من توصیه میکنم این کار را انجام ندهید که زود خراب میشود .نقل قول:
Printable View
من توصیه میکنم این کار را انجام ندهید که زود خراب میشود .نقل قول:
هرد من سیلکون پاور هستنقل قول:
اینم تست باhdtune
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سیلیکون پاور سازنده هارد نیست ، بعبارت دقیقتر صرفاً باکس هارد درست میکنه و از هاردهای اینترنال سایر برندها استفاده میکنه در مدل شما هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده . تعدادش که زیاده ولی با همون برنامه hdd regenerator یه تست و اسکن کنید (اول گزینه normal scan را انتخاب کنید و سپس گزینه scan and repair را انتخاب کنید مثل عکس زیر) . دقت کنید که برنامه باید بطور صحیح کرک بشه .
در نهایت اگر بهتر نشد low level format کنید (قبلش بکاپ بگیرید) و اگر جواب نداد بفرستید گارانتی . موقع روشن بودن هارد ضربه وارد کردید ؟ (حتی خفیف)
اینم نتیجه اسکن نه ضربه ای وارد نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز دل ، برنامه اي كه نصب كرديد بطور كامل كرك نشده (در اولين عكس قسمت بالا نوشته limited version) و در برخورد با اولين بدسكتوري و ريكاوري نمودن آن كار را تمام كرده و ديگر ادامه نداده .نقل قول:
كركي براي ورژن جديد هنوز نيومده (يكي از قابليت هاي ورژن جديد قابليت ريزوم كردن هست) پس قبل از شروع به نصب مجدد ، برنامه اي كه نصب كرديد بطور كامل پاك و uninstall و حتي فولدر اين برنامه در program files هم بايد پاك بشه و در system tray هم آيكون اين برنامه ديده نشه و سپس اينترنت را قطع كنيد و محض اطمينان تاريخ سيستم هم عقب ببريد .
پس از نصب و قبل از اجراي برنامه بطور كامل كرك كنيد . لينك دانلود نسخه هايي كه همراه با كرك هست در سايتهاي ايراني و خارجي زياد هست .
ممنون از راهنمایی تون به طور کامل اسکن نشد نمیدونم چرا البته عکس دوم پیغام اول رو داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيستم را restart كنيد و دوباره انجام بديد . اگر جواب نداد ميتونيد با اين برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كنيد (البته قبل از شروع داده ها را به جاي ديگر منتقل كنيد) . هارد هنوز گارانتي داره ؟نقل قول:
ریست کردم نشد با برنامه low level format در حال فرمت کرده متاسفانه گارانتی نداره دقیقا مشکل چی هست و باعث چی میشه؟بعد اتمام فرمت چکارکنم؟نقل قول:
عمده ترین دلایل این مشکلات ضربه و تکان و جابجا کردن (حتی خفیف) در هنگامی که هارد روشن هست . کندی بیش از حد ، صدا دادن هارد و خراب شدن برخی از دیتاهای ذخیره شده و ... نشاندهنده بدسکتوری هست . پس از اتمام نیاز به پارتیشن بندی مجدد هست . برای پارتیشن بندی میتونید از همین برنامه disk management هم استفاده کنید .نقل قول:
فرمت کردم البته چند ساعتی طول کشید اما حالا کابل رو وصل میکنم سیستم نمیشناسه و درایور هارد رو نشون نمیدهنقل قول: