[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنم که تا حال قهرمان شده بودیمنقل قول:
نقل قول:
به هيچ وجه ،
تو بازي امروز ديدم!!! تو انگار اصلآ به بازيها توجه نداري...!!!نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ببخشيد مگه الان شكوري رو نداريد كه هم چپ پا هست هم تو پاس قهرمان ايران شده و تيم ملي هم دعوت شد و ...
حد اقل فيزيكش از نيكبخت بهتره،پس چرا بازيش نمي دن كه سمت چپ هم مثل سمت راست فعال بشه؟
چرا؟:20::20:نقل قول:
امیر حاج رضایی:
شرایط استقلال دشوار شد / انتقادی به برهانی وارد نیست
کارشناس فوتبال کشورمان پس از تساوی استقلال مقابل الجزیره در ورزشگاه آزادی، وضعیت این تیم را در دیدارهای آتی، دشوار خواند.
به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحاج رضایی با بیان این مطلب اظهار داشت: استقلال در دیدار با الجزیره، تیم برتر میدان بود اما در فوتبال به تیم برتر امتیاز نمی دهند. استقلال می بایست از فرصت هایی که در این دیدار نصیبش شد استفاده می برد و برنده از زمین خارج می شد.
وی افزود: استقلال چهار بازی دیگر در پیش دارد اما باید گفت که کار این تیم در ادامه دشوار است. نماینده کشورمان باید ضعف های موجود را در تمرینات خود برطرف کند ضمن اینکه به لحاظ تئوریک هم باید با بازیکنان این تیم صحبت شود.
حاج رضایی در پایان در خصوص ضربه پنالتی که آرش برهانی از دست داد، گفت: وقتی تیمی بازی را با نتیجه 3 بر یک جلو است به ثمر رساندن پنالتی کار چندان دشواری نیست اما استقلال بازی را یک بر یک مساوی بود و برهانی کار دشواری پیش رو داشت. بنابراین چندان نباید به این بازیکن خرده گرفت.
دیگه خستمون کرد این علیزاده ! پنالتی رو هم باید میداد به کاظمی ! خسرو حیدری واقا بهترین بازیکن زمین بود ! مجیدی هم یکی از بد ها بود ! نمیدونم چرا از روانخواه استفاده نمیکنه !
نقل قول:
اه بابا بسه ديگه.هركي يه نظري داره ديگه.تروخدا بيخيال اين جباري و نكبت و ... بشيد!
فقط تا ميتونيد بريد تو سايت اس اس برا عليزاده فحش بنويسيد:31:
كسي خبري از بازي ام صلال نداره؟خدا كنه مساوي شه.
ملت داشتن میگفتن علیزاده حیا کن اس اس رو رها کن که سریع توسط لیدر ها خفه شدنقل قول:
سلامنقل قول:
اونجایی که ما بودیم لیدر میدر وجود نداشت هرچی خودمون صلاح میدونستیم میگفتیم
نتیجه ام صلال و الاتحاد چند چنده!فکر کنم هنوز تموم نشده دیدم ولی باور نکردم نتیجه یک صفر به نفع ام صلال!بازی همچنان ادامه دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 29 گلزن
سلامنقل قول:
اخه ما رفتیم جایگاه 8 لیدرها دهنمون رو صاف کردن گلومون پاره شد
جایگاه 19 که لیدر میدر هم نداشت ! یه سری از اون بالایی ها میگفتن که علیزلده حیا کن ... ولی بقیه نمیزاشتن ادامه بدن !
خوب دیگه پس هیچی !نقل قول:
نتیجه ام صلال و الاتحاد چند چنده!فکر کنم هنوز تموم نشده دیدم ولی باور نکردم نتیجه یک صفر به نفع ام صلال!بازی همچنان ادامه دارد.
ما جایگاه 16 بودیم و هرکی به هرکی بودنقل قول:
اونقدر سیگار کشیدن داشتیم خفه میشدیم
دو تا از بچه های کوچیک فامیل رو هم برده بودیم ولی متاسفانه اونقدر فحشهای رکیک میدادن که نگو ....تازه این دو تا هم یاد گرفته بودن و هر چی اونا میگفتن اینهاهم تکرار میکردن :41::41::41:
حالا اگه امشب این حرفها رو تو خونه نگن خوبه وگرنه ابرومون رفته:41:
فکر کنم این ام صلال اعلام تهدید کرد!راستی ایا گروه استقلال سخته؟!فکر کنم بلی ما که نمیتونیم ضعیفترین تیم گروه رو ببریم اونم ازادی پس باید اعلام خطر کرد!