رو فيبر نوري باشه نميتونيد از جاي ديگه اي اي دي اس ال بگيريد ، ميتونيد وايمكس بگيريد.نقل قول:
Printable View
رو فيبر نوري باشه نميتونيد از جاي ديگه اي اي دي اس ال بگيريد ، ميتونيد وايمكس بگيريد.نقل قول:
وایمکس خیلی گرونه محدودش هم به درد من نمیخورهنقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست ؟ :n03:
3 روز خط تلفن قطع بود ، در نتیجه اینترنت هم قطع بود .
بعد 3 روز که وصل شده الان سرعت ما رو نصف کردن ، 1 مگ داشتم الان شده 512 .
زنگ زدم مخابرات میگم این چه وضعشه میگه دیتا مشکل داره صبر کنید درست می کنن ، میگم کی ؟ میگه معلوم نیست !!!!!!!!!!!!!
پ . ن : دیشب با سرویس نوین نت 8 مگابیت کار کردم ، سرعت دانلود 940 کیلوبایت در ثانیه !!!!
من نمی دونم اینا از ما پرسیدن برداشتن خط ما رو فیبر نوری کردن که الان اجازه نداریم از هیچ جا اینترنت بخریم ؟ :n21:
شرکت دولتی که بیاد تو رقابت همین میشه انحصار طلبی !نقل قول:
1 مگ مخابرات
21:10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه . برای کل استان یکی هستنقل قول:
اونطور که من دارم می بینم و همینطور از صحبتهای دوستان شخصا نتیجه گرفتم که تو استان ما پهنای باند بالای 2 مگ وجود نداره !!!
اگر هم باشه دست یه عده بسیار معدود هست
بعد تو تبریز با سرویس 10-12 تومنی سرعت 250-300 کیلوبایت دارن! مسئولای اینجا اصلا معلوم نیس چیکار میکنننقل قول:
من هم دوست دارم شما هم سرعت های 4-5 مگی داشته باشین ولی نمیدونم چرا اینقدر مسئولای شما کم کاری دارن میکنننقل قول:
هر 2 استان شمالغرب قرار دارن و مسیر اینترنتشون یکیه ولی این کجا و آن کجا!!!!
بلی همینطوره . دیروز عصر یک اگهی داشتند در بازار خوی پخش میکردند که مربوط به شرکت hiweb بود . ادرسش رو میزارم دوستان یه بررسی بکنند ببینیم وضعیتشون چطوریه . من که فقط به سرویس 128 با حجم یک گیگ و مقایسه اون با همون سرویس مخابرات متوجه شدم از لحاظ قیمتی مخابرات دست بالا رو داره .نقل قول: