دوستان این لینکی که من دارم دانلود میکنم اخرین نسخس؟نقل قول:
Printable View
دوستان این لینکی که من دارم دانلود میکنم اخرین نسخس؟نقل قول:
آره داداش نسخه saucy آخرین نسخه ارایه شده اوبونتوه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
اوبونتو 14.04 که یک نسخه ی LTS است با نام Trusty Tahr عرضه خواهد شد!اگر از دوست خوبمان، گوگل، بپرسید، به شما می گوید که Tahr نوعی بز است که زیستگاهش در کوهستان های هند و هیمالیا استنقل قول:
هفدهم آوریل 2014 به عنوان تاریخ انتشار Ubuntu 14.04 LTS تعیین شد .
تاریخ های اعلام شده توسط کنونیکال ممکن است تغییر کنند و لزومی به ثبت دقیق آنها نیست .
خواهر و برادرهای اوبونتو ؛ زوبونتو ، لوبونتو و کوبونتو با دو نسخه آلفا و بتا زودتر از اوبونتو برای آزمایش در دسترس خواهند بود .
برنامه انتشار ubuntu 14.04 LTS :
آلفا 1 – 19 دسامبر
آلفا 2 – 23 ژانویه
بتا 1 – 27 فوریه
نسخه نهایی بتا – 27 مارس
نسخه کاندید انتشار – 10 آوریل
اوبونتو 14.04 – 17 آوریل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من ubuntu-13.10-desktop-i386.iso رو بعد از یک هفته تونستم دانلود کنم
حالا یه فلش 4 گیگ دارم میخوام بریزم روش و با فلش زنده بالا بیارمش اگه خوب نصبش کنم
چجوری باید عمل کنم فرمت فایل iso هستش
YUMI رو دانلود کنین، مراحل کار باهاش خیلی خیلی ساده هستن...
فقط موقع نصب، به شدت دقت کنین که هارد رو به فنا ندین!! خیلی ها اولین بار(منجمله خودم!) هارد رو فرمت کردیم اشتباهی!...
دوستانم من همه مراحل رو رفتم فقط موندم چجوری سیستم با فلش بالا بیارم؟هر چی توی بایوس میرم و تغیر میدم نمیتونم راهنماییم کنید لطفانقل قول:
دوستان مشکل رفع شد اوبونتو رو با فلش زنده بالا اوردم تا مودم رو روشن کرد اینترنت رو شناخت فقط نتونستم موسیقی پخش کنم و سرعت موسم خیلی پایین بود
فرمت MP3 با پکیج خود اوبونتو نمیاد و باید نصبش کنی که همه نصب میکنن مثل K lite codec pack خودمون تو ویندوز میمونه که باید نصب بشه...
در خصوص سرعت موس هم میتونی توی تنظیمات درستش کنی...
ممکن هم هستش که از سرعت سیستم بوده باشه...
چرا ابونتو مدام هنگ میکنه مجبورم هی ریستارت کنم؟چیزی مثل الت کنترل دیلیت ویندوز ندازه بشه هنگ رو رفع کرد؟کلا مشکل چیه هی هنگ میکنه؟
از چه نسخه ای استفاده میکنید؟نقل قول:
اگر به صورت لایو دارید استفاده می کنید شاید به خاطر باگهایی که داره باشه اما اگر اوبونتو رو نصب کردید اپدیتش کنید تا مشکلات به کمترین حد ممکن برسه.