این wifi hotspot مال چیه ؟ من خودم وایرلس دارم و از wifi استفاده میکنم اما نمیدونم اون چیه و به چه کاری میاد
این wifi hotspot مال چیه ؟ من خودم وایرلس دارم و از wifi استفاده میکنم اما نمیدونم اون چیه و به چه کاری میاد
میتونی باهاش یه شبکه وای فای ایجاد کنی و اینترنت سیم کارت رو شیر کنی روش.
wireless داری به کارت نمیادنقل قول:
توضیحاتش در اینجا
لینکی پیدا نکردم که توضیح بده :دی
دهنت آسفالت :31: دو ساعته دارم میچرخم لینک کجاس . . . . هی روی اینجا کلیک میکنم اما فقط متن :31::19:نقل قول:
سلام دوستان
امروز دوست نادیده ای درموردهنگ کردن برایم نوشت اغلب گوشیها مشکلی ندارند بلکه اون مشکلی که خیلی ها میگویند در موردندونستن استفاده از رام ها ی مختلف گوشی است که نمیدونن با یه تعویض راحت رام همهچی حل میشه.
حالا سئوال من این است که منظور ایشان از رام ایا همان حافظه اصلی گوشی است یا منظورش کارت حافظه است که خودم ما میتوانیم به گوشی اضافه کنیم وحافظه رازیادکنیم؟ حافظه اصلی راکه نمیشه عوض کرد پس منظور اینه که حافظه اضافه شده با کارت حافظه است ایا این به مفهوم است که باحافظه اصلی قطعا مشکل هنگ رخ نمیدهد؟ واغلب این کارت حافظه است که مشکل زامیشود. ایا منظور ازرام چیزدیگری هم میتواندباشد؟
مطلب بعدی که میگفت این بود که گوشی ها برای عملکرد بهتر باید روت باشند یعنی باید گوشی را روت کرد تابهتر کار کند والبته این گوشی راازگارانتی خارج میکند. حالا این روت کردن اولا یعنی چه ؟ وثانیا روت کردن ونکردن چه تاثیری دراستفاده ازگوشی دارد ؟
البته بنده خدا تلفن هم داده که سئوال رابپرسم ولی نخواستم این وقت شب مزاحمش شوم .
واقعا خداوند پدرومادر دوستانی راکه اینطور بی ریا مشکلات دیگران راحل میکنند وبرای پاسخ وقت میگذارندبیامرزد که این خدمتی صمیمانه به کسانی است که نمشناسندشان.
رام : هیچکدام! منظور ورژن آندروید هست!
سوال دوم : نخیر! روت برای نصب کاستوم رام هست! یا دسترسی به فایل های سیستمی برای بعضی از تغییرات
یعنی مثلا فکر کنید یک شخصی یک رام رو برای گلکسی اس2 مینویسه که خیلی کم مصرف و خوبه! شما با روت کردن میتونید این رام رو نصب کنید که مثلا رام که توسط تیم Turkbey ساخته شده 3-4برابر مصرف کمتری از رام اصلی خود سامسونگ داره
بهترین و دقیق ترین نرم افزار هوا شناسی کدومه ؟
Go Weather
دوستان برای خرید بین one s و gs 2موندم.کدوم یکی رو انتخاب کنم؟
در ضمن تو مشهد جایی رو میشناسید که 9100 اصلی بفروشن نه مدل g
one s خوبه ولی قیمتش بالاس... به نظرم نسخه اصلی اینو گیر بیارین بهتره...
از جفتشون بهنر گالاکسی نکسوز... هم رزلشنش از جفتشون بالاتره هم قیمتش مناسب تره...
من یه گالکسی نکسوز سفید واسه خواهرم گرفتم از نوت خودم متنفر شدم اصلا :D