کی گفته من زرنگم؟گوش نکنین بابا شایعه است!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
کی گفته من زرنگم؟گوش نکنین بابا شایعه است!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سوال این همه اف خوشگل موشگل از کوجا می اری؟
اینارو بقیه واسه من میفرستن منم خوشگلاشو واسه شما:46:
سلام کیمیای گل
سلام فرانک جان:40:
خوبی عزیزم
ممنون تو چطوری؟
1- از اسم گندم خوشت می یاد ؟ دوست داری اسمت گندم بود ؟
نه زیاد!من اسم خودم رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- یک اسم دختر و پسر قشنگ بگو
دختر:باران پسر:آرین،کامیار
3- از چه رنگی بیشتر خوشت می یاد؟
قرمز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- اتاقت چه شکلیه ؟
من اتاقم کوچولوهه،یکم از نقاشی های خودم توش هست،با چند تا کلکسیون...
5- اخرین کادویی که گرفتی چی بود ؟
لباس
6- بهترین مزیت پی سی چی بوده ؟
یه عالمه مطلب که تاحالا نمیدونستم رو یاد گرفتم و البته دوستای خوبی هم پیدا کردم
7- بهترین خصوصیت اخلاقیت؟
صبر و آرامش
8- بدترین خصوصیت اخلاقیت؟
احساساتی بودن زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- به کدوم انجمن ها سر می زنی؟
موضوعات علمی ، موسیقی ، متفرقه ، زبان
10- وقت های بی کاری را چی کار می کنی ؟
کتاب میخونم ، ماشین بازی میکنم ،نقاشی ،.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خانمی بابت وقتی که برای جواب دادن می ذاری
منتظرتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا
سلام بر بوي گندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم بچه ها دارن سوال بارونتون ميكنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم چند تا سوال ميپرسم ولي عجله نكن و هروقت دوست داشتي جواب بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشاپيش ، سال نوي شما مبارك
- اسم كاربريتون تو كامپيوتر من در دو خط نوشته ميشه. بخاطر اون كاراكترهايي كه به اول و آخرش اضافه كرديد. علت گذاشتن اين كاراكترها چي بوده؟ و آيا تو كامپيوتر شما هم اينجوريه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اسم يه پرنده است كه من اينجا بصورت فنگليسي مينوسيم. شما فارسي اونو بنويسد: havasil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- قراره 29 سال ديگه يه شهاب سنگ از نزديكي زمين رد بشه و احتمال داره بخوره زمين. اگه اين شهاب سنگ قرار باشه بخوره زمين ، كجا فرود بياد بهتره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- يه فضولي بزرگ. چرا نوشتي Boye مگه تلفظ نميشه "بوي" ولي شما نوشتي : "بٌيِ" نبايد باشه : Booye يا Buye . البته خيلي جاها ديدم كه اين اشتباه رو ميكنند.ولي از املاي گندم ت خوشم اومد. و استفاده متفاوت از عدد 2 با دو تلفظ مختلف. ابتكار قشنگيه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چرا داريوش، اول ميگه هرچي كه دارم مال تو . ولي اخرش ميگه مال من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- نام جزاير قناري تو اقيانوس آرام از نام كدوم حيوان گرفته شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- با ديدن اين دو تصوير چه ضرب المثلي به ذهنت مياد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- به نظرت جشن چهارشنبه سوري به انحراف كشيده نشده؟ و تبديل شده به مردم آزاري. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- سوالهام چرند بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
فعلا خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اقا کیمیا
آقا رضا یه بار بیوگرافی منو بخون!
خوبی میخواستم ازت چند تا سوال کنم متاسفانه دیدم از نظر سنی یکم کوچیک هستی و سوالات منم بالای 18 ساله لذا در اینجا فقط حالتو میپرسم
سنی کوچیکم،عقلی که دیگه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون به لطف شما:20:
موفق و پاینده باشی
ممنون
یه سوال برام پیش اومده که این نام کاربریت را چطوری وارد میکنی؟؟؟؟ منظورم این کاراکترهایی هستش که تو نام کاربریت هست!!!
تا حالا 13 بدرتون به عزا تبدیل شده؟؟
وقتی حوصلهات سر میره چکار میکنی؟
روزی چندساعت اینترنت میایی؟
.................................
سلام . حالت خوبه ؟
به نظرت كي اين تاپيك ميشه پربيننده ترين تاپيك كل پي سي ؟
نظرت رو با یک کلمه در مورد این زیری ها بگو.
فیلم
اینترنت
ف.ی.ل. ت.ر ی.ن.گ
سیستم صوتی
پی سی ورلد
م مثل مادر
روسری
جک
ایران
فیلم 300
با سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Boye_Gan2m
سلام
با اينكه از صندلي نشينيت زياد نميگذره ولي اميدوارم خسته نباشي.
سلامت باشی
آماده؟
1.........
2.........
3.........(شروع ميكينم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:
1.تحصيلات؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم راهنمایی
2.درس اول كتاب فارسي سال سوم راهنمايي اسمش چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ستایش خدا (یه قصیده است از سعدی)
3.اهل دعوا هستي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه زیاد
4.از تاريكي ميترسي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اتفاقا دوست دارم
5.يه كم از Hell برامون تعريف كن(چه جور جاييه؟اعتبار ويزايي كه ميدن تا كيه؟شما كه تو جاده هستي تاكسي گيرت مياد؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای جالبی نیست!ویزاش دائمی نیست آخرش همه بر میگردن بهشت....تاکسی و انواع وسیله ی نقلیه به اون جا فراوونه!
6.از تلفن عمومي به جايي زنگ زدي؟ركوردت در صحبت كردن با تلفت يا موبايل چقدره؟(عمرا ركوردت به من برسه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!من زیاد اهل صحبت کردن با تلفن نیستم!نهایت 2 ساعت
7.اين كه گفتي يعني چه؟(و چه امید عظیمی به عبث انجامید...!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شعر از حمید مصدق
8.تو نميدوني چرا آدم ها از دو جنس(زن و مرد)آفريده شدن؟نميشد همه زن يا همه مرد آفريده بشن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا مرد و آفرید بعد دید این همین جوری به دردی نمیخوره زنم آفرید که کاملش کنه!
9.راستشو بگو نمره انضباطت چند بيد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19.5
10.به نظرت اين صندلي داغ بهتره يا صندلي داغ تيليفيزيون؟اصلا صندلي داغ تيليفيزيون رو ميبيني؟؟
این جا بهتره!
11.بچه درسخوني هستي؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بد نیست درسم
12.نظرت در مورد معلم يا اساتيدت چيه؟
به هر حال احترامشون واجبه(ما هم خیلی احترام میزاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
13.باباي مدرسه رو بيشتر دوست داشتي يا مدير مدرسه رو؟(اگه دليلش رو هم بگي بهتر ميشه)
هیچ کدوم! مستخدممون انقدر بد اخلاقه!مدیرمونم که هیچ حالیش نیست!
14.عدد 13 عدد نحسيه؟چرا؟اگه بگن از 1 تا n يه عدد انتخاب كن چه عددي رو انتخاب ميكني؟
نه!خرافاته این حرفا! عدد 7
15.اگه مديريت محترم p30 world بگه شما به عنوان آخرين صندلي نشين سال 85 ميتوني يه سفر مجاني به هر نقطه از ايران كه بخواي + يك همراه بصورت مجاني عيدي بگيري به كجا و با كي ميري؟(نظرت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اصفهان یا مشهد با مادرم