سلام
اپدیت داشبورد و درایو چقد هزینه داره؟داشبورد فعلی هم همونیه که میشه رو فلش بازی نصب کردو lt هم نصبه.
سلام
اپدیت داشبورد و درایو چقد هزینه داره؟داشبورد فعلی هم همونیه که میشه رو فلش بازی نصب کردو lt هم نصبه.
lt+ حداقل 10تومن(تهران)نقل قول:
میلاد جان لینک مستقیم نرم افزار رو نداری اشکم دراومد با این دایل آپ:37::45:نقل قول:
پیدا کردم برنامه رو!
سلام. قیمتش ۶۰۰ هست.و اینکه باندل ها اصلا کپی نمیشه.نقل قول:
سلام
باندل کینکت 250 الان قیمتش چنده ایا با همین تعویض ه.ک میشه ؟ میگن اپتیکش رو عوض می کنن ؟حالا اگه تعویض شده اونو و هم اپتیک اورجینالشو بگیرم اگه خود اسلیم ه.ک بشه البته نه با تغییر اپتیک میشه اورجینال رو جایگزین اپتیک تعویض شده کرد
مگه میشه؟نقل قول:
چطور غیر باندلها کپی شدند ولی اینا نمیشن؟
علتش چیه؟
علتش تفاوت درایورهاشونه
دوستان يه سوال شايد تكراري و ساده داشتم . ببخشيد تو پست اول تاپيكشو پيدا نكردم . چطور ميشه xbox رو آپديت كرد ؟ خيلي ممون از لطفتون
محمد تویی؟خوبی؟دلمون تنگ شده برات:20:نقل قول:
ببین دو نوع آپدیت داریم:
نرم افزاری-سخت افزاری
سخت افزاری که همون فریمور هست باید بدی بیرون برات بریزن چون کار سختیه و باید کنسول باز بشه
نرم افزاری کاری نداره.دانلودش میکنی میریزی تو فلش و بعدش میزنی به کنسول و آپدیت میشه.همین
راستی مگه کنسول خریدی؟؟؟
سلام
میلاد جان الآن از کجا بفهمم سرعت رایت چقدر بوده در برنامه؟
اگر نگرانی شما بابت بن شدن هست ، ABGX یک دور دیسک رو کنترل میکنه و تک تک مشخصات فیزکی رو بررسی میکنه و در صورتی که هر کدام از مشخصات مشکلی نداشته باشند اون رو با رنگ سبز نشون میده ، اگر تمام واحد ها سبز شد دیسک شما مشکلی نداره .نقل قول:
ولی اگر نگران آسیب رسیدن به کنسولتون هستید ، توی تاپیک رایت بازی های 360 که من راه انداختم یک سرچی بزنید خیلی کمکتون میکنه ، اینجا :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=386462
بابا این حرفا چیه؟:31: من بازی هامو با سرعت 16 رایت میکنم!:31: عین پنیر میخونش:31:نقل قول:
miladجون لینک دانلود abgx و میذاری برام؟دمت گرم.تو تاپیک خودش لینکه پکیدهنقل قول:
راستی نمیتونی برام کینکت بفرستی؟؟:20:
خدمت شما :نقل قول:
مشکلی سر فرستادنش نیست ، ولی هزینه پستش فکر نکنم به صرف در بیاد !کد:http://abgx360.net/download.html
مرسی میلادنقل قول:
خب هزینه ی پست چقدر میشه مثلا؟30 تومن؟50 تومن و.......
فوقش 60 تومن که با این کینکت جمع بشه میشه 210 تومن که اینجا 280ه
حالا بازم نمیدونم یه تحقیق کن
نفرستیا یهو اول آمار بگیر بعد.........:20::40:
من خودم همین چند وقت پیش یک مانیتور خریدم. راحت ترین راهش اینه که مانیتورت HDMI داشته باشه و بعد از تحقیقات زیاد و با وجود تنفر از ال جی مجبور شدم 2261VP بگیرم.نقل قول:
21.5 اینچ - HDMI/DVI/VGA - 2ms
چرا تنفر از ال جی؟
یادمه خود ماکروسافت برا 3D از ال جی کمک گرفته بودش: دی
وزنش چه قدره میدونید ؟ چون باید با DHL براتون بفرستم .نقل قول:
نه نمیدونم:41:نقل قول:
فعلا دست نگه دار بعدا:20:
یهو نبینم فردا دم در خونمونه؟:31:
سلام به همگی دوستان
من یه مانیتور
B2245 Plus Samsung
خریدم که ورودی HDMI نداره اما تبدیل DVI به HDMI دارم . تا اینجا میشه XboX360 رو بهش وصل کرد اما خوب صدا ازش در نمیاد دیگه !
خود کنسول هم که هیچ خروجی صدایی نداره . تنها راه میمونه یه تبدیل که بشه صدا رو از کنترلر خود کنسول به هدفن انتقال داد .
من یکم جستوجو کردم دیدم SteelSeries یکی داره اما متاسفانه قیمتش 40 euro هست . که بخوام بگم واسم از یه کشور دیگه بیارن میشه حدودا 60 هزارتومن که اصلا به صرفه نیست !
میخواستم بدونم دوستان تبدیل دیگه ای که در ایران بشه گیر آورد سراغ ندارن ؟
اینم یه عکس از تبدیل SteelSeries
من الان فایل جدید اپدیت داشبوردو گرفتم کنسولو روشن کردم و فلش رو زدم رو صفحه پیغام اومد که فایل اپدیت پیدا شده نصب کنم؟؟ تایید کردم بعد گفت ریست شه تایید رو زدم داشت تا وسط نصب میرفت صفحه سیاه شد ارم جدید ایکس باکس اومد شروع شد از اول اکسترک کردن یهو چراغ قرمز چشمک زد روصفحه کدE71 رو زد کنسولو خاموش کردم فلشو دراوردم روشن کردم با اپدیت جدید اومد بالا و بازی هم اجرا شد؟؟؟!!!!
نظرتون چیه نگرانم
سلامنقل قول:
به نظرم دستگاه هیچ مشکلی نداره و آپدیت مشکل داره..با یه آپدیت دیگه امتحان کن
سلامنقل قول:
شما می تونید برای گرفتن صدا در این حالت از XBOX 360 Audio Adapter استفاده کنید
قیمتش حداکثر باید 10-15 هزار تومان باشه . شایدم کمتر.قیمت دقیق دستم نیست الان
تصویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Error E71 مربوط به مشکل در داشبورد و آپدیت کنسول هستنقل قول:
در صورتی که فایل default.xex در داشبورد دانلود شده وجود داشته باشه و شما داشبورد رو روی فلش مموری ریخته باشید و شروع به نصب داشبورد کنید این مشکل پیش میاد.راه حل خیلی سادست و شما باید فایل رو روی CD بریزید و از طریق CD اقدام به نصب داشبورد بفرمایید
آقا میثم شما دارین این تبدیل رو ؟نقل قول:
کسی از دوستان هست که از این وسیله استفاده کنه ؟ میتونم با یه تبدیل باز این 2فیش رو به یه ورودی هدفن تبدیل کنم ؟
اره فایلو که از حالت زیپ بوذ خارج کردم یه فولدر به این نام $systemupdateنقل قول:
ویه فایل به این نام default.xex بود جفتشو ریختم رو قلش و اینجور شد
حالا الان که بازی ها اجرا میشن و داشبورد میاد بالا ..باز باید دوباره اپدیت شه؟؟ یا نمیخواد دیگه؟؟
آقای میثم خان عزیز . این قیمتهای ایکس باکس رو دیدم تو سایتتون . چرا اینقدر وحشتناک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا تا 20 روز دیگه ما میخواستیم ایکس باکس بخریم !!!!!!!!!!! میشه بگید چرا اینجوری شده ؟؟؟؟؟؟؟ و ایا قیمتها پایین میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت اسلیم چنده الان ؟؟؟؟؟؟؟ اون مگه کپی خور نشده هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون تا اوایل اسفند پولمو نگه دارم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه كنسول نخريدم . همون آپديت فريمور رو مي گم . كجاش كار سختيه آخه . اصلا سخته شما توضيح بده شايد ما انجام داديم . :46: :31: آپديت نرم افزاري بره چيه ؟نقل قول:
نقل قول:
آقا میثم شما دارین این تبدیل رو ؟
کسی از دوستان هست که از این وسیله استفاده کنه ؟ میتونم با یه تبدیل باز این 2فیش رو به یه ورودی هدفن تبدیل کنم ؟
سلام. از اینا تکیش پیدا نمیشه اگه هم بشه ۲۰ تومنه. ولی ما یه پک داریم که هم کابل HDMI هست تو هم از اینا
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
سلام. الان اوضاع خرابه چون از اینور این فت ها کم شده و از طرف دیگه اسلیم کپی نشده. این دلیله گرونیه.نقل قول:
آقای میثم خان عزیز . این قیمتهای ایکس باکس رو دیدم تو سایتتون . چرا اینقدر وحشتناک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا تا 20 روز دیگه ما میخواستیم ایکس باکس بخریم !!!!!!!!!!! میشه بگید چرا اینجوری شده ؟؟؟؟؟؟؟ و ایا قیمتها پایین میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت اسلیم چنده الان ؟؟؟؟؟؟؟ اون مگه کپی خور نشده هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون تا اوایل اسفند پولمو نگه دارم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من شما صبر کن تا اسلیم کپی بشه. کپی خور شده ولی کپی خورش چیزه جالبی نیست.
من بعضی وقت ها که واسه بازی از مانیتور استفاده میکنم از همین تبدیل(+تبدیل به جک 3.5) استفاده میکنم. البته من وصلش میکنم به اسپیکر که البته اون هم از همین جک های 3.5 استفاده میکنه.نقل قول:
البته سر دیگه تبدیل به 3.5 اگه بخوای از هدفون استفاده کنی باید مادگی باشه.
درود
یه سوال داشتم
بعد از مدتها وقت کردم و چنتا بازی خریدم مثل بلک اوپس و برادر هود با بلک مشکلی ندارم و بعد از اینکه سی دی اکتیو رو می ذارم اجرا می شه اما acb اجرا نمی شه و پیغام خطا می ده یکی از دوستان گفت باید سی دی اکتیو جدید بخری می خواستم بدونم اگه مشکل فقط نرم افزاری هست لینک دانلود اکتیو جدید رو لطف کنید و اگر نه که برم سخت افزارشو آپ کنم ایکس من ارکید و برد جاسپر و قبلا ( یه سال پیش ) کپی خور شده داشبورد هم آپه
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما
سلام. شما باید دستگاتونو اپدیت فریم ویر کنید به lt plus 1.1نقل قول:
درود
یه سوال داشتم
بعد از مدتها وقت کردم و چنتا بازی خریدم مثل بلک اوپس و برادر هود با بلک مشکلی ندارم و بعد از اینکه سی دی اکتیو رو می ذارم اجرا می شه اما acb اجرا نمی شه و پیغام خطا می ده یکی از دوستان گفت باید سی دی اکتیو جدید بخری می خواستم بدونم اگه مشکل فقط نرم افزاری هست لینک دانلود اکتیو جدید رو لطف کنید و اگر نه که برم سخت افزارشو آپ کنم ایکس من ارکید و برد جاسپر و قبلا ( یه سال پیش کپی خور شده )
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما
قيمت ها به صورت daily بالا ميره تو اين كشور :
نقل قول:
یکس باکس 360 الیت با مادر بورد جاسپر کپی شده 400هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)
ایکس باکس 360 ارکید با مادر بورد جاسپر کپی شده 300هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری(داشبورد+درایو)
یکی از اساتید به سوال صفحه قبل من جواب بده
اون چراغ قرمز به خاطر همون فايل Default.xex بودنقل قول:
نه مشكلي نداره شما با خيال راحت بازي كن
خودم تونستم مشکلمو حل کنم و هم HDMI رو وصل کنم به مانیتور هم بدون خرید اون تبدیل ها صدا رو به هر خروجی که میخوام بدم .
اول از همه من از همون کابل 3فیش خود ارکید استفاده کردم . کافیه اون روکش پلاستیکی فیش رو که حجم زیادی دیره رو در بیارین به وسیله پیچ گوشتی یا چاقو بعد به راحتی شما میتونین هم کابل HDMi رو وصل کنین هم کابل 3 فیش خود کنسول . کافیه فقط 2تا تبدیل 500 تومنی دوفیش به یه فیش و یا دوسر مادگی تهیه کنین تا بتونین به راحتی به اسپیکر یا هدفن خودتون صدا رو انتقال بدین .
برای بهتر متوجه شدن هم چنتا عکس از کنسول خودم میزارم .
منبع خارجی اون بریدن کابل 3 فیش هم لینک پایین هست . امیدوارم به درد دوستان بخوره .
کد:http://www.chadledford.com/?p=50
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101229165750.jpg
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101229165848.jpg
سلام من lcd full hd دارم می خواستم بدونم کیفیت بازیهای xbob360 چطوره آیا فول اچ دی هستش؟
یه سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم میشه باهاش فیلمهای بلوری یا فول اچ دی رو دید؟؟؟
چون یارانه کنسول رو هم ورداشتن به ازای هر نفر به حساب سرپرست خانوار مبلغ 25,000 تومان واریز شده !!!:31:نقل قول:
حماسه 9 دی !
راستی آخرین قیمت کنکت رو هم داری ؟ آیا با تبدیله ؟ آیا پلمپه ؟
سلام. دستشون درد نکنهنقل قول:
چون یارانه کنسول رو هم ورداشتن به ازای هر نفر به حساب سرپرست خانوار مبلغ 25,000 تومان واریز شده !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حماسه 9 دی !
راستی آخرین قیمت کنکت رو هم داری ؟ آیا با تبدیله ؟ آیا پلمپه ؟
فکر کنم ۲۵۰ تا ۲۶۰ تومن
OK ! حداکثر چقدر میاد پایین ؟؟؟نقل قول:
خب یعنی میگید تا کی صبر کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا فت ها کم شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من حدالامکان میخوام اینور سال بگیرم. اسلیم به نظرتون کی کپی خور میشه درست و حسابی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
روشی که دوستمون Cain گفتن ساده,بدون هزینه و مطمئن هست. من خودم قبلاً همینطوری کار میکردم.