به قول خودتون وضعیت خطتون داغونه. اصلا اینکارو نکنین که فقط پولتونو حروم میکنین. در ضمن از نویزگیر استفاده میکنین یا نه؟نقل قول:
Printable View
به قول خودتون وضعیت خطتون داغونه. اصلا اینکارو نکنین که فقط پولتونو حروم میکنین. در ضمن از نویزگیر استفاده میکنین یا نه؟نقل قول:
دوست عزیز جشنواره تموم نشده ولی مودماشون تموم شده. البته شنواره فقط برای یوزهای جدیده و اگه شما قبلا از مخابرات اکانت دارین نمی تونین برای تمدید جشنواره تمدید کنین و اول بایستی برین مرکز آزادی اکانتتو جمع آوری کنین بعدا دوباره ثبت نام کنین. در ضمن موقع جمع آوری اصلا نفرمایین که میخواین اکانت جشنواره بگیرین . بگین میخواین از شرکت دیگه ای اکانت بگیرین وگرنه جمع آوری نمی کنننقل قول:
نویزگیر فقط روی تلفن نصب کردم یعنی اولترا نمیکشه ؟نقل قول:
مقدار SNR کمتر از ۱۲ نشان دهنده مشکل جدی در نویز در خطوط است. مقدار بالاتر از ۲۰ وضعیت رضایت بخش و مقدار بالاتر از ۳۰ مقدار عالینقل قول:
Line Attenuation :یا همان شاخص نویز خط تلفن هر چه کمتر باشد بهتر است.
میزان این شاخص در حالت ایده آل باید زیر ۲۰ باشد. بین ۲۰ تا ۵۰ مقدار قابل تحمل و بالاتر از ۵۰ نشان دهنده یک نوع مشکل در خط تلفن شماست.
نویزگیرو که به تلفن وصل می کنین فقط صدای غش غشی که موقع روشن بودن مودم ایجاد میشه رو تو تلفن کم می کنهنه نویزی که روی خطتون هست و هیچ تاثیری روی مودم نمیزاره.نقل قول:
شما باید نویزگیرتونو به مودمتون وصل کنین و حتما تاثیرشو خواهید دید. حتی می تونید ۲ تا نویزگیرو به طور متوالی همون طور که یکی از دوستان گفتن به مودم وصل کنین . اگه بگم ممکنه که با اینکار حتی شاید بتونین مزه اولترا رو هم بچشید گذاف نگفتم. امیدوارم که مشکلتون حل بشه. موفق باشید
من شانس ندارم :n02: اینترنت مخابرات که گرفتم ازتون ( جدیری هستم ) می بینی همون روز که وصل شد این مخابرات هم به جمع اون شرکت ها اضافه می شه !! :n19:نقل قول:
وضعیت خط من با نویزگیر خیلی بهتر شده قبلا SNR مابین 6 تا 15 متغیر بود اما حالا نگاه کنید و تفاوت رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکانت شما رانژه شده ولی شما هنوز استفاده نکردین چرا؟نقل قول:
نگران نباشید فعلا مخابرات قصد لیمت شبانه رو نداره :n01:
نه دوست عزیز نوزگیره دیگه خریداری کنین و به مودمتون وصل کنین امیدوارم مشکلتون حل بشهنقل قول:
دوتا نویزگیر وصل کردم به مودم snr داون استریم شد 3 آپ استریم شد 19 سرعت دانلود شد 200نقل قول:
شما یه نویز گیر وصل کن به هر تلفن و 2 تا هم به صورت متوالی وصل کن به مودم و موردم رو بذاری روی g.dmt و annex Aنقل قول:
مطمئن باش اینجوری سرعتت بیشتر میشه ، البته نهایت سرعت سرویس 512 یا همون توربو فکر کنم 2 مگه که میشه 260 کیلوبایت
این هم وضعیت خط تلفن من بدون وجود تلفن روی خط و با 2 تا نویز گیر متوالی برای مودم و G.dmt & AnnexA
ADSL
Mode: G.992.1_Annex_A Type: Interleave Line Coding: Enable Status: Up Up Time: 2277 Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 130 230 Attenuation (0.1dB): 510 315 Output Power (dBm): 19.0 12.0 Attainable Rate (Kbps): 5696 996 Rate (Kbps): 4832 512 D (interleave depth): 64 2 Delay (msec): 16.00 4.00 Data Counter: 60605 25599HEC Errors: 4 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 CRC Errors: 2 0 FEC Errors: 4191 0
اگر نویز گیر هارو از روی خط بردارم خط تلفنم بیشتر از 1 مگابیت آپ نمیشه !!! یعنی این متوالی وصل کردن نویز گیر تا این حد تاثیرش زیاده
خیلی جالبه snr اومد پایین دانلود رفت بالا :n13:نقل قول:
ببخشید جسارته اون حالت هایی که گفتی رو چطوری تنظیم کنم؟نقل قول:
بله پیدا کردم داش گلم ممنونم ازت :n16:نقل قول:
خط تلفنی که صبانت روش هستنقل قول:
خط تلفنی که روش مخابرات الان وصل شده :
سرعت دالود هم همون 240 - 260 می ده ! فکر می کردم بیشتر از این می ده مگه نه ؟!
نگران نباش چند روزی طول میکشه تا خطتتو بررسی کنن و سرعتتو افزایش بدن. البته اگه بکشه. بعد سه چهار روز اگه سرعتت تغییری نکرد زنگ بزن 2020 و بگو که اکانت 5 مگ خریدی سرعتت کمه درستش می کنن.نقل قول:
بله دوست عزیز از مخابرات سرویس دارم . حوصله اینکارا رو ندارم ! راه دیگه ای نیست ؟ اگر نباشه یه سه ماهه الترا تمدید میکنم . :n16:نقل قول:
نویز خطت خیلی زیاده و همین سرعت رو میکشه فقطنقل قول:
شما adsl mode رو بذار روی T1 یا G.dmt
و Annex_A
کل سیم ها را از ورودی تا پشت موردم پک کردم و دوباره به هم دیگه با لحم کاری بست دادم باز همونه !
نویز را چه طور می شه کم کرد ؟! حدود 2-3 ماه قبل کل سیم ها را عوض کرده بودند ها :| خرابی تلفن بگم خطم نویز زیاد داره کاری می کنند ؟1
تنها کاری که با خرابی زدن میکنن اینه که سرعت یوزر رو کم میکنن :|نقل قول:
شما نویز گیر داری؟
تا دیروز اینطور نبود ! 25 اینا بود الان شده 12- 14 که همین الان dns شده 10.5 :n21:
بقل خونمون ساختمون می سازند صبح کامیون زده بود به کابل اصلی برق و کابل را قطع کرده بود که تلفن هم قطع بود از اداره برق اومدن برق را درست کردند و تلفن هم خود به خود درست شد ولی نویز شدیدی داره ! انگار سیم های تلفن هم مشکل پیدا کرده 100 % فردا صبح زنگ بزنم بگم ببینم می یان یک چک کنند ببینند مشکل چیه یا نه ! چون الان من خونه 2 تا تلفن داریم که رو یکی صبانت هست و رو یکی مخابرات ! هر دو snr این طور هستش ! حتی طبقات دیگه آپارتمانمونم این مشکل را دارند برا اونا هم نویزی شده !
