واسه حسابان کتاب کلاس نداره ! ... کتاب تست داره :نقل قول:
کد:http://ramzine.org/books/mathematic-paye%28ramzine%29.pdf.zip
واسه حسابان کتاب کلاس نداره ! ... کتاب تست داره :نقل قول:
کد:http://ramzine.org/books/mathematic-paye%28ramzine%29.pdf.zip
نقل قول:
سلام
سوال بالا در مورد دیف کوله پشتی یا همون عباسمرادیه
من هم اینو خوندم هم رمزینه
توی دیف 1 از نظر خودم رمزینه بهتر بود
چون من میخواستم یاد بگیرم و ریاضیات رو در حد- 0 - بودم. اما من از بین تست رمزینه و تست عباس مرادی تستای مرادی رو انتخاب کردم
چون چرت و پرت کمتر توشه و کلا کنکوری تره . ضرری هم نکردم. برای مرور از درسنامه مرادی استفاده میکردم
کلا بین رمزینه و کوله پشتی از لحاظ نکته ها فرقی نبود
هرچیزی که مهربان گفته بود توی کوله پشتی هم بود
فقط رمزینه زبونش بهتر بود. همین!
ولی برای پیش 2
باتوجه به شرایط جوی نیمسال دو مثل کمبود وقت همیشگی و ... من با اینکه آموزشی رمزینه رو گرفته بودم ولش کردم و مرادی رو کار کردم فقط هر جا گیر میکردم از رمزینه استفاده کردم بخصوص توی رسم نمودار.
البته انتگرال رو از مبتکران خوندم و فقط هم تستای آموزشیش رو زدم با کنکورهای اخیرش از تستای تمرین
نتیجه هم گرفتم
همچنین بگم که این انتگرال رمزینه به نظر من مفت نمی ارزه. کنکوری نیست. به وقتتون نمیخوره. خیلی دیف 2 حجیمه. و ...
این تجربه من بود گفتم برای شما هم بزارم
در مورد گسسته خوشخوان به درد اونایی می خوره که یه معلم توپ داشته باشن تا بهشون توپ درس بده و همچنین هر سوالی رو که بلد نبودن براشون توضیح بده. چون پاسخای تشریحیش آشغاله!
رمزينه براي حسابان آموزش ندارهنقل قول:
توي كره زمين 2 تا كتاب خيلي خوب براي حسابان هست :
نشر الگو ( انرژي اتمي ) دو جلدي - نويسندگان : نويد صفايي و علي عسگري
مبتكران ( انديشه سازان قديم ) - دوجلدي - نويسنده عباس اميدوار
حواست باشه كه محمود نصيري هم براي مبتكران حسابان يك جلدي داره ولي عباس اميدوار بهتره
من خودم الان سوم رياضي هستم و قراره ديماه برم تجربي و رياضي 2 رو به زور 10 گرفتم چندماه پيش ولي مطمعنم كه امتحان حسابان رو بالاي 18 ميگيرم ؛ فقط به خاطر كتاب انتشارات نشرالگو يا همون انرژي اتمي كه به نظرمن حق مسلم همه دانش آموزان هست :27:
درضمن در پايان هر مبحث به اندازه يك كتاب تست كامل ، تست آموزشي داره .
مردم از چشم انتظاري...نقل قول:
سوال دومتون اگه وقت کافی دارید از کتاب:نقل قول:
عباس فرزام از دبیرستان تا دانشگاه استفاده کنید.
نقل قول:
با مورد دوم یعنی عباس امیدوار خیلی باهات موافقم به نظر من بهترین کتابی که تا حالا مجموعه ریاضیات( از هر نوع بحثی )به خودش دیده کتاب ایشون هستش . واقعا میگم واسه من تو امتحانات نهایی فوق العاده بود .یعنی واسه کسی که اصلا حسابان بلد نیست معجزه میکنه.(البته من حسابانم خوب بود :20:).
امافکر کنم واسه کنکور کمی زیاد باشه که اونم اگه خلاصو داشته باشی حله.
من نشر الگو رو کوتاه دیدم چند روز پیش . فکر نمی کنم بسط موضوعاتش مثل عباس امیدوار بوده باشه .
شایدم من کوتاه نگاش کردم و خوب درک نکردم
راستی alireza جون به نظرت توضیحات فارسی و نوشتاریش کم نیست . اخه فکر می کنم خیلی با علائم ریاضی و زبان ریاضی بحث رو اموزش می ده تا با توضیح .به نظرت درسته؟
حسابان كه من دارم چاپ چهارم 1387 هست و مشكلي از بابت علايم ندارم . توضيحات فارسيش اتفاقا كاملا متفاوت با هر كتابيه . يه نكته جالب هم داره مثلا يه مثال رو در مورد پيدا كردن دامنهو برد تابع ميزاره و حلش ميكنه بعد صفحه بعد ميبيني كه همون مثال رو با روش ديگه اي حل كرده و خودش گفت كه برين مقايسه كنين .نقل قول:
اصلا خوب بررسي نكردي كتاب رو :31: اتفاقا بسط موضوعاتش اتفاقا از عباس اميدوار بهتر هست :18:
كتابي كه دست من هست در جلد اول بخش هاي تابع و مفاهيم آن رو به 17 مبحث تقسيم كرده و مجموعا 252 صفحه در موردشون بحث كرده و اخر هر مبحث هم تست ها تاليي و ساسري رو گذاشته . البته برخي از تست هاي تاليفيش اونقدر اسونه كه خودش گفته فقط المپيادي ها و كسايي كه به درصد هاي بالاي 90 فكر ميكنن اينا رو حل كنن :27:
بسط مباحثش در مورد تابع شبيه عباس امدوار هست ولي بسيار دقيقتر و آخر هر مبحث هم كلي تست :20:
حتما حق باشماست چون شما خوندید . بازم من این کتاب رو نگاه می کنم . ولی باور کنید بعید می بینم که توضیحاتش از عباس امیدوار بهتر باشه . حال شایدم باشه (این pdf ها رو ببینم نظر نهایی خودم رو می گم )
قسمتی از کتاب نشر الگو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی سایت نشر الگو حسابان رو تو "تازه های نشر" اورده و نوشته چاپ هفتم 88 هست یعنی محتویاتش فرقی کرده؟شما چاپ چندمه؟
بعدش رو این کتاب نوشته مطابق با اخرین تغییرات کتاب درسی منظورشون حسابان جدیده یا همینطوری نوشتن؟؟؟ ؟
توضيحات عباس اميدوار بيشتر هست ولي مطالب كتابش و سطح علميش نسبت به انرژي اتمي خيلي پايينتره . اگه انرژي اتمي هم اون شوخي ها و مكالمه كلاسي و توضيحات اضافه رو ميزاشت حجم كتاب خيلي بيشتر ميشد و وقت آدم رو شايد ميگرفت . ثانيا اين كتاب دو تا نويسنده داره و اوصلا قرار دادن اون توضيحات مثل كتاب عباس اميدوار اصلا ممكن نيستنقل قول:
همچنين نداشتن تست ها در بخش تابع براي هر مبحث اصلا نكته خوبي براي عباس اميدوار نيست
اين فايل هاي PDF هم كه گذاشتن فقط توابع مثلثاتي مربوط به بخش هاي مهم هست .
كتابيكه در اختيار من هست چاپ چهارم - 1387 هست و جلد دومش عين همينه ولي جلد اولش رنگ زمينش زرده
قطعا هم بايد تا الان تغير كرده باشه چون كتاب حسابان خودش تغير كرده و سبكتر شده
کتاب جبرواحتمال مبتکران به همراه گسسته هستش یا فقط یکیه؟ pdf نداره ؟