[QUOTE=hamidR15;6064274]سلام
شما كدوم مدل ساب JBL رو داشتيد؟
سلام مدل gt5-12بود 1100w
[QUOTE=hamidR15;6064274]سلام
شما كدوم مدل ساب JBL رو داشتيد؟
سلام مدل gt5-12بود 1100w
حمیدجان واسه پخش گفتم پولش مهم نیست حالااگه بخام یه قیمتی بگم مثلا800بیشترهم بشه موردی ندارهنقل قول:
واسه باند وآمپ هم بایدبگم هم قدرت وازهمه مهم ترکیفیت واسم ملاکه
قدرت منظورم اینکه یجورایی توی دل آدم رو بلرزونه البته نه خیلی قوی(فکرکنم متوجه منظورم هستید)
ولی کلاروی کیفیت خیلی حساس هستم
بازم ممنون ازشما.
سلام دوستان
یه پخش تا سقف 200 می خواستم که در اینده بشه بهش باند و ساب اضافه کرد و کلا مورد نداشته باشه مثلا تو 1 فایل فلش 50 تا اهنگ باشه ارور بده و از این دردسر ها
خودم پایونییر 8350 و 7250 رو خوشم میاد 7150 هم هست و تست کردم ولی اون قسمت ولومش ادمو دق مرگ می کنه تا ولوم عوض می کنی میره اپشن
و اینکه چرا 7150 از 2 تا دیگه گرونتره ؟
سلام من سیستم رو از رو ماشینم بستم رو یه ماشین دیگه بعد برا تنظیم بردم پیش یه نصاب که بش اظمینان دارم تنظیمش خیلی خوبه تخریب صدا ندارم ولی یه چیز که ترسونده منو اینه رفتم دیدم bass booster آمپ رو تا +12 باز کرده که خودم بستمش ولی دیگه الان صدای ساب اون صدایی نیست که رو +12 بود
ساب 3012 آمپ 7541 باندا هم 718 ex تنطیمات پخش 4250 هم
sw1 normal
sw2 63 HZ +3
low
bass booster 1
sla 4
و روی حالت flat
گین هم برا ساب هم باندا رو استاندارد قرار داره
الان موندم چه کنم bass booster رو ببرم رو همون 12 یا نه ؟ گمونم بترکه ساب بده یه مدت :(
از خودش که میپرسیدم میگفت خیالت راحت چیزی نمیشه ولی من الن خیالم ناراحته و جالب اینه اصلا صدا خراب نمیشه ولوم هم تا 48-50 بردم صدا عالی و بیس هم کاملا نرم و متوجه تالاخ تالاخ کردن ساب نمیشم ولی باز میترسم ساب رو ناک اوت کنه
ولی ساب بعده 1-2 ساغت که با این تنظیم آهنگ گوش دادم رفتم سر صندوق ساب بو کرده بود البته بو کردن کارشه تو تنطیم قبلی هم بو میکرد اما الان حساس تر شدم :) ولی آمپ اصلا پروتکت نداد
سلام دوستان من یدونه ساب دارم ساند استریم تی 4 15 اینچ میخوام براش آمپلی فایر بگیرم یکی بهم پریمایر 12000 پیشنهاد داد یکی هم تیک
شما میگین چی بخرم تا ساب بترکونه"؟؟
با سلام
به دعوت دوست عزیزم علی به اینجا اومدم
البته شاید منو بشناسید
اون نصاب 100 درصد چیزی از سیستم نمیدونسته و بهتره شما دیگه پیشش نری چون ممکنه با این تنظیمات یکی از لوازم سیستم صوتیتون رو بسوزونه
اول از همه از ضبط همه چیز رو به حالت فلت تغییر بده
sla رو بزار 0
ساب خاموش
من خودم باشم load رو خاموش میکنم ولی احتمالا چون شما بیشتر دنبال قدرت هستید پس روی high قرار بدید
اکولایزر فلت باشه
hpf رو میزاری روی 80
ولوم رو تا 50 زیاد میکنی
میری سراغ آمپ.آمپت روی فول باشه
حالا اینقدر گین رو باز میکنی تا صدا خراب بشه.الان وقتشه که یکم گین رو بیاری پایین (فکر این باش که اکولایزر رو میخوای تغییر بدی)
فعلا این تنظیمات باند بود(فعلا کار داره)
حالا میری از ضبط سابو روشن میکنی و lpf رو میزاری روی 80 یا 100 .میتونی ساب رو بزاری رو +3 نه بالاتر!!!
بیس بوست اصلا نمیدی
حالا میری سراغ آمپ و میزاری روی lpf و روی فرکانس 150 تنظیم میکنی
گین رو 2/3 میچرخونی (نه بیشتر)اگر دیدی صدای ساب یکم میریزه به هم اشکال نداره چون میتونی از روی پخش درستش کنی
فقط اینو بدون که گین آمپ هم برای ساب هم برای باندت تنظیم هست
حالا میری سراغ اکولایزر و هر جور دوست داری تنظیم میکنی.
برای ساب هم میتونی روی فرکانسهای مختلف مانور بدی ولی بیس بوست رو اگر خواستی باز کنی از آمپ باز کن اونم کمتر از نصف
اینو یادت باشه که اگر گین آمپ و ضبط یا هر کدوم به تنهایی از حد معمول بازتر باشه با توجه به جریانی که از وسیله مربوطه کشیده میشده ممکنه مشکل سوختن یکی از وسایل بخصوص ساب یا تیوتر باندت که در اولویت هستند پیش بیاد
اگر سوالی بود در خدمتم
اولین و مهمترین مسئله بودجه شماستنقل قول:
پریمایر و مارکهای متفرقه اصلا پیشنهاد نمیشه
در هر صورت یکی از آمپهای مطرح که زیاد پیشنهاد داده میشه 1201 جی بی ال هست با قیمت 270
اگر آمپ ارزونتر مد نظرتون هست 9105 کنوود با قیمت 240 هست
آمپهای ضعیفتر جوابگوی این ساب نیستند
دوست عزیز این تنظیمات اصلا اصولی نیستش با زیاد کردن بیس بوست شما آمپتون از اون رنج فرکانسی که داره بیرون میره البته عمل کلیپ شدن( از حالت نمودار دایره ای به نمودار مربعی تبدیل شدن) فرکانس انجام میگیره که باعث افزایش xmax سابتون میشه باعث فرسایش بیشتر سابتون و کاهش طول عمرش میشهنقل قول:
من این تنظیمات رو اصلاح میکنم با اجازتون
sw1 normal
sw2 63 HZ +3
به 100hz 0 تغییر بدین
low
bass booster 1
sla 4
رو 0
و روی حالت flat
میتونین خودتون بسته به سلیقتون تنظیم کنین
بعدش ولوم پخشتون رو روی 80% بزارید بعدش برین عقب و از صندوق گین ساب رو تا جایی که صدای ساب به قاپ قاپ کردن تبدیل شه زیاد کنین
بیس بوست هم بزارید خاموش باشه باز کردنش باعث دیستروت صدا میشه
دوستان این 718 ex آخر ویتنامی هست یا اندونزی؟
قبلیه که ترکید اندونری بود این یکی که گرفتم الان ویتنام هست با گارانتی اصلی اما ووفر اندونزی قطرش بیشتر از این هست اون قسمت لاستیکی ووفر تو ویتنام کلفت تر که باعث شده ووفر اندازش از مدل اندونری کوچک تر شه آیا عادی هست ؟
دوستان یکی بهم کمکم کنه!
امروز ساب یکی از بچه ها رو وصل کردم به آمپ 4 کاناله ام تا ببینم صداش چطوری میشه، بعد که ساب رو در آوردم دیدم رو باندهام نویز افتاده و هر کاری میکنم درست نمیشه!
وقتی به ماشین گاز میدم یه صدای ویز ویز کمی میاد!
بچه ها کسی میدونه باید چیکار کنم؟!