نباید اینقدر طول بکشه به نظرم. خودشونم که گفتن 4 تا 7 روز. شاید مخابرات داره اذیت می کنه.نقل قول:
من وقتی بهشون خبر دادم خطم تخلیه شده، فرداش خطمو رانژه کردن. دو روز بعدشم یوزر و پسورد رو دادن.
Printable View
نباید اینقدر طول بکشه به نظرم. خودشونم که گفتن 4 تا 7 روز. شاید مخابرات داره اذیت می کنه.نقل قول:
من وقتی بهشون خبر دادم خطم تخلیه شده، فرداش خطمو رانژه کردن. دو روز بعدشم یوزر و پسورد رو دادن.
شهرستانید یا تهران؟نقل قول:
ما تو یک شهرستان کوچیک هستیم
اندازه شما لفتش دادند.آخر سر هم بهشون زنگ زدم گفتم یوزر و پسورد رو بدید خودم کانفیگ میکنم
پول کانفیگ مودم رو هم همون موقع خرید سرویس بهشون دادم.نمیدونم شاید نمایندگی شهرمون لفتش داد.همون موقع که زنگ زدم و بهشون گفتم یوزر و پسورد رو بهم بدید تا کانفیگ کنم مودم رو،خیلی زود برام فرستادش.خود پارس هم یوزر و پسورد رو برام sms اش کرد
زنگ بزنید به خود پارس آنلاین تهران.شاید نمایندگی شهرتون داره الکی الکی لفتش میده
قانونیش 72 ساعتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکایت رو بنویس
از منم خواستن بگیرن - گفتم اجباری نیس ولی گفتش نه اجباریه بعد گفتم پس از 195 میپرسم بعد گفت صبر کنید برم از رئیسم بپرسم و بعد چن لحظه گفت اگه خودتون میتونید کانفیگ کنید اجباری نیس البته اولش میخواست طرح جشنواره بده - خیلیم اصرار کرد که گفتم اگه طرح عادی نمیدین میرم از یه شرکت دیگه میگیرم که گفت هر طرحی میخواین بگین ثبت کنمنقل قول:
به خودشون باشه شاید ده روز یا بیشتر هم طول بدننقل قول:
اتفاقا مخابرات یه روزه رانژه کرد و چراغ adsl هم روشن شد (منم از مرکز یوزر پس رو گرفته بودم)
زنگ زدم گفتن نه تازه دیروز ثبت نام کردین منم گفتم فرقی نداره شما شروع رو بزن که بهانه آوردن هنوز چنتا کار مونده ما انجام بدیم و یکی دو روز طول میکشه ولی بعد 3 ساعت اینترنت وصل شد
آره اتفاقا به منم خیلی اصرار داشت طرح جشنواره بده می گفت به نفعتونه و اینا. منم گفتم نمی خوام چون شبانه نداره جشنواره. دیگه بی خیال شد. ولی برا هزینه نصب اصراری نکرد فقط 5 تومن رانژه رو گرفت.
واقعا متاسفم ....انرژی یک هفته 20 گیگ هم حذف کرد
هر چی هم میگم درخاست جمع اوری میخوام میگه تو جشنواره هستین نمیشه!
195 شکایت کنیدنقل قول:
سلام. ایا پارس هنوز طرح شبانه رایگان(همون ماهی 5 تومن) رو داره؟ و اینکه معمولا شبی چقدر دانلود میکنه؟
سلام
من خواستم تمدید کنم زنگ زدم پرسیدم اگه 128 بگیرم با توجه به این که خطم روی 4 مگ بسته هست سرعت دانلودم چطور هست ؟؟ گفت مرکزتون شلوغ نیست و می تونید با سرعت بیشتر دانلود کنید
بعد گفتم شبانه چی ؟ اونم تایید کردن که مشکلی نیست
حالا که گرفتم دیدم سرعت بین 40 تا 60 هستش تو شبانه. زنگ زدم میگه بستگی به شلوغی مرکز داره:n28::n28: زیر 16 شد بیا اعتراض کن
من چی کنم؟؟؟؟؟:n30::n30::n30:
تا دو ~ سه هفته پیش سرعتم همیشه 350 ~ 400 بود
حالا که تمدید کردم این شکلی شده.
بقیه سرعت شبانتون چطوره ؟ چه سرویسی دارید و خط روی چند مگابیت/ثانیه بسته شده ؟؟ می ارزه این رو کنسل کنم و بالاتر بگیرم یا نه؟؟ نامرد گفت تضمین هم نمی کنیم اگه 1 مگ یا 2 مگ بگیری بتونی 400 دان کنی!!!
از اون طرف هم پشتیبان قبلی گفته بود مرکز شلوغ نیست و می تونی با حداکثر سرعتت دانلود کنی
منم ۱۲۸ دارمنقل قول:
تا ۳ ۴ روز پیش ک خونه بودم سرعت شبانه خیلی خوب بود( ۶۰۰ ۷۰۰ کیلو )
از مسافرت برگشتم تست میکنم اطلاع میدم
درست گفته. الان شما 2 مگ هم بگیری اینا تضمین میکنن که زیر 256 کیلوبایت نیاد. الان 128 داری دارن سرعت 512 تو شبانه بهت میدن به قول خودشون خیلی سخاوتمندی میکنن.نقل قول:
در کل شبانه بستگی داره به خلوت بودن یا شلوغ بودن. بعضی شبا سرعت کم نمیشه و بعضی شبا هم سرعت کم میشه. کاری هم نمیشه کرد برای حل این موضوع.