من که آواتارمو هیچ وقت عوض نمیکنم ولی اگه میخواستم مثل شما ها بزارم حتما smith & wesson رو میزاشتم . واقعا وقتی بو میکنم حس خوبی بهم میده ! مطمئنا اگه پولشو داشتم همیشه اینو میگرفتم و میزدم !
Printable View
من که آواتارمو هیچ وقت عوض نمیکنم ولی اگه میخواستم مثل شما ها بزارم حتما smith & wesson رو میزاشتم . واقعا وقتی بو میکنم حس خوبی بهم میده ! مطمئنا اگه پولشو داشتم همیشه اینو میگرفتم و میزدم !
اتفاقا دیروز یکی از دوستان اسمیت ونسون خرید 135 تومننقل قول:
من دیروز با یک چیز عجیب مواجه شدم.
چندتا ادکلن تست کردم که توشون اکسریوس رژ از جیوانچی بود. طرف هی اصرار میکرد اینو تست کنم و من بش میگفتم قبلا تست کردم. میگفت اینو حتما تست کن مطمئنم نظرت عوض میشه. بالاخره تست کردم و در عین ناباوری بوش با تمام اکسریوس های قبلی زمین تا آسمونن فرق داشت. میگفت ایون تکی از هنلد برام اوردن و منم گذاشتم تو مغازه و اونایی که شما تست کردی تقلبی هستند.
ولی عجب بویی داشت هر کس از اوپیوم خوشش میاد اینو هم تست کنه
لالیک شیر نشان:31: هم تست کردم. به نظر بوی بسیار خوبی داشت و مناسب کت و شلوار این جور چیزاست.
نمیشد آدم بگه شیرینه یا تلخ و گرمه یا خنک. به نظر پخش بوی خوبی داشت. بالاخره نمردیم و از این لالیک یک ادکلن خوب دیدیم:31::46::27:
فرید جان به نظرت برای چه رده سنی خوبه؟نقل قول:
اونی که تست زدی پرفیوم بود یا تویلت؟
در کل بخرم یا نخرم؟:10:اینجا گیر نمیاد میخوام ببینم اگه خوبه برم دنبالش:27:
(علی جون منو اغفال کرده میخوام یکی بگیرم:31:)
بچه ها نظرتون درمورد دوان از دی اند جی چیه ؟
آره اون زیریوس روژ خیلی فرق داره.منم دوستش دارم:31:100 میلش 50 تومن بود.الان میگه 70.نقل قول:
لالیک کله شیر هم دوست دارم.خیلی نمیتونم توصیفش کنم ولی به قوله خودت همه رو با هم داره:31:قیمتش هم خیلی خوبه 55-60 تومن برایه 125 میل:20:
wooooow از کجا این قیمت خرید ؟نقل قول:
اتفاقا دیروز یکی از دوستان اسمیت ونسون خرید 135 تومن
من چند ماه پیش 65 خریدمش !
چه کنیم دیگه :27:نقل قول:
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
من بوش رو دوست دارم.موندگاریش هم خوبه.بویه خوشمزه و شیرینی داره.ولی پخش بو نداره.نقل قول:
خیلی دوست دارم این ادکلن وارواتوس من رو داشته باشم اما متاسفانه اینجا گیر نمیاد
فرید جان میگفتی به من.این اسمیت ویسون رو فکر کنم هنوز بشه 70 گرفت.:41:
پس فایده نداره:41:نقل قول: