NirvanaH عزیز یه نگاه بندازی کل صفحه رو خراب کردی ، شما میتونی از امکانات سایت برای این که این مشکلات پیش نیاد استفاده کنی یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میشه نقل قول از چند یا چندین پست
خواهشا رعایت کنید
NirvanaH عزیز یه نگاه بندازی کل صفحه رو خراب کردی ، شما میتونی از امکانات سایت برای این که این مشکلات پیش نیاد استفاده کنی یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میشه نقل قول از چند یا چندین پست
خواهشا رعایت کنید
دوست من جناب NirvanaH
حامد جان
اول اینکه وقتی نقل قول میزنی عکس های پست را پاک کن که صفحه بیخودی سنگین نشه
دوم اینکه میتونی همه این صحبت ها را توی یک پست هم انجام بدی و بیخودی شماره پس هات را بالا نبری
سوم اینکه لطفا نظراتی که ارائه میدید براساس تکنیک و هنر عکاسی باشه و نه اینکه بگی اگه یکم چپ بود یا راست بود بهتر بود!
هدف را هرگز فراموش نکنید
درپناه خداوند باشی
تنکیو بابات نظرنقل قول:
خوب مردمک رو نمیشد کاریش کرد. همینجوری بود دیگه موقع عکس
Hidest چیه؟
------------
اینم دو تا دیگه (اگه کیفیتوشن پاین بود به خاطر اینه که خیلی فشردش کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو با HDR یکم Detail رو اوردم پایین واسه تمیز شدن گربه:
نقل قول:
خدایا با نام تو
باسلام
دوست خوب من، زاویه دید شما باید به سمت نور اندکی متمرکز میشد تا مردمک تا جایی که جا دارد تنگ شود و عضلات اطراف آن ازدتر بشه. این کار باعث کم شدن انقباض عضلات دور مردمکی میشه و عکس رو طبیعی و چشم رو شفافتر جلوه میده!مثل این:
Hidest: داخل فوتوشاپ یه خورده دور رو کم رنگ میکردی تا داخل خودش مخفی بشه!
------------
عکسها واقعا عالی هستن. بی تعارف میگم. فقط توی اولی باید دیافراگم رو یه خورده میبستی. در عکسهایی هم که قصد انداختن صورت رو داری سعی کن دقیق ترین فوکوس رو روی چشمها داشته باشی و بزاری بقیه قسمتها معمولی بیفتن. این امر در حیوانات و انسان فرقی نمیکنه.نقل قول:
حامد:11:
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز عکس کاملا هنری و همرا با تکنیک پرسپکتیو می باشد.تنها نقص آن شلوغی کادر که سوژه را تحت تأثیر قرار داده است و تقریبا آن را گم کرده است!!!
مرسی بابت نظر ...نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز از نظر هنری عکس خوبی هستش ولی از نظر تکنیکی خیر! موضوع عکس مشخص نیست و بیننده را دچار سردرگمی میکنه. عکس زیلدی شلوغه!!!
اما سوالی که برام پیش اومده اینه که از نظر شما باید چکار میکردم؟زیبایی عکس (از نظر من) این صحنه ی بدیعی هست که پیش اومده.
حالا شما میگید چکار میکردم؟پشه ها رو میپروندم؟به عنکبوته میگفتم زنبوره رو ول کن؟ یا ...
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیزمن، امیدوارم نظرات من باعث رنجش شما نشده باشه. و اگه شده همیجا رسماً از شما عذخواهی میکنم.
بسیاری از لحظات برای بیشتر ماها پیش اومده که از یه صحنه ای خوشمون میاد و ازش عکس میگیریم. فقط به صرف اینکه اون منظره قشنگه! حالا شاید این عکس از لحاظ فنی قشنگ نباشه، ولی،خب، به دلیل وجود عناصر طبیعی زیباست. در عکس برداری فنی، عکاس گاهاً باری یک عکاسی دقیق، زیبا و اصولی روزها منتظر سوژه منشیند تا مگسی پرواز کنید یا از حالت پرواز به حالت نشسته در بیاید. در یک لحظه اثری بدیع را رقم میزیند. اصولاً عکاسی از طبیعت کمتر جنبه قافلگیرانه دارد.یعنی اینکه عکاس ناگهان با صحنه ای مواجه میشود و ناگهان به عکس گرفتن می پردازد(احتمال این قضیه صددرصد نیست و گاهی عکاسانی به طور تصادفی اثری بدیع خلق میکنند!). در حالیکه قبل از ورود به منطقه در باره محل زندگی موضوع جانداری که میخواهد از آم عکس بگیرد، تحقیق میکند و خود را در بهترین موقعیت قرار میدهد و بجای اینکه عکاس غافلگیر شود سوژه غافلگیر شده و با حرکتی خاص به تولید اثری خاص، عکاس را همراهی میکند.
بهترین کار این بود که در محلی مستقر می شدید و از به دام افتادن مگس(نه پشه) عکس میگرفتید!!!
باز هم اگر نظراتم باعث رنجش شما شده، از شما عذر خواهی می کنم:40:
خدایا با نام تو
با سلام
...:::...سمنان.سمنان.شهمیرزاد.ب لبل دره...:::...
شَرمنده كيفيت عكس بده با دوربين موبايل بهتر از اين در نميومد. به بزرگي خودتون و دوربين هاي حرفي تون ديگه ببخشيد.
يادم رفت بگم عكس مربوط به مسير قلعه رودخان هست . قلعه ايي تاريخي كه براي رسيدن به اون بايد 850 تا 900 پله رو در جنگل و كوه طي كنيد... واقعا جايي رويايي براي عكس انداختن تو تابستون و پاييز هستش