فکر میکنم علتش اینه که سایپا هم به زودی بازی داره و چون ممکن چمن ورزشگاه ازادی اسیب ببینه بازی استقلال را به تختی فرستادند!نقل قول:
فکر میکنم علتش اینه که سایپا هم به زودی بازی داره و چون ممکن چمن ورزشگاه ازادی اسیب ببینه بازی استقلال را به تختی فرستادند!نقل قول:
نظري جويباري در گفت و گو با فارس:
قلعه نويي در مورد مرزبان تصميم گيري مي كند
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: اگر قرار باشد عليرضا مرزبان به كادر فني اضافه شود، قلعه نويي بايد تصميم گيري كند.
علي نظري جويباري در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: من در مصاحبه خود، نامي از اشخاص نبردم. در پاسخ به اينكه قرار است تغييري در كادر فني و دستياران ايجاد شود، گفتم چنين خبري صحت ندارد.
وي افزود: شرايط به گونه اي است كه بعضي ها از هر جمله اي كه مي شنوند، قصد سواستفاده دارند. اين در حاليست كه باشگاه حمايت خود از قلعه نويي را اعلام كرده است.
سرپرست استقلال در پاسخ به اينكه پيوستن مرزبان مربي سابق پرسپوليس به استقلال تا چه اندازه صحت دارد، گفت: اين موضوع بستگي به نظر قلعه نويي دارد. وي در روز هاي آينده تصميم گيري مي كند.
به نظر مي رسد با اضافه شدن يك مربي به كادر فني استقلال، يكي از مربيان حاضر اين تيم بايد از اين جمع جدا شود.
فتحا...زاده بخواهد از استقلال ميروم
امير قلعهنويي:
فاصله با پرسپوليس را جبران ميكنيم
همچنان به قولي كه براي قهرماني دادهام پايبندم
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با فتحا...زاده به طور كامل هماهنگ هستم و او را مدير خود ميدانم.
اميرقلعهنويي در پاسخ به برخي شبهه افكنيهاي اخير در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: با فتحا...زاده به طور كامل هماهنگ هستم و در پاسخ به كساني كه ميگويند فتحا...زاده در فصل گذشته گفته است نميخواهم قلعهنويي سرمربي استقلال باشد و پيامد آن از دوستان ديگر به عنوان سرمربي استقلال استفاده شده است، پاسخ ميدهم كه هر صحبتي فتحا...زاده در آن زمان انجام داده، به تشخيص صلاحديد خود بوده و من به تشخيص مديرعامل باشگاه استقلال احترام ميگذارم؛ در همان زمان نيز مطلبي در اينباره اظهار نكردم و تابع حرف مديرعامل باشگاه استقلال بوده و هستم.
وي افزود: در فصل گذشته و پس از استعفاي فيروز كريمي نيز زماني كه فتحا...زاده براي بازگشت به استقلال با من صحبت كرد، بدون هيچ حرف و حديثي اين درخواست را پذيرفته و به استقلال بازگشتم. قلعهنويي همواره جايگاهش در استقلال را ميداند و هر زماني كه فتحا...زاده تشخيص دهد نباشم، از تيم استقلال خواهم رفت اما، تا امروز تشخيص مديرعامل باشگاه استقلال اين بوده است كه من سرمربي تيم باشم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال ادامه داد: تيم ما در حال حاضر تنها چهار امتياز از رقيب اصلي خود (پرسپوليس) فاصله دارد و اين در حالي است كه ما سه بازي خارج از خانه برگزار كردهايم و پرسپوليس تنها يك ديدار خارج از خانه داشته است و با اين حال ما به جبران همين فاصله چهار امتيازي و همچنين صعود در جدول و پيدا كردن جايگاه اصلي استقلال در ليگ برتر بسيار اميدواريم.
قلعهنويي در پايان گفت: همچنان به قولي كه درباره قهرماني در ليگ برتر به هواداران داده بودم، پايبند هستم.
به گزاش خبرگزاي فارس، در تمرين امروز استقلال تمام بازيكنان حضور داشتند و در ابتداي تمرين امير قلعه نويي حدود ده دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد.
پيش از آغاز تمرين نيز براي رفع بلا گوسفند قرباني شد. از نكات جالب توجه تمرين نصب پلاكرادي بود كه در آن از امير قلعه نويي حمايت شده بود. مربي كه در اين فصل استقلال را تا مكان هفدهم جدول پايين آورده است. اين رتبه براي استقلال بدترين رتبه كسب شده در تاريخ باشگاه است.
مهدي امير آبادي و اميد طيري بعد از يك جلس غيبت در تمرين امروز حاضر شدند.
بازيكنان به اتفاق مربيان پس از تمرين امروز در افطاري باشگاه كه برخي از اعضاي هيئت مديره نيز حضور دارند شركت خواهند كرد.
