سلام دوستان.
بودجه خرید لپ تاپ رو از 800-850 به 1 تومن رسوندم تا بتونم خرید بهتری داشته باشم و با کمک شما دوستان عزیز یک انتخاب خوب داشته باشم ولی کسی حاضر نیست کمکم کنه.:41:
سلام دوستان.
بودجه خرید لپ تاپ رو از 800-850 به 1 تومن رسوندم تا بتونم خرید بهتری داشته باشم و با کمک شما دوستان عزیز یک انتخاب خوب داشته باشم ولی کسی حاضر نیست کمکم کنه.:41:
دوستان خواهش می کنم ...:10:نقل قول:
من فردا باید برم بخرم.چرا هیچ کس جواب منو نمیده؟! این بار دوم بود:13::19:
شما میتونید از بین Acer Aspire 5742G، Acer Aspire 4741G و HP ProBook 4520s انتخاب خوبی داشته باشید.نقل قول:
دوستان یه چندتا 14 اینچ از 700 تا 900 معرفی میکنید؟ (لطفا قیمت بازار یعنی گرون )
سبک بودن مهمه
Acer Aspire 4738Gنقل قول:
Acer Aspire 4741G
MSI CR420 - P6100
MSI CX420
MSI CX413
MSI CR420
Fujitsu LifeBook LH530
Lenovo Essential G460 59-050321
Lenovo ThinkPad Edge JHG
acer پیشنهاد میشه؟
سلام من این دستگاه رو انتخاب کردم از asus
N43j
core i3 380
2
320
gf425 1Gb
DVD
Dos
14"
سایز مهمه برام و نمیخوام بزرگتر باشه
قیمت حدود 900
با گارانتی ویستا
نظرتون چیه در مورد دستگاه؟
کسی تجربه داشته در موردش؟
سلام.
مدل های بیزنسی اچ پی (pro Book) از لحاظ کار طولانی مدت چجوری هستند؟میشه در طول روز زیاد باهاشون کار کرد و حتی صفحه کلیدش واسه بازی میتونه مناسب باشه؟
قیمتشون از سری Pavilion کمتره با وجود کانفیگ های تقریبا مشابه.تفاوتی که روی کاغذ دارند سیستم عال نسخه خانگی ویستا هست که روی سری Pavilionوجود داره و سری بیزنسی بدون سیستم عامل هستند.تفاوت قیمتشون تقریبا 150-200 هزار هستش.به نظرتون به خاطر سیستم عامل این همه تفاوت دارند یا در کیفیت هم تفاوت هایی دارند؟
خواهشا جواب بدید.
ممنونم.
من خیلی سررشته ندارم ولی فکر کنم این بهتر باشه:
k52jt:i3 - 4 -500 -1 - dos
price:hodode 920 ba garanti
یا
x52ju:i5 - 4 - 640 -512
price: hodode 950 ba garant
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.....
ولی ایسوز همه مدلش خوبه....قابل اطمینانه
موفق یاشیi
بله. Acer مدل های بسیار خوب و با قیمت های مناسب داره.نقل قول:
خیلی خوبه. متأسفانه تجربه کار کردن باهاش رو نداشتم ولی همه ی مدل های Asus عالی هستن. درسته یه کم قیمتشون بالاست ولی طبق آمار های جهانی کمترین خرابی رو در میان همه برند ها دارن.نقل قول:
یکی از دوستام داره و زیر 9-8 ساعت در روز ازش استفاده نمی کنه. من طبق تجربه ی شخصی خودم که باهاش کار کردم، به نظرم کیبوردش خیلی بهتر از بقیه کیبورد هاست برای بازی. خیلی سرتره.نقل قول:
در مورد کیفیت نمیشه دقیق نظر داد ولی من با 4520s که کار کردم به نظرم اگر کیفیتش بالاتر نباشه، پایین تر نیست.
موفق و مؤید باشید.
در پناه حق... :11: