سلام دوستان
من به يك مشكلي بروخوردم:وقتي لپ تاپم درحالت standbyeقرارداره و ازاين حالت خارجش ميكنم و وايرلس روشن ميكنم يك دفعه هنگ ميكنه!وبايد بانگه داشتن دكمه turnoffخاموشش كنم!به نظر شما علتش چيه؟
Printable View
سلام دوستان
من به يك مشكلي بروخوردم:وقتي لپ تاپم درحالت standbyeقرارداره و ازاين حالت خارجش ميكنم و وايرلس روشن ميكنم يك دفعه هنگ ميكنه!وبايد بانگه داشتن دكمه turnoffخاموشش كنم!به نظر شما علتش چيه؟
سلام
یه مدتی هست که فن لپ تاپم بد جور صدای موتور هواپیما میده :31: دوستانی که داخل هواپیما کنار موتور قرار گرفته باشند، دقیقا" منظور منو متوجه خواهند شد، موتور هواپیما در حالت های مختلف (دور زدن، کم کردن سرعت، درمسیر باد بودن یا نبودن و...) صدا های مختلفی میده، لپ تاپ من هم دقیقا" همین طور هستش و هی صداش عوض می شه. البته تغییر صدایی که مد نظر بنده هست، ناشی از تغییر در bios و تغییر کارایی cpu و غیر ه نیست. صدا غیر عادی است و اخیرا" این طور شده است.
اکثر مواقع عادی هست
لپ تاپ رو خیلی جا بجا نمی کنم
طولانی مدت (10، 15 ساعت مداوم) هم میشه که روشن بمونه
کلا" زیاد باهاش کار میکنم (پدرشو در آورده ام :31:)
البته کار سنگین با هاش انجام نمی دم
مدل لپتاپ: sony VGN-SZ780N5
یکی از صدای های متداول و غیر عادی فن رو آپلود کرده ام.
دمای تمام قسمت های لپ تاپ به نظرم عادی هستش، اینم عکسش:کد:http://up.--------.com/images/jdw70hin4ssaweyiauv2.mp3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شوم دوستان کامل راهنمایی کنند
سلام خدمت دوستان
یکی از دوستانم یه لپ تاپ dell inspiron n5010 داره
دیروز به من زنگ زد که وسط یه بازی بود بعد از اون موقع دیگه سیستمش صدا نداره
ولی وقتی هدست رو وصل میکنه از هدست صدا پخش میشه اما از اسپیکرهای خود لپ تاپ نه
تنظیماتش رو هم چک کردم همه چی به نظر درست بود ولی بازم چیزی نشد
فقط از هدست صدا داره
مشکل چیه؟؟؟؟[COLOR="Silver"]
اسپیکر مشکل داره یا پاره شده یا سوخته....نقل قول:
چیپ هدفون از اسپیکر جداست....
سلام دوستان heeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllppppppppppp ppppppppp لپ تاپ من eprsscard نداره لطفا کمک کنید آیا تو ایران اکسترنالش هست که به usb وصل بشه؟؟؟؟؟؟می خوام گرافیک بهش وصل کنم نمیشه؟چی کار کنم من دیگه جواب کردم؟
سلام مشکل نداشتن اپرس کارت چی جوری حل کنم دوستان؟؟؟؟؟؟؟:19::41:
این سی پی یوش کورتو 2.5 گیگ هست ... قویه نسبتا و کلاکش هم بالاست. گرمای زیادی هم تولید کرده. دما روی 55 کمی زیاده ولی نباید این طور باشه که صدای فن وحشتناک بشه.نقل قول:
من فکر میکنم یا فن عمرش رو کرده (زیاد کار کشیدی خب) و یا اینکه خمیر سیلیکونی که بین هیت سینک و سطح پردازنده هست عمرش رو کرده. من باش هر سال یه بار عوض میکنم که کیفیتش رو از دست نده ولی فکر کنم بیشتر هم کار کنه. اما با توجه به این که دما بالاست باید این مساله رو هم چک کنی شاید همین باشه. خمیر اصلا نزنیم حدود 5 تا 25 درجه ممکنه دما بیشتر بشه. این خمیر یا گریس حرارتی (Thermal Grease) به از بین بردن مقاوت هوایی که تو حفره های ریز قرار گرفته کمک میکنه و اونها رو پر میکنه.
احتمال بیشتر به نظر خرابی فن هستش .... و بعد این خمیره. به جز اینها هم .... فکر نمیکنم ... دمای کارت گرافیک هم کمی بالا هست ولی اون سخت جون تره چیزیش نمیشه به این راحتی.
مال من گرافیکم رو 63 هست الان و سی پی یوم رو 67 هستش. فن هم صدا میده ولی زیاد نیست. البته مال من چهار هسته ایه و بد جور داغه. دمای 55 برای سی پی یوی شما زیاد نیست، حتی اگر خمیر مشکل داشته باشه باز هم نباید این صدای زیاد فن به وجود بیاد. شما برو تو کار فن ببین این فنش چش شده. از تعمیر فن هم سر در نمیارم و فکر کنم باید عوض شه. البته روغن هم میشه زد. روغن چرخ خیاطی ... ولی رو فن لف تاف نزدم تا حالا. رو فن سی پی یوهای دستاپ هم زدم اما تاثیرش خیلی زیاد نیوده.
:11::11::11:
نقل قول:ضمنا لپ تاپ من Lenovo Y560 هستش..نقل قول:
تا اونجایی که خودم متوجه شدم باید یه ویندوز XP نصب کنم که درایور SATA هم داشته باشه درسته؟
دوستان خواهشا اگه کسی بلده کمک کنه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فوری فوتی نداشتن؟ اکپرس کارت چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اکسترنالش هست لطفا کمک کنید توضیح کامل میشه؟!؟
دوستان لپتاپ من هیچ وایرلسی رو پیدا نمیکنه!
چه کنم؟