چقدر سرعت امشب خوب است ، مثل اینکه سهمیه به ما هم رسیده!نقل قول:
Printable View
چقدر سرعت امشب خوب است ، مثل اینکه سهمیه به ما هم رسیده!نقل قول:
قسم روباه رو باور کنیم یا دم خروس؟
کد:http://www.speedtest.net/result/831455182.png
امشب مثل اینکه سهمیه ما نیست سرعت خیلی خرابه....!!!
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟:19::19::19::19::19:نقل قول:
شما هم قطعی داشتید؟ من از دیروز عصر تا امروز صبح قطع بود؟
مودم من زاکسل P-660RU هست یه گزینه ی Connect on Demand داره که پیش فرض روی 0 ثانیه هست.منظورتون همین گزینه است؟نقل قول:
این مسخره بازیا چیه
نمیشه پسوردو عوض کرد
همه اون کارا رو هم انجام دادم
بله همون گزینه!نقل قول:
چه پسوردی؟نقل قول:
پسورد سرویس رو میگم
cer میخواد و از این حرفا
شیراز که ترکیده اینترنت .
شهرهای دیگه چطور ؟ یک دعوای اساسی دیگه کردم باهاشون و تهدید به قطع اشتراک کرد :27:
امروز شاتل به خاطر روز تولدم 2گیگ ترافیک بهم اضافه داد:8:
سلام،
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم؟می خواستم بدونم که در کل چه جوریاست؟خوبه <الان تخفیف چی داره ؟هزینه هاش چیه و از همه مهمتر اگر یه جایی گیر افتادم اصلا کسی هست که جواب بده یا نه؟
اگر هم که خوب نیست کدوم شرکت بهتره در حال حاضر؟
بچه ها یه سوال دارم.
من تازه دارم از شاتل سرویس میگیرم(اکو 512). میخوام بدونم کارت طلایی رو چه جوری باید بگیرم. از نمایندگی شاتل که ازش سرویس رو خریدم باید بگیرم یا تو سایت شاتل باید درخواست بدم؟
منم همین طور سوالهای بالا را دارم بعلاوه اینکه شاتل میگه باید از من مودم بگیری که وایرلسش (زایکسل)حدود95 تومن است ولی من می خوام یه مودمtplink8901g که حدود 50 تومن است بگیرم .شاتل با این مودم که مشکلی نداره مچ هست یا مچ میشه؟کسی از بچه ها با این مودم با شاتل ارتباط داره؟نقل قول:
یا حق
سلام
دوستان من میخوام برم اکو 512 نظرتون چیه؟؟؟
اصفهان>
شما انگار ارت 1 داشتید و سرعتون فک کنم خوب بود حالا چرا میخوایید بیایید 512 نکنه سرعتش برگشته به حالت اولنقل قول:
موفق باشید
بچه ها یه سوال دارم.
من تازه دارم از شاتل سرویس میگیرم(اکو 512). میخوام بدونم کارت طلایی رو چه جوری باید بگیرم. از نمایندگی شاتل که ازش سرویس رو خریدم باید بگیرم یا تو سایت شاتل باید درخواست بدم؟
تا چند بار میشه درخواست داد؟ تو سایت شاتل نرخ تخفیف شاتل واسه تعداد کارتهای طلایی که به دیگران بدیم رو دیدم.
امشب منطقه ما سهمیه بندی شد :41:
یک هفته بود بدون مشکل داشتم دانلود میکردم شبی 1.5Gig میگرفتم ها :41:
دوستان تو رو خدا بگید آرت 1 بهتره یا اکو 512؟
اره دیگه برگشته سرعت اول 288نقل قول:
توی تهران که باید حتما مراجعه کرد به خود شرکت توی خ شریعتی. شهرستان رو نمیدونم.نقل قول:
نقل قول:
من دارم از سرویسش استفاده می کنم تو منطقه ما بد نیست ولی تازگی ها خیلی افت سرعت داره،بقیه هم این مشکلو دارن
کسایی که با شاتل مشکل دارن بگن بیشتر تو چه ساعتهایی افت دارن،فکر کنم هر منطقه ای ساعت خاصی داره؟؟
با چند نفری که صحبت کردم گفتن که خوبه.پشتیبانی خوبی داره ولی یه سری معایب هم داره که اونم مربوطه به تمامی شرکتها،شنیدم برای مناسبتهای مختلف جایزه هم می دن و یا جشنواره هاش خیلی نسبت به شرکتهای دیگه بهتره.
با تمام اینا هنوز هم شک دارم،می خوام اول مطمئن بشم بعد سفارش بدم.
منم می خوام پسورد عوض کنم نمیشه!نقل قول:
مسخره ها تازه آموزش هم گذاشتن بازم نمیشه عوض کرد.
من 3 تا فایل certificate رو دانلود کردم و هم با فایرفاکس و هم با کروم امتحان کردم! نشد که نشد!
اینقدر مسخره بازی داره که آدم بیخیال میشه پسوردو عوض کنه!:13:
کسی بلده؟؟؟
====================
دیشب با ECO 2MB حدود 70 مگ دانلود شده!:2:
تازه خودش هم الکی قطع شده و وصل هم نشده!!!
یعنی چند ساعت قطع بوده!
آخه چرا؟؟؟:45::47:
از این آدرس استفاده کن:نقل قول:
کد:http://online.shatel.ir
یعنی همه کسایکه از شاتل استفاده می کنند سرویسشون بدون مشکله.شایدم هدیه هایی که میده باعث شده کسی چیزی نگه...................
نقل قول:
عزیز سرعت روزانه خوبه فقط شبانه هست که بچه ها رو اذیت میکنه ....
دوست عزیز مشکل سرعت ندارهنقل قول:
مشکل پینگ تایم داره . برای بازی خیلی اذیت میکنه . بعضی اوقات هم که یکم مخابرات به مشکل میخوره دیگه میره رو پاکت لاست
اگه در مورد مودم هم راهنمایی کنید ممنون میشمنقل قول:
یا حق
نقل قول:
پس مشکلت حل شد دیگه؟ اون شکایته تنظیم مقررات چی شد پس واسه افت سرعت شبانه کردی؟
سلام
آقا اين گيگ هديه رو كي ميدن ؟من اكو 512 يك ماه هستم هنوز ندادند.
اقا راسته ميگن سرعت ارت 128 رفته بالا تر و 512 لود ميشه مثل اكو؟
کجا شنیدی/خواندی؟نقل قول:
سلام دوستان کسي اطلاع نداره؟نقل قول:
:10:
25 ام قراره سری دوم رو واریز کنندنقل قول:
امروز باخره تماس گرفتم ،art1 رو سفارش دادم،فکر کنم یه کمی بدبین بودم به این شرکت اولش که خوب بود باید دید که بقیه اش چه طوره.
مودم هم که مثل همیشه باید از خوشون تهیه کنیم،البته بهتره اگر جایی سوالی بود حداقل درست جوابتو می دن.دوستان بالاخره ما هم شاتلی شدیم:31:
مشکل شاتل سرعت نیست مشکل پینگه!!!
یه ذره قدیم تر هر روم مدیرانی داشت که اگر سوالی بی جواب می موند جواب می داد ولی مثل اینکه پی سی ورلد هم داره اصل 44 را اجرا می کنه و رومها را واگذار می کنه به یوزهای محترم و یوزرهای محترم هم اکثرا غم خود می خورند.باز هم تشکر از چند عزیزی که هر چه دارند در طبق اخلاص به سوالات دوستان پاسخ می دهند.نقل قول:
کابل های مخابرات رو خر خورده .
دیروز رئیس ارتباطات زیر ساخت دندوناش رو سیم بسته بود .:25: