شناسه پرداخت رو موقع پرداخت هم وارد کردمنقل قول:
Printable View
شناسه پرداخت رو موقع پرداخت هم وارد کردمنقل قول:
شناسه پرداخت مشخص میکنه که پول به حساب چه کسی بره..مثل حساب بانکی هستش که شرکت به شما داده باشه.نقل قول:
مبلغ تو اکانتم apply میشه؟
سلام
من هر کاری میکنم نمیتونم تو e care.
توی URI و Password باید چی بنویسم؟
ممنون
سلام
من الان بالای 1 سال و 3 ماه هست که مشترک مبین نت هستم که با تجربه ای که از روند کیفیت اینترنت مبین نت بدست آوردم قطعا یکی از بدترین ارائه کنندگان اینترنت کشوره!
تو این 1 سال و 3 ماه فقط افت کیفیت و خدمات را شاهد بودم که شامل موارد ذیل بود:
1- کاهش زمان ترافیک رایگان جمعه ها
2- حذف ترافیک رایگان جمعه ها
3- افت هر روزه کیفیت که آخرینش اینه که من با اینکه اینترنت 512 دارم ولی به تازگی کلا سرعت آپلودم 128 شده!!! :18:
اکثر شرکت ها سرعت واقعیشون از سرعت اسمی که به مشتری می فروشند یه مقداری بالاتره ولی این شرکت متقلب سرعت واقعیش نه تنها بیشتر نیست که پایین تر هم هست (اونم به میزان %25 سرعتی که پولش را گرفته!!!!!)
4- سرعت دانلود هم داغون شده به شکلی که من الان 10 دقیقه هست پای کامپیوتر نشستم سایت speedtest.net را به هیچ وجه نمی تونم به طور کامل لود کنم!!! تا بتونم یه تست بگیرم ببینم اصلا سرعت 512 الانم در حد 56K دایل آپ هم هست یا نه!!!! :19:
حیف که خط تلفن ما pcm و هیچ راه امیدی نیست (وگرنه اصلا از اولش هم سراغش نمیرفتم)
ولی اگه به همین منوال پیش بره بهتره برم سراغ همون دایل آپ یا GPRS (اینجوری دیگه خیالم راحته اسمش پر سرعت!!! :2: نیست)
Using IE Browserنقل قول:
بستگی داره خودتون چقدر راضی باشید.تا حالا هرجوری بوده همونطور خواهد بود چون ثبات داره.نقل قول:
من یکماه 512 داشتم بجز چندتا قطعی که تکرار نشد دیگه هیچ مشکلی نداشتم.دانلودم هم 67 بود گاهی بالاتر هم میرفت.الان یک مگ گرفتم بعد بین این دو برای یکساله تصمیم میگیرم.اینم وضعیتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هردو رو در جاهای مختلف تست کردم.ایرانسل هم مشکلات خودش رو داره.در ساعات اوج مصرف،اصلا نمیشه از وی پی ان استفاده کرد.ضمنا هرجایی هم آنتن نمیده(نسبت به مبین نت)نقل قول:
این 10 ساعت افتضاح هم شاید در منطقه شما وجود داشته باشه.من و خیلی از دوستان راضی هستیم.
از ie استفاده کنید.اونها رو هم روی جعبه مودم نوشته.نقل قول:
----------------------------------------------------------------
دوستان در رابطه با سرعت آپلود من پرسیدم گفتند 1/4 میبندیم تا ترافیک دانلودها بالا نره و مشکلات بعدی پیش نیاد.البته کمی پیشگیری می کنند ولی در کل عدم رعایت حق مشتریه.چون فکر کنم ضوابط ،سرعت آپلود رو نصف اعلام کرده.الان برای من حدود 1/3 هست.
من سرویس 1 مگ دارم ، اما شدیداً سرعتش نوسان داره بعضی وقتها خیلی خوبه اما بعضی وقتها از دیال آپ هم بدتر میشه !!!:41:
بچه من با مشکل بزرگی روبرو شدم.پول به حسابشون واریز کردم.هر وقت زنگ می زنم که برام تمدید کنن میگه ترافیک بالاست.نمیشه خودم تمدید کنم؟(پول رو از طریق سایت خودشون به حساب واریز کردم)
خیر. بنده راضی نیستم.نقل قول: