منظورم تاپک رئال بودنقل قول:
منظورم تاپک رئال بودنقل قول:
گوتی خیلی ... میخوره ! :دینقل قول:
من یه تنه همه رو حریفم ! یکی جلو منو بیگیره !!!! :27:
بازی بعدی با اتلتیکو مادریده ؟ کی ؟
سلام :
بلاخره نفهمیدم که کی نفر کیه اما خوب من رو سپ بلاتر و پلاتینی شخصا دستور دادن ناظر بر این تاپیک باشم دی:
در مورد گوتی بگم که تنها مشکلش اینه که بازیش بگیر نگیر داره اما اگه بگیره واقعا گل میکاره نمونش بازی با سویا سال کاپلو هستش که 1-0 عقب بودیم با درخشش بدون شک گوتی 2-1 بردیم هیچ یادم نمیره که چه کرد گوتی.
اما بازی پارسال مقابل لاتزیو در خانه خودش گل دوم که خوردیم و مساوی شد روی اشتباه صد در صد گوتی بود.
اما در کل بازیکن واقعا خوبیه پاسهاش بینظیره گاهی که اکثر اینطوریه پاسهای میده که ادم باورش نمیشه از بین همه میرسه به مهاجمین خییلی خوبه.
ولی زیزو کجا و گوتی کجا در ضمن خدمت دوستان بگم که دیگه زیزوی رو نخواهید دید.
واقعا پاسای توی عمق گوتی یه چیز دیگه اس
امین همه از گوتی تعریف کردن......خوردی؟!؟!؟!: دینقل قول:
گوتی خیلی ... میخوره ! :دی
انصافا من خودم بازی قبل رئال که وسلی اومد تو کلی حال کردم...ولی گوتی واقعا یه پدیده میشد اگه قدر خودش رو میدونست....
بعضی وقتها یه پاسایی میده که چهل تا زیدان و بکهام و... نمیتونن بدن...
احمد ببینم خراب کاری میکنی؟!میگم لو نده و تومیگی با میشائیل و پلاتر حرف زدی؟!؟!؟!داری کار و کاسبی مارو بهم میزنی!!: دی
رئال مادريد پردرآمدترين باشگاه جهان - سانچس: موقعيت اقتصادي ما خوب است
------------------
مديركل باشگاه رئال مادريد اعلام كرد كه مشكلهاي اقتصادي موجود در فوتبال و بدهيهاي فراوان باشگاهها شامل رئال مادريد نميشود.
خوسه آنخل سانچس كه از بدهيهاي كلان باشگاههاي بزرگ فوتبال باخبر است، گفت: «رئال مادريد در موقعيت اقتصادي و مالي خوبي به سر ميبرد و از نظر درآمد در صدر فهرست باشگاههاي جهان جاي گرفته است.»
وي افزود: «رسيدن به چنين دستاوردي آسان نيست. موسسهها و شركتهاي اسپانيايي زيادي نيستند كه در حيطه خود صدرنشين پردرآمدترين باشند.»
باشگاه رئال مادريد فصل گذشته به طور خالص 97 ميليون يورو درآمد داشت كه اين رقم 40 ميليون نسبت به فصل پيش از آن افزايش داشته است.
رئال مادريد در فصل 2007-2006 براي سومين فصل پياپي به عنوان پردرآمدترين باشگاه جهان شناخته شد. اين آمار به صورت ساليانه توسط موسسه تجاري دلويت انگليس منتشر ميشود.
بارسلونا رقيب ديرينه رئال در رده سوم اين فهرست قرار دارد. منچستريونايتد دوم، چلسي چهارم و آرسنال در رده پنجم قرار دارند.
كاناوارو: بازگشت به ناپولي قطعي است.
-------------------
مدافع ملي پوش رئال مادريد بر بازگشت خود به باشگاه قديمي ناپولي تاكيد كرد.
به نقل از رويترز، فابيو كاناوارو بهترين بازيكن جهان در سال 2005 گفت: بازگشت به ناپولي قطعي است. براي من ناپولي يك خانه امن است و نبايد فراموش كنم كه مديون هواداران اين باشگاه هستم.
وي ادامه داد: من هر چه دارم از اين باشگاه است و بايد در آخرين سال بازي خود به اين تيم خدمت كنم.
كاپيتان ايتاليا افزود: رئال مادريد براي من يك فرصت طلايي بود و اگر مصدوميتم برطرف شود ثابت مي كنم كه با تمام وجود اين تيم را دوست دارم و در خدمت اين تيم به بازي خود تا پايان فصل ادامه خواهم داد.
در آستانه دربي مادريد - 200 نيروي آموزش ديده راهي پايتخت شدند
--------------------------------
بيش از 200 پليس ويژه مبارزه با شورش خياباني خود را براي دربي مادريد آماده مي كنند.
به نقل از آس اسپانيا، به درخواست 2 باشگاه رئال و اتلتيكو مادريد بيش از 200 نيروي آموزش ديده در ميادين و خيابان هاي منتهي به ورزشگاه ويسنته كالدرون مستقر مي شوند.
اين نيروها طبق قانون فدراسيون فوتبال اسپانيا حقوق 2 شب استقرار خود در اين خيابان ها را از 2 باشگاه مذكور مي گيرند.
احتامل درگيري هاي داخلي ميان هواداران دو تيم در پي افشا شدن چند گور دسته جمعي از جنايات ژنرال فرانكو در جنوب پايتخت و فرصت طلبي خرابكاران در اين شلوغي ها زياد است.
-------------------------------------------
آقا!همه چیرو اماده کنید تا من بفرستم دنبالتون تا بریم...دعوای سختی داریم...میخوایم بشون نشون بدیم دنیا دسته رئاله....
از کجا معلوم که اون جنازه ها کار فرانکو باشه؟!؟!؟!اگر هم باشه خوب کرده!حتما آدمای خوبی نبودن!: دی
كالدرون خبر داد: آغاز فعاليت رئال مادريد براي جذب بنزما
----------------------
باشگاه رئال مادريد براي سال 2009، نام مهاجم ---- فرانسه در اولويت قرار داد.
به نقل از رويترز، رئال مادريد مي كوشد براي سال 2009 ميلادي كريم بنزما را به خدمت بگيرد.
رامون كالدرون، مديرعامل باشگاه در نظر دارد با پيشنهاد اوليه 50 ميليون يورو كه بي ترديد قابل افزايش نيز هست، اين گلزن فوتبال باشگاهي فرانسه را به خدمت بگيرد.
رئال مادريد در زمستان آينده قصد دارد ضمن خريد بنزما، اين بازيكن را براي يك نيم فصل به ---- قرض داده و در تابستان تحويل بگيرد.
--------------------------
این کالدرون جدا دیوانستاااااا!هی بازیکن میخره و قرض میده!!: دی
تلاش براي خريد مهاجم 18 ساله شروع شد - جدال بارسا و مادريد براي جذب كاستا
-----------------------------
دو باشگاه ثروتمند رئال مادريد و بارسلونا مي كوشند مهاجم تيم ژرميو را به خدمت بگيرند.
به نقل از آس، داگلاس كاستا، بازيكن 18 ساله ژرميو برزيل به شدت مورد علاقه دو سرمربي در رئال مادريد و بارسلونا قرار گرفته است.
برند شوستر پس از ديدار وكيل اين بازيكن و تماشاي فيلم بازي هاي او، از وي خواست پيشنهاد بارسا را فراموش كرده و به پيشنهاد مادريد اعتماد داشته باشد.
پپ گوارديولا نيز در تماسي تلفني با وكيل وي، از اراده جدي باشگاهش براي خريد اين بازيكن خبر داده است.