می گن این مدل v3 بهتر از v2 هست یه اصلاحاتی انجام داده و اینکه قیمتش زیاد تفاوتی نداره یه قیمت هستن تقریبانقل قول:
می گن این مدل v3 بهتر از v2 هست یه اصلاحاتی انجام داده و اینکه قیمتش زیاد تفاوتی نداره یه قیمت هستن تقریبانقل قول:
والا دیگه به مغازه و این چیزا نرسید.نقل قول:
زیرو و ساب sqx که اصلا به اگهی نرسید . امپ rs100 و cad11 هم که 2روز کلا مهمون خونه بود و رفت :n02:
پخشم که اصن دلم نمیاد بفروشم :n28:
راستش تا نشنوم نمیتونم نظری بدم اما میگن که میدرنجش از اون خفگی در اومده .نقل قول:
سلام دیگه این پخشا از مد افتادهنقل قول:
بفروشش به من
خودتونم یه p99بگیر خیالت راحت
:n20::n33:
با سلام
لطفا براي پرايد 132، يک هديونيت و يک جفت باند و آمپلي فايرمعرفي نماييد. میزان هزینه تقریبا 600 تومان . پس از بررسی خودم به این اقلام رسیدم: پخش در رنج 230 تومان(Pioneer Deh-x1853ub و Sony CDX-G1152U)، باند 200 تومان (Pioneer TS-6965V3 و Pioneer TS-A6995S) و آمپ 2 یا 4 کانال (Pioneer GM-A 3602 و Pioneer GM-A4604) .خواهشمندم در خصوص ترکیب پیشنهادی خودتون ، و نه الزاما همین اقلام منو راهنمایی کنید. با تشکر
حمید جان مجددا سلام و ممنون بابت پاسخ گویی محصولات گلیدن اصل رو از کجا میتونم گیر بیارم داداش ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام امير حسيننقل قول:
در مورد گليدن sqx ميگن صداي واقعي تري داره مث اينكه... و در مورد k6 ميگن بعد يكساعت گوش دادن خسته ات ميكنه ! درسته آيا ؟؟؟
يه سوال ديگه اينكه توي نصب k6 روي دربهاي 206 به مشكل كه نميخورم؟ خرابكاري كه نداره ؟
ذهنم تقريبا به تركيب k6 و ep4x نزديك شده ... ولي هنوز مطمعن نيستم... :n13::n02:
سلام اقا امیر
این دومین باره ک باندم داره تویتر میسوزونه
بار اول نیم سوز شده بود و خش خش میکرد بردم از نو سیم پیچ ش رو درست کردن
امروزم ک کلا صدا خاننده و صدای زیر ب کلی خفه شد ظاهرا کلا این بار تویتر سوخته
شما پیشنهادی دارید؟ باند عوض کنم؟تعمیر کنم؟ تویتر اضافه بزارم و تعمیر نکنم باند رو؟؟ :(((
باند جی وی سی 7158
نه همچین چیزی نیس که به k6 گوش بدی و خسته بشی چون هم صدای گرم و نرمی داره هم وکال خوب.نقل قول:
Sqx هم خوبه میدبیس بهتری نسبت به k6 داره.
درهای 206 جلو راحت نصب میشه عقب رو باید یه برش ریز بزنن اصلا رو دری هیچ تغییری نمیکنه .
بخر اقا دل دل نکن کلا هرچی گزینه بیشتر میشه انتخاب و گیجی سخت تر و بیشتر میشه بعدم یه خرید ناموفق انجام میدی و ناراضی :n02:
سلام فرید جاننقل قول:
والا شما اولین نفری هستین که میگین تیوتر 7158 میسوزه تاحالا من نشنیده بودم راستش چون باند قدریه :n13::n41:
اونو هرچی هم درست کنین مثه روز اول نمیشه یا تیوتر جدا بگذارید یا اینکه بفروشید و یه جفت باند دیگه بگیرید . الان یه جفت تیوتر بگیرید کمه کم میشه 130ت
خب اینم ارزش نداره باندتون اگه 100ت بشه بفروشید همون 130ت رو بگذارید روش حالا یه کم بالاتر.
دیگه چیزی که تیوتر سوسول نداشته باشه گزینه ها میشه mc609 گلیدن یا سونی 6921 یا 1072 dls .
ولا اقا امير باند خيلي خوبيه ولي متاسفانه بدليل تنظيم نادرست و گين تا اخر زدن توتير نيم سوز شد يعني هر باند ديگ بود بلكل ميسوختنقل قول:
ولي بعد تعمير خيلي راحت دوباره سوخت چون تعميري بود
از صدا و كيفيتشم خيلي خوشم مياد
طبق توضيحاتتون الان ديگ ميخوام بفروشمش
بنظرتون كجا بفروشمش تو انجمنا ميخرن؟تعمير كنم بعد بفروشم يا همينطوري بفروشم؟؟
اين باندا ك معرفي كردين خوبه يا همين ٧١٥٨ ك دوباره بگيرم؟؟
تو سایت پ ر ش ی ن ت و ل ز میتونین قسمت سیستم های صوتی بفروشید یا سایت ت ی و ن ی ن گ ت ا ک هم میشه اگهی کنید بفروشید .نقل قول:
اگه سالم بفروشید بهتره و زودتر فروش میره .
من 6921 سونی رو خیلی میپسندم به قیمت نزدیک 300ت
اما تو رنج 200تومن 6965v2 میشه گرفت و همین 7158 .
حمید جان عذر میخام مجدد مزاحم شدم ؛ به نظرت روی درای عقب حرکت نزنم ؟ کامپ نزارم تو درای عقب ؟ ماشین 405 ، یا کامپ بزارم در جلو بقیه طاقچه عقب ؟ عقب ب نظرت یه جفت ج میده یا دو جفت ببندم ؟ کامپ و کواک با هم واسه طاقچه عقب ج نمیده ؟ کواک هم کاپا11 مد نظرمه بازم اگه مدل خاصی مد نظرتونه بگید
سپاس از پاسخگویی
يه 6975 v2 ديگ داريم ك رو يه ماشين ديگ س ولي تاحالا به امپ وصل نشدهنقل قول:
گفتم ببينم بنظرتون اونو در بيارم بندازم جا بانداي خودم بهتره يا برم يه جفت باند از همين باند خودم بخرم؟ صداش در حد اين هست با امپ؟؟
سلام دوستان
عذر خواهی میکنم مشکلم رو اینجا مطرح میکنم، متاسفانه بخش های دیگه غیرفعال شدن
من یه مشکلی با چرخ های جلو پراید دارم
فرمون به یه سمت کشیده میشه
چرخ ها جلو رو جابه جا کردم، چپ و راست
بازم میکشید سمت مخالف
متوجه شدم از رینگ یا لاستیکه
رینگ های عقب رو انداختم روی لاستیک های جلو
دوباره میکشه
الان به نظر شما مشکل از لاستیک هاست؟
لاستیکم هانکوک 175 هست
ساخت 2011
حدودا 60 هزارتا باهاش رفتم
باید عوض کنم؟
سلامنقل قول:
اول ماشین رو یه تنظیم فرمان کنید و بعد اگر مشکلتون حل نشد مطمئنا از لاستیکهاتون هست:n16:
سلام عمر لاستیک 5 ساله بعد از اون به مرور زمان دو پوسته میشه و تنظیم نمیشهنقل قول:
باند بدی نیستش اما اگه بخوای اک بخری به نظر من ارزش نداره.نقل قول:
فعلا ببندید اونو اگه دوس نداشتین بعد یه فکر جدید میکنیم :n02:
سلام..عیب اصلی پراید جلوبندی است..اول برو جلو بندی ساز.....بعد بالانس روکار...نقل قول:
سلام..
ایا امپهای چند سال قبل که ساخته در ژاپن یا ساخت توی یکی از کشورهای اروپایی است به این چینی های امروز ارزش خرید دارد؟؟؟؟؟
منکه نگفتم آمپ 4 کانال میخوام.گفتم 5 کانال اگه نشد به اجبار 4 کانال.آخه اگه 2 تا آمپ ببنم جدای از هزینه بالای 2 تا آمپ دوبرابر کابل و ... هم لازم میشه!تجربه ی هدیونیت alpine 9883 رو دارین؟آکبندشو میتونم بخرم با بودجم میخونه اگه خوب باشه.2 جفت کامپ بلندی صدای 6975 رو داره؟چون پرتاب صدای 6975 کاملا برام کافیه زیادم هست فقط کیفیت نداره خستم میکنه.یه جفت کامپ برا طاقچه یه جفت برا درا.کامپی که مثلا 50 آر ام اس میده رو نمیشه دوتاشو بست به یه کانال؟!یعنی دوجفتشو بست به دوکانال. دوکانال دیگه رو هم بریج بست به ساب؟!نقل قول:
راستی الان ماشینم پرشیاست ولی احتمالا چند ماه دیگه ال90 بخرم
شما دوتا سیم کشی نمیخوای ، یک سیم کشی قویتر میخوای و تقسیم .نقل قول:
قطعاتی که ازشون حرف میزنید ربطی بهم ندارن ، اسپیکر بازاری پایونییر در کنار پخش قدیمی آلپاین ؟!
ازون کارا شاید بشه با یک آمپ قوی کرد ، ولی خوب کنترل روی صدا از بین میره ! عملا یچیز تو مایه های همون 6975 میشه .
شما اگه کیفیت میخوای یک جفت کامپ خوب جلو ببند + یک ساب .
ا
بستگی به امپ داره.نقل قول:
سلام..امیرجسین عزیز...نقل قول:
یک جا رفتم امپ سونی وپاناسونیک داشت گفت ساخت خود ژاپن است...
دوست عزیز انگار من نمیتونم منظورمو برسونم.میگم قبلا 6975 داشتم کیفیتش افتضاحه نه اینکه بخوام دوباره ببندمش.پس یه جفت کامپ برا درا با یه جفت کواک برا عقب؟پس با این حساب مجبورم یه آمپ مونو هم بعدا اضافه کنم.کواک سونی،ام تی ایکس یا هلیکس؟آمپ XM-GTR4A سونی گزینه ی مناسبی میتونه باشه برا کواک و کامپ؟پخش هم 9883 آلپاین؟نظرتون راجب اینا چیه فعلا؟بعدا آمپ مونو هم میخرم سابمم وصل میکنم.یه جا خونده بودم برا بهتر شدن سیستم باید کواک یا کامپ جلو پرتاب صداش از عقبیا بیشتر باشه!آمپ 5 کانالم که هیشکی هیچ چیزی در موردش نگفت مثلا میتونست امپ 9500 کنوود باشه با کواکی مثل e69x هلیکس و یه جفت کامپ برا درا.اما چون هیچ تجربه ای درموردشون ندارم خواستم از تجربه ی شما عزیزان استفاده کنم ولی ظاهرا هیشکی موافق نیس.نقل قول:
سلام:
دوستان 1 جفت باند جی بی ال 963 تازه خریدم 400 وات اهمش زده 2.3 ساخت 2016 می باشد
فروشنده گفت هم با آمپ کار می کنه هم بدون آمپ حالا از کجا باید فهمید قابل نصب آمپ می باشد یا نه ؟
در ضمن هد یونیت 9650 پایونیر می باشد
با تشکر
سلام صبح دوستان بخیر.نقل قول:
خیر رو در نیازی نیست.
به نظر من اگر قراره عقب هم اسپیکر نصب کنی کامپ نصب کنی بهتره البته در کنار ساب ووفر ولی اگر ساب نمیبندی چاره ای به کواک نیست. اونم یک جفت کافیه.ولی ساب ووفر یه چیز دیگه هست.
سلامنقل قول:
هر لوازمی خواستید اگر تهران تشریف دارید که معرفیتون میکنم حضورا تشریف ببرید و اگر شهرستان هستین و اگر مایل بودین میتونم براتون تهیه و ارسال کنم.
لطف کنید این تاپیک رو هم ملاحظه بفرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگر خیلی قدیمی باشن خیر صلاح نیست.احتمال فساد در متریالشون هست مثل خازنها و....
سلامنقل قول:
با آمپ سونی gtr4 موافقم امپ خوبیه.
در مورد امپ 5 کانال میتونید به گلیدن RC150C5 هم فکر کنید کمی قیمتش بالاس ولی ارزش خرید داره.1.050.000 تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
یعنی چی 2.3 اهم؟!!:n04::n04:مگه میشه آخه؟!!! یا باید 2 باشه یا 3 دیگه:n24:
به طور کلی بهتره اسپیکرهای 4 اهمی به پائین رو مستقیم به پخش وصل نکنید.بهتره با آمپلیفایر مناسب درایو بشن.هم صدای بهتری بهتون میده هم به دستگاه فشار وارد نمیشه.
آقا حمید ممنون از پاسخ
این 2.3 اهم دقیقا روی جعبه دستگاه نوشته
و جالب اینکه تو دفترچه هد یونیت 9650 نوشته از به کار بردن اسپیکر زیر 4 اهم خودداری نمائید
حالا اگر این اسپیکر را مستقیم بزنم احتمال سوختن تیوتر زیاده ؟ و عمر اسپیکر کاسته میشه درسته؟
خوب اگه به آمپ بزنم مشکل ( مثلا 725 کننود یا 3602 پایونیر کدام بهتره؟) پیش نمیاد؟
منظور از درایو شدن یعنی تبدیل خروجی اسپیکر به 4 اهم بوسیله آمپ می باشد؟
با تشکر از پاسخ شما
نقل قول:
حمید آقا وقت کردی دست مارو هم بگیر لطفا و اینکه ممکنه آمپ رو بعدا بخرم باندی رو تو رنج 200 تومن معرفی کنید که هم بدون و هم با آمپ قابل استفاده باشه؟ تشکر :n13:
نیست کسی که مرا یاری کند؟!؟!؟! :n41:
ارادت :n16:نقل قول:
راستش اونجور چیزا نمی ارزه خریدش .مثلا من گفتم بهتون بستگی به امپ داره منظورم مثه اینجور امپا :
سری hx کلاریون
سری vrx و lrx ادیسان
اینجور چیزا به نظر من ارزش خرید داره نه سونی و پاناسونیک .
حمید آقا اگه آنلاین شدی یه نگاهی به پست بنداز 20605
ممنون
سلام..
1-کواک های الپاین چطورند؟؟یکی از بچه کواک الپاین SPR 69C2 را استوک وتمیز می دهد 260.....چطوره صدایش وکیفیتش وقدرتش خوبه؟؟
2-یک امپلی فایر حداقل چند درصد توی قدرت وکیفیت توی باند تاثیر می گذارد؟؟؟
سلام .
میخوام پخش KENWOOD 300UVM رو بگیرم . آمپ PIONEER 1004FD رو میشه بهش وصل کرد !؟! چون این آمپ الان به پخش فابریک وصله با HIGH-LEVEL . به کنوود هم میشه وصلش کرد همینجوری ؟!
سلام به همه اساتید دوستان هد یونیت 7056 کنوود دمو داره ؟ فیلمی ازش ندارید ببینیم ؟ یا bt600 سپاس ازتون
سلام صبحتون بخیر و شادی:n16::n12:نقل قول:
والا من هم موندم.من کلا مقاومت اعشاری تو سیستم صوتی ندیده بودم.
نه نمیسوزه ولی خب وقتی توصیه میشه که کمتر وصل نکنید حتما صلاح نیست دیگه. به مرور اسیب میرسونه.
در مورد نصب آمپ بله هر امپی رو که مشخصاتش با مشخصات اسپیکرتون بخونه میتونید استفاده کنید یعنی وات و امپدانس.اما خب از اونجائی که امپ یکی از مهمترین بخشهای سیستم صوتی هست همیشه بهتره تو تهیه اون دست بالا بگیرید و یه برند خوب تهیه کنید تا بعدا پشیمان نگردید.
منظور از درایو کردن یعنی راه اندازی کامل اسپیکر توسط آمپ به نحو احسنت.چه از نظر قدرت واقعی و چه کیفیت و کارائی امپلیفایر
سلام خواهش میکنم بده من دستت رو :n02:نقل قول:
بله چرا که نمیشه.تو این رنج فکر کنم جی بی ال 938 اصلی گزینه مناسبی باشه.
سلامنقل قول:
1- موافقم با تایپ R
2- به نظر من یه آمپلیفایر خوب 60% راحت تو کیفیت صدا تاثیر داره.باز هم میگم آمپلیفایر خوب نه هر آمپلیفایری.
سلامنقل قول:
نه نداره.bt600 هم فکر نمیکنم داشته باشه. صداش رو شنیدم اما به دمو داشتنش دقت نکردم.
ممنون از پاسختون آقا حمید ؛ من علاوه بر کیفیت صدا زیبایی پنل هم واسم مهمه ؛ 8019 زیاد فرقی نداره با 7056 ؟ باز اگه مدل دیگه ای و با کیفیت و زیبا مد نظرتونه استقبال میشه حمید جان .نقل قول:
سلام--نقل قول:
1-حمید اقا منظور شما از امپلی خوب مثل سونی یا پایونر است یا منظورتان الپاین .هرتز و ادیسان و.... است؟؟؟
2-حمید اقا الان یک جفت هلیکس e69x دارم ارزش دارد این را بفروشم و اون الپاین spr69c2 را بخرم؟؟/کیفیت صدا وبیس این الپاین نسبت به این هلیکس چطوره؟؟؟
دوستان بین چهار باند زیر کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟
jvc 7158
infinity kappa 693.11
pioneer 6975 v3
gladen mc609
7158 اصلا تو رنج قیمت اینا نیست ! بودجتون چقدره ؟! بقیه قطعاتتون چیه !؟نقل قول:
من هر دفعه میخوام چیزی بگیرم اول از حمید خان میپرسم ولی هیچ وقت نشد پیشنهادی که ایشون دادن رو بگیرم ! دیروز پخشو عوض کردم به مشاوره حمید خان میخواستم کنوود 300 رو بگیرم ولی زیاد باهاش حال نکردم ! کیفیت پنل و همچنین ظاهر 3850 پایونیر بهتر بود به نظرم ! دیگه همینو گرفتم !!!!