==================
كريم ملاحي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد پرتاب گاز اشك آور به اتوبوس استقلال اظهار داشت: اطلاعي از اين اتفاقها ندارم. اگر هم حادثه اي رخ داده، خارج از ورزشگاه بوده و هواداران و بازيكنان استقلال با ليدرهاي خودشان درگير شده اند. اين درگيري ها از جانب خودشان بوده و ربطي به صبا باتري ندارد.
مديرعامل باشگاه صبا باتري در خصوص احتمال حضور اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا، عنوان كرد: از طريق سازمان ليگ پيگير اين مسئله هستيم. 90 درصد اميدوارم كه صبا به اين مسابقات راه پيدا كند.
ملاحي در خصوص اينكه امكان دارد استقلال به دليل قهرماني در جام حذفي نتواند در ليگ قهرمانان شركت كند و صبا باتري به جاي اين تيم عازم شود، گفت: از جزييات اين مسئله و نحوه شركت تيم ها در ليگ قهرمانان بي اطلاع هستم
سياوش اكبرپور محروم شد
سياوش اكبرپور از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال محروم شد.
به گزارش ايسنا، سياوش اكبرپور مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به دليل تخلفي كه در بازي با صباي قم انجام داد و از چشم خداداد افشاريان داور بازي دور ماند، از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال تا اطلاع ثانوي از همراهي تيم استقلال محروم شد.
بدين ترتيب اكبرپور در ديدار استقلال برابر استقلال اهواز در هفتهي هفتم ليگ برتر حضور نخواهد داشت.
سلام
دوستان قدیمی دیگه کمتر تو تاپیک میان چرا؟
چون بعضیاشون دسترسیشون بسته.
اموال باشگاه پرسپولیس توقیف شد
مشکلات باشگاه پرسپولیس تمامی ندارد،در کنار همه مسائل ریز و درشت، بدهی های قبلی هم دردسر ساز،آخرین پرده از این دردسرها شکایت یکی از طلبکاران قدیمی باشگاه است،مرتضی جعفری قائم باشگاه پرسپولیس در زمان مدیریت حجت اله خطیب،از باشگاه پرسپولیس شکایت کرده که از چک های شخصی اش مبلغ 44میلیون و600هزار تومان هزینه کرده اما با وجود اقدامات قانونی هنوز نتواسته مطالباتش را دریافت کند.جعفری مدعی است که از دادگاه 86حقوقی تهران حکم توقیف اموال باشگاه پرسپولیس را دریافت کرده.او در این باره می گوید:با تشخیص دادگاه،نماینده خود را به دیدار آقای مصطفوی فرستادم اما با وجود این،مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت:"بروید با مامور بیایید" بنابراین چاره ای ندارم جز اینکه حکم دادگاه را اجرا کنم.
جلسه براي بررسي نتايج ضعيف استقلال
اعضاي هيات مديره استقلال تهران چهارشنبه در دفتر رئيس هيات مديره حضور خواهند يافت تا در خصوص آخرين وضعيت باشگاه بحث و گفت و گو داشته باشند.مسلماً نتايج ضعيف استقلال در ليگ اصلي ترين موضوعي است که در اين جلسه مطرح خواهد شد هر چند که موضوع جذب اسپانسر نيز به ميان خواهد آمد.پيش از اين شايعه شده بود که امير قلعه نويي نيز به جلسه هيات مديره دعوت مي شود اما قرار نيست سرمربي استقلال به جلسه هيات مديره برود.سفر نفريه به کرمانشاه و حضور پورحيدري در همدان نيز اين اجازه را به هيات مديره استقلال نداد که زودتر از روز چهارشنبه جلسه برگزار کند.
تلاش هاي گروه x براي ايجاد بحران در باشگاه استقلال؛بركناري قلعه نويي،سوء مديريت فتح الله زاده،ضعف كادر اجرايي
نتايجي كه استقلال در 5 بازي اول ليگ به دست آورده باعث شده تا شايعات پيرامون اين تيم و به خصوص تغييرات روي نيمكت مربيگري آبي پوشان قوت بگيرد.البته اين شايعات با تلاش گروهي خاص انجام مي شود.طي روزهاي گذشته منصور پورحيدري،عليرضا منصوريان و پرويز مظلومي گزينه هاي نيمكت استقلال بوده اند كه البته مظلومي با توجه به حضورش در مس كرمان از احتمال كمتري برخوردار است. در اين راستا پورحيدري ومنصوريان هم سكوت كرده اند و همين سكوت شبهات را بيشتر كرده است.شايد استقلال با نتيجه گرفتن در بازيهاي بعدي به اين شايعات پايان دهد اما تلاش هاي برخي نفرات خارج از اين باشگاه براي جايگزيني فردي ديگر به جاي قلعه نويي قابل ذكر است.طي چند روز گذشته برخي رسانه ها به حمايت از عليرضا منصوريان – رئيس آكادمي استقلال – از وي به عنوان جايگزين قلعه نويي نام بردهاند. منصوريان در گفت و گو با رسانه ها البته اين موضوع را تكذيب كرده است اما اين جريان همچنان ادامه دارد. از سويي ديگر منصور پورحيدري نيز در گفت و گوهاي رسانه اي خود حضور در كادر فني استقلال را تكذيب كرده است اما باز هم برخي جريانات در خارج از باشگاه ، تلاش براي جايگزيني فردي ديگر به جاي قلعه نويي را مطرح مي كنند.اين گروه در سال هاي گذشته سمت هاي مختلفي در باشگاه استقلال داشته اند اما امسال با ورود تيم جديد فني و اجرايي ، فعاليتي در باشگاه استقلال ندارند. البته برخي از اين افراد با عناوين مختلف همانند مشاور و همكار در تيم هاي مختلف استقلال ، همچنان حضور خود در باشگاه استقلال را تائيد مي كنند.در گزارش هاي آينده به بررسي فعاليت هاي اين گروه براي بهبود وضعيتشان در استقلال و همچنين تلاش براي تخريب فعاليت هاي مسئولان اجرايي و كادر فني استقلال مي پردازيم.
مديرعاملي قريب در باشگاه استقلال تهران تكذيب شد
قرار گرفتن استقلال در جايگاه هفدهم جدول و آن هم در شرايطي كه اين تيم مثل هر سال مدعي قهرماني در ليگ به حساب مي آمد، باعث شد تا شايعات و اخبار تغيير و تحول در اين باشگاه بيش از گذشته مطرح شود.اصلي ترين گزينه اي كه به عنوان جايگزين علي فتح ا...زاده مطرح شده، دكتر محمد قريب مديرعامل سابق اين تيم است كه توانست در سال 84 استقلال را با هدايت امير قلعه نويي به مقام قهرماني در ليگ برتر برساند.منابع آگاه از مذاكره مسئولان ورزش با اين مدير خبر ميدهند؛ اما اين در حاليست كه قريب به دليل مشغله زياد در امور اقتصادي و فعاليت دانشگاهي و پژوهش، حاضر نيست مجددا به فوتبال بازگردد.منابع نزديك به وي، اين خبر را تكذيب كرده و معتقدند كه در شرايطي كه اين تيم وضعيت خوبي ندارد، طبيعي است كه چنين موضوعاتي مطرح شود.با وجود تكذيب اين خبر، به نظر مي رسد در صورتي كه استقلال به لحاظ فني و مالي تغييري ايجاد نكند، ايجاد تغييرات در آن حتمي باشد.
اميري: هئيت مديره به قلعه نويي اعتقاد دارد
علي اميري درباره خبر بركناري قريب الوقوع سرمربي استقلال، اظهار داشت : بعضي ها مي خواهند براي استقلال جو سازي كنند و به دنبال آن با خبرهاي تخريب كننده اين تيم را به حاشيه مي برند .وي كه دبير هئيت مديره اين باشگاه است ادامه داد : مديران اين تيم به دانش و توانايي قلعه نويي اعتقاد كامل دارند. در جلسه هئيت مديره نيز همه از اين مربي حمايت كامل كردند . اميري تاكيد كرد: در اين باشگاه هيچكس به فكر تعويض سرمربي نيست و همه ما به قول امير قلعه نويي كه همان قهرماني است فكر مي كنيم.
بازيكنان استقلال ميهمان افطاري باشگاه
باشگاه استقلال طبق رسم هر ساله و در ايام ماه مبارك رمضان يك روز بازيكنان خود را براي صرف افطاري و شام به باشگاه دعوت ميكند.به اعتقاد آنها اين مراسم دوستيها را بيشتر و توان روحيه بازيكنان را هم افزايش مي دهد. استقلالي ها بعداز تمرين بعدازظهر به باشگاه ميروند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از منتفي شدن حضور بازيكن پرتغالي در استقلال، مربيان اين تيم براي تقويت خط حمله خود قصد دارند از دو بازيكن برزيلي سود ببرند.
اين دو بازيكن كه گفته مي شود مورد تاييد كادر فني آبي پوشان قرار گرفته اند، قرار است به زودي وارد ايران شوند تا در تمرينات اين تيم شركت كند.
روز گذشته هم يك بازيكن كامروني در تمرين استقلال شركت كرد كه اين بازيكن نتوانست نظر قلعه نويي را جلب كند.
نقل قول:
بلو جان منبع این خبر کجا هست؟
خیلی دوست دارم بدونم این را کی گفته!