهد تو تاپیک FDD هم ظاهرا دوستان همین مشکل رو دارننقل قول:
سلام خدمت دوستان. این بسته های نامحدود 1مگ و 2مگ ایرانسل سرعتش چطوریه؟ (منظورم قبل از رسیدن به سقف حجم مصرف منصفانه هستش).
قیمتشون که مناسبه. دومگ نامحدود ماهی 125 تومن با 100 گیگابایت حجم اولیه با سرعت بالاتر. بعد از این مقدار روی سرعت 256 کیلوبایت محدود میشه. همین بسته قبلا یدونه صفر بیشتر داشت و یک میلیون و دویست و پنجاه قیمتش بود:n09:
نقل از سایت ایرانسل:
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه هفتگی 30 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه هفتگی 60 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 50 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 100 گیگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این همون تعرفه وایمکس با حجم بسیار کمتر والبته سرعت بسیار پایین برای lte حداقل سرعت برای تعرفه نامحدود این نسل ۵و ۱۰مگ باید باشه در کل نمی ارزه بنده خودم بین ایرانسل ومبین نت مونده بودم اما ترجیح دادم ۱۰۰ گیگ با نهایت سرعت داشته باشم تا ۱۰۰ گیگ با سرعت بسیار کم اونم با قیمت بالاتر
یعنی یه فایل ۱۰۰ مگی بگیریم ۲۰۰تا کم میکنه چون سرعتش بالاتره ???نقل قول:
در کل بنظرم خوبه با توجه به سرعت بالا و لود سریع صفحات باید مصرف بالاتری داشته باشد .
-------------------
وضعیت مشهد تقیری نکرد؟