داداش این نخسه اصلا برای PC نیست .....نقل قول:
Printable View
داداش این نخسه اصلا برای PC نیست .....نقل قول:
اون دوتا اسلحه ها یی رو که تو مد امتیاز بگیری وسکر داره رو باز می کنه؟
یه جایی خونده بودم که اگه همه مراحل رو S بگیری باز می کنه ولی من همو رو SS گرفتم باز نمی کنه چرا؟
There are two different versions of Wesker to unlock for the mercenaries mode in Resident Evil 5.نقل قول:
The first is Midnight Wesker, which is unlockable by getting an A rank on The Mines in mercenaries mode.
The other outfit, STARS Wesker, is unlocked by getting an A rank in The Prison in mercenaries mode.
Getting an A rank requires either 40,000+ points in single player mode, or 80,000+ in either co-op mode.
میتونی معنی کنی دیگه؟ اگه نتونستی پیغام خصوصی بزن که بیام معنیشو بزرام،ببخشید،الان خیلی خسته ام و حال ندارم.
بله! نسخه 4 هم اگه اشتباه نکنم با استفاده از یه پچ میشد!نقل قول:
داداش من توی پست کجاش گفتم برا pc می خوام دانلود کنم ؟نقل قول:
رفیق این که میگه خود وسکرو چه جوری تو این مد کسب کرد!!!نقل قول:
There are two different versions of Wesker to unlock for the mercenaries mode in Resident Evil 5.
The first is Midnight Wesker, which is unlockable by getting an A rank on The Mines in mercenaries mode.
The other outfit, STARS Wesker, is unlocked by getting an A rank in The Prison in mercenaries mode.
Getting an A rank requires either 40,000+ points in single player mode, or 80,000+ in either co-op mode.
من منظورم اسلحه های وسکره که بشه تو خود مراحل اصلی ازشون استفاده کرد.
سلام دوستان
من تا چپتر 3-1 رفتم و بعدش ویندوزو عوض کردم
اما حالا نمیتونم سیو هایی که بک آپ گرفته بودم رو لود کنم، مینویسه:
save file corupt ...
تو یه فروم انگلیسی خوندم که باید فایلهای داخل Application Data رو هم بک آپ بگیری
حالا میخوام یکی از دوستان که تا این قسمت و یا بعدش رفته لطف کنه و آدرس های زیرو برام آپ کنه
کد:C:\Documents and Settings\............\My Documents\CAPCOM
با تشکر :11:کد:C:\Documents and Settings\................\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
تا اینجا که راهی نیست، یه بار از اول بیا...Not problem:31:نقل قول:
مگه چند چپتره؟:18:نقل قول:
تا اینجا که راهی نیست، یه بار از اول بیا...Not problem
+
کسی نداره؟:19:
والا همه دارن..ولی این بازی چون که باید اکانت اف براش بسازی دیگه سیوهای دیگرو قبول نمی کنه راه حلی واسش پیدا کرده بودن ولی اونم به مزاج بعضی سیستم ها جور در نمیامد.
به نظرم باید از اول برید و تا پایان بازی هیچ تغییری د رسیستم انجام ندید.
طوری که توی سایتای خارجی نوشته بود اگه فولدری که توی اپلیکیشن دیتا هست رو جایگزین کنید میشهنقل قول:
والا همه دارن..ولی این بازی چون که باید اکانت اف براش بسازی دیگه سیوهای دیگرو قبول نمی کنه راه حلی واسش پیدا کرده بودن ولی اونم به مزاج بعضی سیستم ها جور در نمیامد.
به نظرم باید از اول برید و تا پایان بازی هیچ تغییری د رسیستم انجام ندید.
حالا شما یه لطفی کن ماله خودتو آپ کن شاید درس شد :31: