نقل قول:
واسه منم دقیقا مثل شما بود , هیچ سایتی باز نمیشد , اصلا نمیشد دانلود کرد , کانکت بودم ولی ارور وصل نبودن و نشون میداد
من حتی الانم سرعتم نوسان شدیدی داره , معلوم نیست دوباره دارن چیکار میکنن !
Printable View
نقل قول:
واسه منم دقیقا مثل شما بود , هیچ سایتی باز نمیشد , اصلا نمیشد دانلود کرد , کانکت بودم ولی ارور وصل نبودن و نشون میداد
من حتی الانم سرعتم نوسان شدیدی داره , معلوم نیست دوباره دارن چیکار میکنن !
این جریان دیسی شدن از سرورهای خارج کشوربه خبرگزاری ها هم رسیده بهتره همه تعتراض کنند این جریان رو من چند بارتو پست های قبلی گفتم که نصفه شب این جوری می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امروز زنگ زدم پشتیبانی گفت شما نفر 20 ام هستین باورتون میشه 14 دقیقه صبر کردم نفر 5 بودم آخرشم اعصابم خورد شد قطع کردم. باز دو ساعت دیگه زنگ زدم این بار صفم رسید بالاخره (نونوایی از این شلوغتر ندیده بودم:n02:)
حالا طرف برداشته میگم : خانوم ببخشین میشه نت منو از اینترانت در بیارین؟ می گه آقا خط شما اینترانت نیست عادیه ، می گم کجاش عادیه یه گوگل نمی تونم باز کنم پینگ وحشتناک شده واسه گوگل شده 400 میلی ثانیه همشم تایم اوت می ده بعد می گه مشکل سراسریه می گم آها حالا شد بعد می گن که این 400 میلی ثانیه عادیه و استانداردددد ، می گم استاندارد؟؟؟
از کی تا حالا 400 میلی ثانیه شده استاندارد؟؟ می گه به ما گفتن واسه سایت های داخلی زیر 160 میلی ثانیه و برای خارجی زیر 400 میلی ثانیه استاندارده.
می گم اون وقت کی این استاندارد رو تدوین کرده؟؟
می گه تو دانشگاه ها تدریس می کنن:n04:
می گم از کی تا حالا تو دانشگاه ها تدریس می کنن پینگ 400 میلی ثانیه واسه سایتهای خارجی خوبه؟ گفتم خانوم محترم بنده 6 7 ساله اینترنت دارم همه ی اینا رو از حفظم هیچ جایی هم نخوندم که گفته باشه پینگ 400 میلی ثانیه استاندارده.
آخرش کم اورد می گه آقا هر چی شما بگین درسته شما ارباب رجوعین حق با شماست (از کی تا حالا اینا این چیزا رو یاد گرفتن؟:n13:) خلاصه گفتم خانوم محترم لازم نیست بگین حق با منه یا نه لطفا اینترنتتتون رو درست کنین.
اونم گفت بله حق با شماست بازم:n02:
خدا رو شکر الان خوبه عادی شده روال
می بینی با کیا طرفیم؟؟ خدایا یه عقلی به اینا یه پولیم به ما بده یه اینترنت م ا ه وا ره ای بگیریم راحت شیم.:n28:
منم دیشب همینطوری بود!
منم چند روزی هست که پورتم رو تخلیه کردم و از شاتل گرفتم این مخابرات دیگه از بعد عید گندش رو در آورده!
شما هم اگر میتونید از ISP دیگه بگیرید تخلیه کنید اصلا روی مخابرات وایستادن منطقی نیست، با اینکه این شرکت زیرساخت های لازم رو داره ولی نمیدونم چرا سرویسش رو محدود کرده؟! ولی من دلم روشنه که مخابرات دوباره مثل سابق خوب میشه! :) داره کم کم تغییراتی در بخش مدیریتی از بالا به پایین انجام میشه که احتمالا تا پایان امسال مخابرات سیاست هاش رو تغییر بده و قیمت و کیفیت بهتری رو عرضه کنه
لینک دانودشو داری بدی نسخه 7 رو چون یکی پیدا کردم ولی کرک نشد!نقل قول:
:n15:
لینکشو قرار بدید تاماهم استفاده کنیمنقل قول:
از نسخه 4.7 به بعد کرک نشدهنقل قول:
این نسخه کرک شده 4.7 هم خوب کار می کنه می تونی از سایت سافت 98 دانلودش کنی
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا این فروم پی سی ورلد هم همه چی رو فیلتر میکنه:n08:نقل قول:
چه جوری لینک بدم این لامصب همش ویرایش میکنه لینکو به جای سافت 98 نقطه می زاره:n02:
برو سافت 98 تو قسمت search بزن connectify
تو نتایج search می تونی پیداش کنی
سلام دوستان من یک مشکل عجیب دارم یوزر نیم و پسورد روی مودم هر چند وقت یکبار خود بخود عوض میشه کسی میدونه دلیلش چیه