محتوای مخفی: SPEEDTEST
محل انجام تست: فلاورجان اصفهان
Printable View
محتوای مخفی: SPEEDTEST
محل انجام تست: فلاورجان اصفهان
امروز اپراتور ایرانسل تماس گرفت , بهم یک طرحی معرفی کرد که خیلی عالی هستش واسه شخص من ( و باقی نفراتی که مصرف زیادی از میزان حجم ندارن )
یک ساله با 12 گیگ و قیمت 42 هزار تومان
نسبت به طرحی که الان دارم ( سه ماهه 6 گیگ ) خیلی بهتره و به صرفه تره واسم
طرح رو تا حالا ندیده بودم ... به نظر جدیده
جهت اطلاع فقط
واقعا مسخره است . چند روز پیش زنگ زدم 700 برای کندی سرعت 4G تو کرج. یارو گفت بررسی میکنیم براتون یه شماره پیگیری میزنیم. شماره خط مودمم رو گرفت براش یه شماره پیگیری اس ام اس کردن. میرم تو ecare اون قسمت پیگیری شماره رو که وارد میکنم ببینم چیکار کردن بر میگرده تو صفحه home!
واقعا دستشون درد نکنه . گفتن تماس میگیرم که دیگه رفتن که دوباره تماس بگیرن. همش الکیه ملت رو گذاشتن سرکار اصلا هم براشون مهم نیست:n35:
اون کد پیگیری به درد هیشکی نمیخورهنقل قول:
صبر کن زنگ میزنن
من خودم این طرح رو قبل عید فعال کردم :n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا چشم شوره
خودم با چشم خودم اینترنت 40 مگیم رو چشم کردم و پرواز کرد
این طرح بهار سال گذشته عرضه شد و در کنار بسته سالانه 100 گیگ قرار گرفت که از سال 93 در دسترس بود و قیمت گران 350 هزار تومانی اون در بهمن 93 به نصف کاهش پیدا کرد و شد 175 هزار تومان. سال 93 و اوائل سال 94 طرح های خوبی مثل 50 گیگ سه ماه وجود داشت که 75000 تومان قیمت داشت. اگه جستجو کنید می تونید طرح های متنوع و جذابی را تو آرشیو خبرها پیدا کنید که بیشتر برای تبلیغ سرویس ایرانسل و جذب مشتری بود و حالا که انبوه کاربران هجوم آوردن به ایرانسل از اون تنوع دیگه خبری نیست.نقل قول:
شهر ما 4g خیلی سرعت نداره ، عکسش هم چند پست بالا گذاشتم
به نظرتون مودم ایرانسل یا هر مودم 4g دیگه بخرم سرعتم بهتر میشه
یا کلا باید پهنای باند آنتن رو بهبود بدن ؟
شما رو ارجاع میدم به پاسخی که چند ماه پیش برای پرسشی ذرباره تفاوت کیفی 4G روی موبایل و مودم نوشتم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=671408&page=1883&p=8781041#post8781041
صفحه مناطق تحت پوشش ایرانسل یکم تغییر کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران - امام زاده عبدالعظیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LT25i
مثلا کجاش تغییر کرده
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
پسرخاله من تست ۴g گرفت توو محلشون ۵۰مگ!اونم شب نه!وسط روز!!!چیزه عجیبی بود تا حالا همچین سرعتی ندیده بودم!خیلی خر شانسه:n28:
خلوتی دکل منطقه هست.ایرانسل ثانیه به ثانیه نتش بالا پایین زیاد داره.یه بار دیگه تست میگرفت متوجه میشد سرعت رونقل قول:
دوستان . من یک سیم کارت دانشجویی دارم . بسته هم خریدم ولی اینترنت دیتا رد و بدل نمیشه
علامت E اومده ولی اینترنت وصل نیست
امکانش هست راه حل را بگویید ؟
سیم کارت دانشجویی چی.ایرانسل هست.اگه ایرانسل هست شما باید اول تنظیمات اینترنت رو چک کنید ببینید توش چروکسی به کار نرفتهنقل قول:
نقل قول:
بله ایرانسل
نه چروکسی استفاده نشده بود
سیم 4G ' گرفتم اصلا سایتی باز نمیکنه با مودم همراه
دوستان مودم همراه که از سیمکارت 4جی ساپورت کنه و هم با برق کار کنه هم باتری و البته بی سیم باشه یعنی سیمکارت بزاری توش نت سیمکارت رو تبدیل به wi-fi کنه چی سراغ دارین؟؟؟
e5172 370000
همراه اول می فروشه آنلاک هم میشه