نه متاسفانه یا باید جمع آوری کنین یا یه خط دیگه داشته باشین و رو اون خط اکانت بگیرین مثه دوستمون vitamin2002نقل قول:
آره حتما بهشون بگو امکان داره بیان از کافو خطتو با یک خطی که نویز کم داره عوض کنن. البته اگه آشنا داشته باشی که عالی میشه :n06:نقل قول:
پس واجب شد زنگ بزنی خرابی و پیگیر شینقل قول:
مخابرات می گه چک کردیم مشکل از ما نیست از ISP هست ! می گم الان 2 تا خط دارم هر دو از ISP متفاوت هست باز می گه چک کردم مشکل ندارید !!!!! حالا با هزار تا حرف و حدیث گفتند می فرستیم می یان اونجا چک می کنند که البته باز اونجا هم می گن مشکل ندارید :n19:
الان 2 تا خط خونه اینترنت داره یکیش که همون صبانت هست و SNR همین طرفای 10 - 14 هستش خط دوم هم که مخابرات هست اونم طرفای 10 - 14 می ده
حتی نیم ساعت قبل لپ تاپ را برداشتم بردم پارکینگ به ورودی تلفن وصل کردم دیدم اصلا تغییر نکرد تا مطمئن بشم نویز از داخل ساختمان نیستش ! ( تقریبا 0.5 اینا افزایش یافت ) ( البته احتمال نمی دادم از داخل ساختمان باشه چون 2 تا خطم هم مشکل داره )
حالا موندم چه طور حالیشون کنم که مشکل از اونا هست و از ISP نیست :n22:
( ناگفته نماند با مودم دیگر و نویزگیر دیگه هم امتحان کردم !!!! )
از آرشیو اسکرین شاتام این را پیدا کردم مال حدود 2 ماه قبل هست عکس موقعی که مودمم وایرلس نبود ! البته با همون مودم تست کردم باز snr داغونه ! تا پری روز این طور بودا فقط اسکرین ندارم :n15:
کیفیت خوبی دارهنقل قول:
الان رو مودم فعلیت adsl mode رو کدوم هست ؟
=========
خط خودم بدون نویز گیر حتی 1 مگابیت رو آپ نمیکنه :n08: ولی من هم به طرقی کردمش اینی که هست :دی
Mode: G.992.3_Annex_A Type: Interleave Line Coding: Enable Status: Up Up Time: 47 Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 122 234 Attenuation (0.1dB): 510 335 Output Power (dBm): 19.0 12.0 Attainable Rate (Kbps): 6064 913 Rate (Kbps): 5334 508 D (interleave depth): 32 2 Delay (msec): 11.54 5.94 Data Counter: 4533 1747HEC Errors: 0 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 CRC Errors: 0 0 FEC Errors: 114 0 Total ES 18 0 Total Frames 4533 1747
این پست من مال 37 روزه پیشه :دینقل قول:
اون موقع وضعیت داشت بدتر میشد ولی من فکر نمیکردم مخابرات پهنای باند جدید اضافه کنه !! :دی
الان وضعیت خدارو شکر خیلی بهتره :n12:
متاسفانه چون بیشترشون سردرنمیارن باید بهشون توضیح بدین که قضیه از چه قراره . اینطوری ممکنه به نتیجه ای برسین :n06:نقل قول:
البته منم تازه گی شب ها کیفیت خطم میاد پایین SNR روزا حدود 20-24 ولی شب ها 10-14 نمیدونم چرا. مگه نباید اینطوری باشه که شب ها بار شبکه که کمتر میشه باید SNR هم بره بالا پس چطور میشه هنوز سردر نیاوردم !:n13:نقل قول:
برا همین الان هستش :n21: با این snr پکت لاستم هم خیلی زیاد هستش :n03:
این وضعیت خط مغازه ست که خیلی کم تغییر داره ولی ماله خونه روزا خوبه ولی شب ها تازه گی ها کم میشه
خوب دیتا ریت شما 5 برابر من هستش ها ! پارتی بازیه ها :n02:
فکر کنم دیتا ریت من را ببرند بالا snr ار اینی که هست بیشتر می رینه هان ؟
دوستان قضیه این اکو همارا چیه سرعتش که خیلی از طرح های مخابرات بیشتره دانلود رایگان هم که داره نظرتون چیه
فکر کنم دیگه اون وقت اصلا وصل نشه یا خیلی قطع و وصل داشته باشینقل قول:
نه دوست عزیز دانلود رایگان شبانه نداره ولی اگه کسی دانلود نیاز نداشته باشه میشه گفت خوبه البته اگه واقعا 8 مگ سرعتو بدهنقل قول:
تو همون عکسی که خودتون گذاشتین نوشته دانلود شبانه نداره!!نقل قول:
شبانه سرویس 1 مگ :
سرعت دقیقا روی 380 قفل شده /!!
البته اول سرعت زیاده و بعد کم میشه و میاد رو 380 دقیقا ، و تکون هم نمیخوره
پس دوستان اگه نداره این چیه پس با این حساب همارا که بهتر از مخابراته خودتون نگاه کنید