با یه بروزر دیگه مثه موزیلا یا اپرا امتحان کن !!
Printable View
با یه بروزر دیگه مثه موزیلا یا اپرا امتحان کن !!
سلام ...
ایول ینی واقعا دم شاتل گرم .. هنوزم نامحدوده :31: .... من که دیگه کف کردم ... اینترنت بهم گفت دیگه بسه .... :31:
========================================نقل قول:
موزیلا و هم ie جواب نداد
من که 4 روز اول دانلود کردم و هاردم هم 1 ترا هست ولی دیگه جا ندارم وقت هم نمیکنم رایت کنم روی dvd ...نقل قول:
هرچی لازم داشتم دان کردم ...
من با رپيد شير هم تست كردم سرعت صفر شد و ساعت باقيمانده دانلود رفت رو 1200 ساعت بعدشم ارور داد (با idm هم دانلود كردم) در همين حين هم 10 مرتبه ip رو چك كردم همش ثابت بود و تغييري نكرد. اما مطمئنم همين لينك رو اگه صبح ساعت 7 به بعد دانلود كنم با سرعت 60 كيلوبايت دانلود ميكنه اونم به خاطر اينه كه خيلي ها نميدونن هنوز رايگانه و ساعت 7 به بعد دست از سر رپيد بر ميدارن.:31:نقل قول:
اميدوارم مشكل شما رو حل كنن، من جاي شما بودم ميرفتم اين كارمند قسمت فنيش رو به زور ميآوردم ميگفتم تا درست نكني نميزارم از اينجا بري.:21:
بچه يه سئوال:
شاتل با اجازه كي اين كار رو كرده؟!
مگر نه اينكه اينترنت 512 براي كاربراي معمولي ممنوع هست؟ تنها راهش هم اينه كه مثلا يه محدوديت2 گيگي ميدن تا بتونيم 512 استفاده كنيم. ولي شاتل اين 7 روز تونست اين قانون رو بشكنه...
دمش گرم!
هر چند امكان داره دليل اين عيدي، يه چيز ديگه باشه...
با اجازه خودش:31:نقل قول:
بله ولی ما با نامه 512 گرفتیم دیگه! اگه اونجور بخوای حساب کنی که باید شبانه رایگان هم ندن:31:
از دوستان کسی مخابرات ثامن شهر مشهد است
نقل قول:این تایید شدن پست ها هم دردسر شده!:13:نقل قول:
نه متاسفانه به ماه بعد اضاف نمیشه و می پره اگه استفاده نکنی!:31::27:
idm خوبه.نقل قول:
با یه لینک مستقیم تست کن.
برای 128 میانگین همین 15-16 هست و سرعتتون نرماله. سرعت adrive یا مدیا فایر ملاک خوبی نیست. چون خیلی شلوغ هست. شما با یه لینک مستقیم شده یا اکانت دار رپید شر تست کن. لن و usb فرقی نداره، فقط نصب لن راحتره.
اتفاقا منم این 2 روز آخر(5-7) سرعتم بهتر شده.نقل قول:
نقل قول:
اینکارا تخصص میخواد که تو داری، ما از این کارا بلد نیستیم.
منطقه مخابراتی، نویز خط، سیم کشی تا محل، از خط ورودی تا مودم،سیستم و ویندوز،آنتی ویروس و فایروال، و ....روی سرعت تاثیر زیادی دارند. 512 در حالت ایداه آل روی 64 دانلود داره. حدود 1200- 1300 مگ.نقل قول:
با ما هماهنگ کردن، مشکلی نیست،:31: تایید میشه دمش بسیار گرم باد.نقل قول: