سلام.
توی ویندوز 7 کنار آیکون برخی نرم افزارها یه شکل چهارخونه میاد.مثل این: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .گوشه ی سمت راست و پایین آیکونش رو میگم.دلیلش چیه و نشانگر چیه؟
Printable View
سلام.
توی ویندوز 7 کنار آیکون برخی نرم افزارها یه شکل چهارخونه میاد.مثل این: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .گوشه ی سمت راست و پایین آیکونش رو میگم.دلیلش چیه و نشانگر چیه؟
تشکر کلمه ایست توی یه کادر نیمچه مستعطیل که معمولا
برای احترام به جواب پاسخ روش یه کلیک میکنن
که ظاهرا اینجا از مود افتاده و جالبه بجاش اساتید زیر پست همدیگه
تشکر میزنن
شما زحمت بکش و یک آنتی ویروس خوب مثل اویرا نصب و آپدیت کن و بعد کامل اسکن کن سیستمت رو . به احتمال خیلی زیاد ویندوز ویروسیه. چون بعد از چند روز فعال میشهنقل قول:
اگر بتونی و با سی دی نجات اویرا هم اسکن کنی خیلی بهتره
اگر مشکل حل شد خب اما
اگه حل نشد میتونی Malware Byte نصب و آپدیت کنی و با اون هم اسکن کنی و البته این حجمش کمتره و قبل از اویرا این رو انجام بده.
اگر بازم مشکلی بود بگو در خدمتیم
دوست خوب من میتونی با cmd اینو نصب کنی .نقل قول:
یه راه حل دیگه هم هست
شما یه یوزر دیگه بساز یا با اکانت ادمین اصلی ( غیر این یکی) بیا بالا . کلن مشکل حل میشه:27:
دوستان من یه ویندوز سون دارم برا خودم نصب کردم مشکلی نداره رفتم اداره اونو نصب کردم مشکل حرف ی داره و اونا بعضی جاها بزرگ مینویسه هم تو اینترنت هم تو برنامه هایی مثل افیس 2010 از نظر زبانی هم درست هست به نظر شما مشکلش از چی هست؟جالب اینجاست یه صفحه رو باز میکنم بعضی ی ها درسته و بعضی هاش بزرگ نشون داده میشه
من اجراش کردم چیزی نیومد.نقل قول:
فقط این متن رو به من نشون داد.
The operation completed successfully
اینم میگه که دستورتون با موفقیت اجرا شده.
:11:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
شما از برنامه Tray Layout استفاده کنید.نقل قول:
:11:
دوستان من نرم افزارهای قسمت accessories را به طور کامل یاد ندارم
و نمیتوانم با آنها کار کنم
به من آموزش دهید و منو راهنمایی کنید؛ چگونه بیاموزم؟
من یک مبتدی بیش نیستم.
ممنون از لطفتون
:11:نقل قول:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
سلام
بعد اینکه پیغام رو داد ریستارت کنید موقع بوت شدن میبینید که عوض شده.چون من امتحان کردم جواب داد.
منظورم اینه که فایل exeاصلا باز نمیشه همش میر تو internet explorerنقل قول:
خوب cmd که فایل اجزایی تازه حتی اگه من بالفرض نصب کردم چجوری بازش کنم به هر حال برنامه که فایلیست exeو فایل exe که گفتم باز نمیشه
تازه یوزرجدیدم نمیشه ساخت user account خودش فایل اجراییست
سلامنقل قول:
شما این تایپیک رو ببینید
اجرا نشدن فایل های exe در ویندوز 7
اگه جواب نداد تو بخش اورژانس سیستم های آلوده مطرح کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395137