از وقتی که از سر کار رسیدم خونه حدودا ساعت 8 تا الان دارم از صفحه 503 تا الان تک تک پست ها رو می خونم امروز هم شاهد پست های زیادی بودیم تنها چیزی که نظرم رو توی این 15 صفحه (چیزی حدود 150 تا پست) پست آقا مهدی بود که توی تاپیک ادیت لینک کیت سرور رو گذاشته بود واقعا خیلی چسبید دستش طلا واقعا باید یه روز جویس رو پیدا کنم یه ماچ آبدار بکنمش :دی
امروز توی صفحات شاهد خبر های جالبی بودم شایعه دزدیده شدن بازی! البته هنوز که سر و صدایی نیست. ولی اگه نسخه XBOX360 حقیقتا روی نت باشه یعنی اینکه مثل فیفا قبل از انتشار لو رفته و به اصطلاح دزدیده شده به هر حال تا نبینیم نمی تونیم مطمئن باشیم...
به نظر من تاپیک اضافه برای PES خیلی واجب نیست درسته که مسعود جان با مدیران حرف زده ولی بحث روی این مسئله برای ما اهمیت داره اینقدر در واقع اگه بخوتد تاپیک اضافه زده بشه قانون 1 تاپیک برای هر بازی نقض میشه که مدیران بخصوص خود هومان عزیز با این مسئله مخالف هست. چون همین جوریشم همه ازش انتظارات عجیب غریب دارن. قبل اینکه مشکلات اخیر که برای کاربرای فعال پیش بیاد ما همگی شب ها آخر وقت کنفرانس می زدیم توی یاهو که اکثر کاربرای فعال بازی بودن. گل می گفتیم و گل می شنیدیم. ولی حیف... (جو گرفت خاطره تعریف کردم :دی) به هر حال من با مسعود موافقم که توی یاهو کنفرانس بزنیم و هر کی هم می خواد بیاد توی کنفرانس و توی یک ساعت معین بحث کنیم یا همون آیدی مسعود رو آد کنید یا آیدی من رو : spaniuly تا سر ساعت مقرر بیاییم و کنفرانس بزنیم این بهترین راه هست هر کسی هم می تونه بیاد و توی بحث آزاد شرکت کنه این طوری نه تاپیک به بیراهه می ره و نه قانون 1 تاپیک برای هر بازی نقض میشه. من قرار نیست نه از PES حمایت کنم نه از فیفا حاضرم داور باشم.. نه بابا شوخی کردم :دی منم نظر می دم ولی طرف کسی نیستم حقایق رو می گم بدون طرفداری چون به خودم اونقدر اطمینان دارم که بتونم نظر بدم چون کم وقت صرف این دوتا بازی نکردم. خوب منتظرم من معمولا بعد شام آیدیم آنلاینه فقط invisable میام...
پ.ن فقط حیف امروز 2 تا فوتبال پشت سر هم میده رئال با وایادولید که دیدن بازی رئال دیدن داره بازی ستاره های بزرگ فوتبال بعدشم بارسا با عشقم والنسیا موندم که طرف کدوم باشم خدا کنه مساوی بشن با گل های زیاد. احتمالا من نتونم امشب آنلاین بشم.