كاري كه نداره تو امگا و A رو بدست بياري حله !نقل قول:
Printable View
كاري كه نداره تو امگا و A رو بدست بياري حله !نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
امروز دفتر دار مدرسمون رو دیدم ازش پرسیدم. اگر همه ی درس ها رو قبول شی ولی یکی رو با نمره ی بین 7 تا 10 بیافتی خود کامپیوترشون برات تک ماده میزنه و قبول میشی.
دفترچه رو كسي نداشت آپلود كنه ؟
بچه کسی میدونه زمان استاندارد برای هر تست درس ریاضی و فیزیک چقدره؟:19:
برای ریاضی هر تست 92.72 ثانیه برای فیزیک هم 73.33 ثانیه هستش تست سنجشی میخوای بزنی با تقریب اضافی در حد 20 ثانیه بیشتر برای هر تست توی باکس های 20 تایی بزن که برای 20 تا هم ریاضی میشه 30.9 دقیقه (بدون تقریب اضافی ) فیزیک هم میشه 24.4 دقیقه ( بدون تقریب اضافی )
من دیفرانسیل رو 7 میگیرم. 4 تا رو که اصلا جواب ندادم. اصلا مشتق رو نفهمیدم چی به چی هست...!
اگر معلم هم یه 3 نمره ای به ما بده حله :دی
من فیزیک فصل 3 و 4 رو خیلی خوشم میاد. سئوالاش رو خوب حل میکنم ولی بر خلاف اکثر بچه های کلاس, فصل اول فیزیک رو نمیتونم تست هاش رو خوب بزنم.
راستی تو کلاس شما چطوری درس میدن فیزیک رو؟ معلم ما همون اول سالی اومد گفت:
بچه ها من اگر بخوام رو تخته چیزی بنویسم و صبر کنم که شما بعدش بنویسید خیلی طول میکشه و نمیتونیم برسیم. من یه کتاب چاپ کردم با قیمت 5 تومان میفروشم. همه درسها داخلش هست + تست ها + پاسخنامه تشریحی + سئوالات امتحانات هماهنگ کشوری + تمرین های اضافی.
ما ازش خریدیم و اکثر اوقات با اینکه همه مطالب رو از روی کتابی که خریدیم میخونیم ولی باز هم وقت کم میاریم. این همه معادله و استثاء و... و هیچ کس هم چیزی تو دفتر نمینویسه و فقط به تخته توجه میکنیم.
اون وقت شما چطوری میخونید؟ چطوری درس میدن؟ کتاب رو هم نگاه میکنید یا نه؟ اصلا میرسید؟
تو کلاس ما هیچ کدوم از بچه ها, اصلا هیچ یک از کتاب های درسی رو به جز ادبیات و دینی رو باز نکردن و همونطور آک تو خونه نگه داشتن :دی
ببخشین [با لهجه دایی:31:] یول که نیستم...!:19:نقل قول:
اگه فقط امگا و دامنه رو بخواد که کاری نداره...من منظورم سوالای پیچیده هست..حالا چند تا مثال پیدا میکنم براتون میارم!
بفرما این سوال و جواب صبح با فرمت pdf :نقل قول:
اگر ظهر رو خواستی بگودرست کنم بزارمکد:http://up.--------.com/7/1263137487.rar
موفق باشی
حل تمريناي فصلهاي 2و 4 تحليلي رو دارين ؟ اگه يكدوم هم شد ملالي نيست !! ممنون اگه اسكن كنين !:46:
یه سوال داشتم خیلی حیاتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن متولد های سال 70 --پسر-- سال دیگه نمیتوننن پشت کنکور بمونن مگه اینکه یه درس رو توی ترم 1 و یه درس رو توی ترم 2 بندازن !
درسته؟؟؟؟؟؟
یکی سال 70 و متولدآذرماه 70 باشه سال دیگه می تونه پشت کنکور بمونه؟