4520 از لحاظ دیزاین هم از بقیه مدلهای اچ پی سرتره
امروز مشکل برام پیش اومد نتونستم برم بخرم ، شنبه حتما میرم میخرمش
4520 از لحاظ دیزاین هم از بقیه مدلهای اچ پی سرتره
امروز مشکل برام پیش اومد نتونستم برم بخرم ، شنبه حتما میرم میخرمش
تأیید می کنم. وقتی از نزدیک این لپ تاپ رو ببینید و یا باهاش کار کنید می فهمید که کیفیت ساخت بسیار خوبی داره و ظاهر لپ تاپ بهتون ثابت می کنه که مستحکم هست و عمر بالایی خواهد داشت.نقل قول:
محتوای مخفی: تعدادی تصویر از این مدل محبوب
سلام
من میخوام یه لپ تاپ سبک 14 یا حداکثر 15اینچ 2.5 ک بخرم
خودم یه 17 سونی دارم 2 ساله دارمش یه بارم مشکلی پیش نیومده و همه جوره ازش راضیم ولی خوب واسه حمل ونقل سخته
10 صفحه آخرو خوندم نظرا خیلی بالا پایین داره
بعضی دوستان acer پیشنهاد میکنن در حالی که بعضیا میکوبنش
از دوستان می خوام بدون تعصب بگن
واسه من وزن حداکثر 2.5
cpu core i5
صفحه نمایش ترجیحا 14
گرافیک خیلی مهمه!
هارد 400 به بالا
تا 900 تومن
خودم acer 4738, 4741 رو دیدم به نظرم خوب بودن، منتظر نظرتون هستم
ممنون
من هم همون Acer Aspire 4738G و 4741G رو پیشنهاد می کنم. هیچ تعصبی هم ندارم. (Acer مال بابام نیست! :31:)نقل قول:
دوستان تا 680 تومن چی پیشنهاد می کنید؟چون امروز دیگه سفارشم رو پس گرفتم .حالا دوستان نظرشون بدن تا 680
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
راسی جی62 رو امروز از نزدیک دیدم رنگ سیاه رو وایی بدنس خیلی بد بود تو عکس ها خوب دیده میشه انگار 2 سال جلو افتاب گذاشتن رنگ پریده.سیاهش اصلا خوب نبود.اما انصافا بگم مانیتورش حرف نداشت نسبت به قیمتش عالی بود فکر نکنم دل و ایسر به گردش برسن.
نقل قول:
محسن جان من اینو خریدم:
lenovo G460
model name: 20041
قیمتش 790 تومن شد...با گارانتی سازگار،خوبه؟:10:
سلام من این دستگاه رو انتخاب کردم از asusنقل قول:
N43j
core i3 380
2
320
gf425 1Gb
DVD
Dos
14"
قیمت حدود 900(زیر 900)
با گارانتی ویستا
دستگاه خوبیه منم میخوام بگیرمش به شما هم توصیه میکنم
متوجه هستم با معیارهاتون تفاوت داره اما از نظر قیمتی خوبه همچنین گرافیک هم عالیه
یه رویو کامل
کد:http://www.waybeta.com/news/38281/gt425m-independence-display-%20-bo-sound-more-profiling-_-n43-asus-asus-notebook-review/1/
خیلی خوبه دوست عزیز. مبارکت باشه. ان شاء الله فنش برات پچرخه. نظر بقیه دوستان رو هم بپرس؛ قطعاً اطلاعات بیشتر و بهتری از من دارن.نقل قول:
یا حق... :10:
من دو ، سه هفته پیش یک 4520 برای یک بنده خدایی خریدم با گارانتی 680نقل قول:
cpu:core i3
ram :2g
hard:320++
vga : onboard
دوستان من یه مشکل دارمنقل قول:
اون موقع که لپ تاپ رو خریدم طرف گفت باید ویندوز روش نصب کنم...دیدم داره هارد رو در میاره و من پرسیدم چیکار داری می کنی گفت می خوام ایمیج وین سون رو همراه همه برنامه های کاربردی بریزم رو هارد...
خلاصه که رفت یه جا دیگه و بعد از 15 دقیقه برگشت و وین بالا اومد و ...
من اون موقع هارد رو چک نکردم حالا که اومدم خونه می بینم که دو درایوش 80 گیگه و یه درایو ویندوز حدود 50 گیگ .این یعنی هارد حدود 210 گیگه ! در صورتی که تو مشخصاتش هارد رو 500 زده!!!
هارد رو عوض کرده یا پارتیشن بندی مشکل داشته؟!
از کجا می تونم مشخصات سیستم رو چک کنم؟ وقتی روشن می کنم delete رو نگه می دارم مثل pc صفحه تنظیمات نمیاره و چند گزینه میاره که توش win7 و ... نوشته !
چیکار کنم؟؟
دوستان کمک کنید