سلامنقل قول:
به خاطر افزونه هایی هست که تو ورد دارید.پست زیر رو ببینید.
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5284588&postcount=5094
Printable View
سلامنقل قول:
به خاطر افزونه هایی هست که تو ورد دارید.پست زیر رو ببینید.
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5284588&postcount=5094
سلام دوستان.
من فونت های فارسی ورد 2007 رو می خوام.هر چه کامل تر بهتر.
با تشکر.
سلام دیکشنری فارسی برا ورد مثل انگلیسیش که غلط یابی میکنه و از این کارا برا ورژن ۲۰۱۰ اومده ؟
لطفا جواب شو بدید منم میخوام:46:نقل قول:
سلام دوستان
من می خوام یه تحقیق بنویسم برای همین دوتا سوال برام پیش اومده اوّل این که چطور میتونم تو آفیس Bookmarks تعریف کنم می خوام تمام سرفصلهام رو در سمت چپ به صورت تیتروار قرار بدم تا رفتن به سرفصل ها راحت باشه.
و سوال دوم هم در رابطه با Marquee هست که توسط آن ميتوان قسمتي از كتاب ( مثلاً نوشته اي ) را انتخاب كرد و به آن قسمت آدرسي ديگر از قبيل مثلاً آدرس سايت ، آدرس ايميل ، و يا مسير ديگري از همان مقاله به طوري كه مثلاً پس از كليد بر روي بخشي از فهرست كتاب ، دقيقاً به همان بخش رفت اگه ممکنه سوالات من رو به صورت کامل و واضح جواب بدید؟
با سلامنقل قول:
جواب سوالاتت تو پستهاي قبلي موجود هستند فقط كافي يه سرچ بدي و چون دوستان قبلا جواب دادن من خوداري ميكنم
شاد باشيد
سلامنقل قول:
براي اعداد فارسي نميشه چرا
سلام. من می خوام داخل مقالم شماره مراجع انتهای مقاله رو به طور اتوماتیک بنویسم. ولی فیلد اتونامبر به طور پیوسته نیست و مراجع موجود در هر پاراگراف با یک شماره نشان داده میشن. لطفا مرا راهنمایی کنید. با تشکر
كسي از دوستان نبود جواب ما را بدهد اگر كسي راهي به ذهنش ميرسه جواب بده ممنون مي شمنقل قول:
به نظر من همراه آفيس فونت فارسي نيست فونتهايي كه موجود در منوي ورد هستند فونت هايي هستند كه در ويندوز نصب هستند و هر كس فونت هايي را كه نياز دارد نصب ميكندنقل قول:
اگر فونت هاي خاصي مد نظر شما هست بگيد تا براتون بزارم
حداقل اسم فونتها را بگيد
شاد باشيد
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
منظور شمارو من به صورت كاملا نگرفتم اما اگر منظورتون پاورقي است خودتون ميتوانيد انتخاب كنيد كه در پايان مقاله يا در پايان صفحه يا و.... بگذاريد اما اگر جوابتون نبود ميتوانيد بيشتر توضيح دهيد اگر بتونم كمكتون ميكنمنقل قول:
شاد باشيد