تاپیک مودم تشریف ببرید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
خب سیم کارت رو با گوشی رو در جاهای دیگه منطقه تست کنید ببینید بازم مشکل داریدنقل قول:
مدل گوشی رو مشخص نکردین اما به طور کلی وقتی یه سیم کارت جدید ایرانسل را روی گوشی می گذارید پیش فرض اینترنت در تنظیمات APN(نقاط دسترسی) روی پراکسی خاصی قرار می گیره. اگه گوشی شما اندرویدی هستش کافی است به تنظیمات و از آنجا به شبکه های تلفن همراه برید و با انتخاب گزینه APN یا همان نقاط دسترسی روی گزینه Irancell GPRS کلیک کنین و نشونی چندین رقمی سروری را که معمولا با عدد 10 شروع میشه به صورت کامل پاک کرده و تغییرات را ذخیره کنید تا مشکل تون حل بشه.نقل قول:
دوستان اینجا کسی هست از روتر MR3020 استفاده کرده باشه؟من یه مودم E3372 دارم میخواستم یه روتر MR3020 بخرم ولی تو نظرات دیجیکالا یه نفر نوشته بود وقتی من این دوتارو با هم استفاده میکنم سرعت به نسبت موقعی که مودم رو مستقیم به کامپیوتر وصل میکنم به شدت کمتره!!!!برا همین یه خورده به شک افتادم برای خریدش.روتر دیگه ای پیشنهاد نمیدین؟
روتر زير ١٠٠ فايده ندارهنقل قول:
بالاي ١٠٠ هم به نظر مودم بگيري كه به دردكار ديگه هم بخوره
٣٠٢٠. مخصوصا واي فاي خيلي ضعيف داره
من از تركيب e3372 با روتر MR3420 استفاده ميكنه و مشكلي با كم شدن سرعت تا به الان نداشتم.نقل قول:
اگر بخوايد ي هزينه معقول كنيد اين مناسب شماست و مشكلات مثل كاهش سرعت يا كم بودن سيگنال واي فاي و غيره رو نداريد.
اين تجربه بنده است.
کسی از دوستان تا حالا از dlink 2750u استفاده 4G تونسته ببره ؟ مثلا با آپذیت فریمور یا ...
دوستان کسی در محدوده بلوار امامت مشهد(آزادشهر)از 4g ایرانسل استفاده کرده؟سرعتش چطوریه؟کلا دوستان مشهدی که در این محدوده هم نیستند نظرشون درباره 4g ایرانسل در مشهد چیه؟
این مودم فقط دانگل 3G ساپورت میکنه.نقل قول:
سلام کسی می دونه گرما روی دکل تاثیر می گذاره یا نه؟
من اهوازم الان ظهره و سرعت به شدت افت کرده
این وضعیت مودم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
نقل قول:
سلام
من که با این مودم ها هنوز آشنایی ندارم ولی اگر snr تغییر کنه،میشه گفت گرما تاثیر داشته در snr
یکی از عوامل ایجاد نویز،نویز محیطی هست مثل باد و بارون و رطوبت و...
فکر نکنم هوای خوزستان در حدی گرم شده باشه که بخواد تاثیری بذارهنقل قول:
احتمالا شرکت های تجهیزات رو بر اساس آب و هوا منطقه انتخاب می کنن
پس انتظار نمیره که با این گرمای نه چندان شدید بخواد افت کیفیت داشته باشید
نه چندان شدید! مغازه کولر نداشت رفتم مغازه از شدت گرما نزدیک بود حالت تهوع به من دست بدهنقل قول:
عصر و شب سرعت خوب میشه دیشب تا نزدیک 2 مگ سرعت دانلود بود
مهم ترین مشخصه نسل 4 آر اس آر پی هست که الان برای شما خیلی بده. 111 اصلا خوب نیست و با این سیگنال سرعت 3 4 مگابیت نهایتا بگیرینقل قول:
ضمنا مدل مودمتون چیه؟
باند کاری ایرانسل ، همراه اول و رایتل رو در 3G و 4G ؟!
سپاس .
درود
یه سوال داشتم
من چطور میتونم کاری کنم که بعد از تموم شدن بسته اینترنتی دیگه از اعتبارم کم نکنه؟
همراهاول فورجی ۲۶۰۰ تریجی ۲۱۰۰ و ۹۰۰نقل قول:
ایرانسل فورجی ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ تریجی ۲۱۰۰
رایتل تریجی ۹۰۰ فورجی ۱۸۰۰
من خودم بچه خوزستانمنقل قول:
به نظرم
واقعا اینقدر هوا گرم نشده که بخواد رو تجهیزات اثر بذاره
اگرم بذاره کمه
بیشتر مواقع درجه هوا رو که ماشین نشون میده زیر 40 درجه هست
ولی امروز گرمه دیگه کولر شروع شدنقل قول: