توی قسمتی که میخوای کانکت بشی پایین صفحه نوشته forgot your password روی این کلیک کننقل قول:
Printable View
توی قسمتی که میخوای کانکت بشی پایین صفحه نوشته forgot your password روی این کلیک کننقل قول:
عیب از ویندوز تون باید باشه اینو دوباره نصب کنیننقل قول:
سلام
به كامپيوتر من و طرف مقابلم وب كم وصله اما نميدونم چه جوري بايد تنظيمش كنيم كه تصوير همديگر رو ببيميم.
توضيح اينكه با فعال كردن اينوايت تو ويوو ماي وب كم فقط تصوير خودم رو ميبينم
لطفا راهنمايي ام كنيد.
سپاس
اخرین ورژن یاهو مسنجرچنده؟اگه لینک هم بدید عالیه
با تشکر
چرا چند روزه توی یاهو مسنجر هیچ عکس یا فایلیرو نمیتونم send یا share کنم و طرف مقابل هم نمیتونه برای من بفرسته,یعنی وقتی سند می کنه همون اولش کامل میشه و باز نمیشه,البته با ایدیهای مختلف هم امتحان کردم فرقی نکرد.
سلام
جون مامانش هرکی توانایی داره به من جواب بده :(
من به هیچ وجهی یاهوم بالا نمیاد
بگو ویندوز،عوض کردم
بگو ای دی،عوض کردم
بگو ورژن،عوض کردم
فقط مونده خودمو عوض کنم :((
زندگیم مختل شده :(
گفتم جون مامانتا ;)
سلامنقل قول:
فکر کنم اخرین ورژنش 9.2 باشه
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
سلامنقل قول:
شما از پروکســی استفاده می کنید یا نه ؟
یعنی از برنامه های فیلتـــر شکن مثل فری گیــت یا غیره ... استفاده می کنید یا نه .
اگه واقعا ویندوز عوض کردید ، ورژن یاهو مسنجر را هم عوض کردید و مشکل هنوز حل نشده به نظر میاد مشکل از سرعت اینترنت شما باید باشه .
سعی کنید isp خودتون را عوض کنید و از یه isp دیگه استفاده کنید .
موفق باشید .
سلام.نقل قول:
کسی معلوماتی در این زمینه داره؟
برنامه ایی چیزی واسه این کار نیست؟
سلامنقل قول:
خب کاری نداره موقع نصب یاهو مسنجر اونا توی درایو ویندوز نصب نکن . توی یه درایو دیگه نصبش کن .
بعد از نصب ویندوز جدید کافیه دوباره یاهو مسنجر را نصب کنی . و دیگه ارشیو شما پاک نمی شه .
فکر نکنم بشه ارشیوهای قبلی را برگردوند به خاطر این که با نصب ویندوز جدید شما درایو ویندوز را overwrite کردین و این باعث می شه اطلاعات شما برنگرده .
موفق باشی .