سلام من یه سوال مهم داشتم. خواستم بپرسم چجوری میتونم حساب وایمکسم رو با کارت شارژ، شارژ کنم؟
Printable View
سلام من یه سوال مهم داشتم. خواستم بپرسم چجوری میتونم حساب وایمکسم رو با کارت شارژ، شارژ کنم؟
بیا داداش ایرانسل هم ردیفه :27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم منطقه زرد هستم ولی از ایرانسل زنگ زدن گفتن پوشش خوبه پول واریز کن بعد که اومدن واسه نصب مودم اصلا آنتن نداشت حتی توی حیاط هم آنتن نداشت ولی خونه ما 2 طبقه هست مودم رو بردم طبقه بالا 2 چراغ آنتن اومد و با جابه جا کردن مودم 3 چراغ هم میده الان هم 1 ماهی هست دارم اینجوری استفاده می کنم مشکلی هم ندارهنقل قول:
اگر 3 چراغ داری خوبه و تا 1 مگ رو هم جواب میده و کاهش سرعت نداری. ولی برای 2 مگ باید انتن خیلی خوب باشه چون شخصا تست کردم و تو منطقه زرد یکی از فامیلام گرفت که انت دهی RSSI : -67 dBm CINR : 17 dBبود که حداکثر 140 KB/s دانلود گرفت و وقتی رفت مودم خارجی گرفت انت دهی خیلی قوی شد و KB/s248 فیکس میگرفت !
وارد حساب وایمکستون بشید و برید اینجا:نقل قول:
حساب/شارژ مجدد
شماره سریال و شماره پین کارت شارژ رو وارد میکنید و بعد هم روی "اعتبار" کلیک کنید
دوستان برای سرعت بالا نامه با مهر شورای شهر هم قبول میکنند یا نه؟؟اگه قبول نمیکنند 1 راه حل بگید برای تهیه نامه به جز دانشگاه
آره مهر و سربرگ داشته باشه قبول میکنننقل قول:
سلام
یکی از دوستان من وایمکس ایرانسل گرفته. بعد از سه روز مصرف به حال تتعلیق رفته و هیچ سایتی رو باز نمیکنه
پول سرویس رو هم با پول مودم نقدا پرداخت کردن
شارژ مصرفی دوره هم چه از نظر حجمی و چه زمانی تمام نشده
دلیل تعلیق شدن سرویس چی میتونه باشه؟
شماره تماس بخش پشتیبانی وایمکس رو هم لطف کنید برای بنده قرار بدید
احتمالا ثبت نام شما ماه گذشته انجام شده و فعال شدن سرویس توی مهر ماهنقل قول:
موقع ثبت نام هم فقط پول روزهای باقیمانده تا آخر ماه رو میگیره...اما حالا که وارد ماه جدید شدیم چون تعداد روز هایی که به آخر ماه مونده بیشتر از اونی که براش هزینه دادین پس باید هزینه این روزهای اضافی رو بپردازین
یعنی تمدید وایمکس سر برج تا سر برج هست؟نقل قول:
دقیقا یکم تا یکم باید تمدید کرد؟
مثلا الان من ای دی اس الم 20 ام ماه تموم میشه و دوباره تمدید میکنم تا 20ام ماه بعد
وایمکس اینطوری نیست؟