سلام
یک دوربین عکاسی دیجیتال حرفه ای یا نیمه حرفه ای تا قیمت 500 تومن خوهشا معرفی کنید .
از برند سونی یا کنون فقط ترجیحا
مدل alpha a230 sony رو فعلا دیدم فقط . خوبه ؟ دیگه چی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
سلام
یک دوربین عکاسی دیجیتال حرفه ای یا نیمه حرفه ای تا قیمت 500 تومن خوهشا معرفی کنید .
از برند سونی یا کنون فقط ترجیحا
مدل alpha a230 sony رو فعلا دیدم فقط . خوبه ؟ دیگه چی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
من که میگم wb 500 بردار ..با اینکه سونی نیست ولی از بقیه بهتره
کاربری رو مشخص کنیدنقل قول:
فیلمبرداری و زوم بالا و عکاسی در شب و غیره می خواین؟
کوچیک باشه یا بزرگ ؟
Canon G11 کیفیت تصویرش فوق العادست ولی به Sony Alpha 230 نمی رسه ولی در عوض کوچیکتره و فیلمبرداری هم داره
من میخوام دوربین p100 یا p90 نیکون بگیرم خوبه بگیرم؟ توی این مدلها چی پیشنهاد میکند؟
نقل قول:
سلام از همه اینها بهتر GX-10 هستش ... میتونی تو این سایت مقایسه کنی برای خودت
نقل قول:
کد:http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2007/04/11/Samsung-GX-10/p8
نقل قول:
اگه حرفه ای بخای باید یه 150 تومنی بیشتر پول بزاری مدلای این جور D3000 و 1000D
و اگه نیمه حرفه ای بهترین fz35 هست که با وسایل به پولتون میخوره
یه دوستی چند صفحه پیش گفتند که دوربینای حرفه ای با کامپکتا خیلی فرق ندارن اما فرق اینها مثل ماشین اثباب بازی و ماشین واقعی هست
بعد فرق بین 500D و D5000 خیلی کمه وباید به اینده نگاه کرد که وقتیD5000 رو خریدی وسایلش(لنز باطری و...) مال نیکنای هم رده هست نه مار کهای دیگه
:11:
درستهنقل قول:
فکر کنم یکی از تفاوت های بزرگشون اندازه سنسورشون باشه
در ضمن به نظر من هم FZ35 تو کامپکت ها عالیه.من خودم جدیدن این دوربین رو خریدم :20:
سلام ...
يه راهنمايي ميخواستم درباره انتخاب مدلهاي زير
Sony HX1
Nikon P100
Fuji Hs10
موندم كدومشونو بخرم ... خيلي نزديك هم هستن ...
سوني پانوراما داره :mlaugh: و يك امتياز عاليه ... سرعت شاترش 1/4000حرف نداره ولي dpi اش 72 و كمه .... حسگرش موثرشم 9 اه ... ايزوش از125شروع ميشه ... كيفيت عكساش طبيعي تره و شفاف تره
نيكون 26x زوم داره :mlaugh: و حرف نداره ...300 dpi ولي سرعت شاترش كمه 1/2000.... حسگر موثرش 10 ... ايزوش از 160 شروع ميشه ... عكساش بهتر از سوني مخصوصا در ايزوهاي بالا
فوجي هم كه فقط اشكالش باطريشه و 4 تا قلمي ميخوره
البته خودم نيكون رو انتخاب كردم ... حالا دوستان چه نظري دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :think:;
نظرم از کانن A1100 به کانن A3100 تغییر کرد!!
تو مشخصات A3100 خوندم که پردازشگر DIGIC III داره که مثل اینکه a1100 نداره !!! قیمتش هم حدودا 70 تومن گرونتره ( حدودا 220 ) .
به نظرتون چند وقت صبر کنم ( مثلا 2 ماه ) قیمتش میاد پایین ؟؟؟
دوربینها هم افت قیمت دارن ؟؟؟؟
انتخاب های خوبی نیستند اما خب در این میان سونی انتخاب بهتری اسن و اگر اطلاعات کافی از post processing داری فوجی هم خوبهsنقل قول: