فکر کن که من برگشته باشم....!این دفعه شد بار چندمم؟!!
بابا ببخشید مارو...دیگه شما که میدونید سن و سالی از ما گذشته..!!!
همه ی پروفایلمو پاک کردمو قراره اگه سایت بفهمه و قبول کنه با یه یوزر جدید بیام...پس برم ببینم چه میکنم....
فکر کن که من برگشته باشم....!این دفعه شد بار چندمم؟!!
بابا ببخشید مارو...دیگه شما که میدونید سن و سالی از ما گذشته..!!!
همه ی پروفایلمو پاک کردمو قراره اگه سایت بفهمه و قبول کنه با یه یوزر جدید بیام...پس برم ببینم چه میکنم....
سلام رفقا مخصوصا زیزوی بزرگ :
چطوری زیزو جان اقا تو نباشی ما میبازیم ها بدون یه اسطوره ما کمیم حتما با ما باش عزیز.
خوب در مورد خبرها بگم ممد جان دستت درد نکنه خییلی ممنون .
در مورد خرید راموس باید بگم که برلوس کونی غلط کرده که میخواد راموس رو بخره اصلا چه معنی داره که با یه بازیکنی که هنوز قرار دادش مونده وارد مذاکره بشن مگه صاحاب نداره؟
خدا کنه گوتی به داربی برسه واقعا تو تیم تاثیر زیادی داره.
این رو تو که یه رئال هستی دیگه نگو احمد!نقل قول:
اصلا چه معنی داره که با یه بازیکنی که هنوز قرار دادش مونده وارد مذاکره بشن مگه صاحاب نداره؟
ما که خودمون در این کار خبره ایم!: دی
------------------
محمد دیوانه کردی مارو!من کلی دلم واسه این ---- تنگ شده و تو علاوه بر اواتارت،امضات رو هم....
کی برمیگرده این خوشکله؟؟؟اگه شوستر بازیش نده،خودم شخصا به حسابش میرسم!
برای اخبار هم ممنون پسر...
کلیپ تمرینات امروز نیستلروی و گاگو و روبن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/152693725/Nistelrooy_-_Gago_-_Robben_-__Www.OnlyRealMadrid.Com_.zip.html
مدير بارسلونا: هنوز هم خواهان جذب "بنزما" هستيم - بنزما: رويايم بازي در مادريد است!
----------------------
مدير فوتبال باشگاه بارسلونا علاقه اين باشگاه براي جذب كريم بنزما را تاييد كرد.
تكسيكي بگيريستين به پايگاه اينترنتي ليگ فوتبال فرانسه گفت: «بارها سعي در جذب بنزما داشتهايم اما، اين مساله هرگز امكانپذير نشد.»
وي افزود: «تابستان امسال هم تلاش خود را كرديم اما، او ميخواست در ---- بماند. در پايان همه چيز به تصميم خود بنزما بستگي دارد. ما روابط
فوقالعادهاي با او و باشگاه ---- داريم و بدون شك با بنزما در ارتباط خواهيم بود تا مطمئن شويم كه او قصد پيوستن به بارسا را دارد و او هم بداند كه ما چقدر مايل به جذب او هستيم.»
بنزما كه 20 سال سن دارد از بهترين گلزنان ليگ فرانسه طي دو سال گذشته به شمار ميرود.
در همين حال بنزما از علاقه زياد خود براي پيوستن به رئال مادريد خبر داده و گفت: «اگر سران رئال با ژان ميشل آئولا رييس باشگاه به توافق برسند، بازي در مادريد روياي من خواهد بود.»
آئولا همان كسي است كه دو فصل پيش انتقال محمد ديارا هافبك ---- به رئال مادريد را با مبلغ 26 ميليون يورو سبب شد و با قراردادي به مراتب هنگفتتر مايكل اسين را هم راهي چلسي كرد.
زندگینامه شخصی آرین روبن، ستاره هلندی رئال مادرید
نام: آرين روبن
تاريخ تولد :23 جولای 1984
محل تولد : بدوم ، هلند
قد : 181 سانتى متر
- آرين روبن در 23 ژانويه 1984 در استان گرانينگن متولد شد. او از همان کودکى و خيلى زود فوتبال را آغاز کرد. او پيرو متودcoerver است که توسط مربی فوتبال(Wiel Coerver) عمومی و مشهور شد. آرين به
عنوان بهترين بازيکن جوان هلند ، هنگامی که برایPSV بازی می کرد ،برگزيده شد و هم چنين در نوامبر 2005 توانست جايزه ی بهترين بازيکن ماه ليگ برتر انگليس را تصاحب کند . توانايی او در کنترل توپ و کار با
توپ او را به يک بازيکن ارزشمند تبديل کرده است. او همراه دوستش "ماتيا کژمان" در آيندهوون جوری درخشيد که هواداران آنها را "بتمن و رابين" ناميدند.(لقب کژمان بتمن بوده و تلفظ روبن هم مانند رابين مي باشد)
- آرين را سلطان سمت چپ زمين می ناميدند، جايی که خط کشی سفيد پايان زمين را در قسمت چپ را نشان می دهد. گروهی از کارشناسان از جمله : يوهان کرايف، مارکو ون باستن ، رانک رايکارد ، مارتين يول
و گاس هيدينک او را به عنوان مستعد ترين فوتباليست هلند وقتی فقط 17 سال داشت ، برگزيدند.
- آرين را می توان يک قهرمان شطرنج ناميد که در تنيس و واليبال نيز فوق العاده بوده و کلا مستعد در ورزش های گوناگون است.
او در سنين نوجوانی از بين فوتبال و تنيس ، فوتبال را برگزيد.
- آژاکس قصد امضای قرارداد با روبن را داشت، اما از آنجا که لئوبين هاکر در آن زمان برای " هانس روبن"(پدر و مدير برنامه های روبن) خيلی محبوب نبود و هم چنين به اين دليل که بين هاکر مادر آرين را با لفظ
دخترک مورد خطاب قرار داد و اسم آرين را اشتباها آريان نوشت، اين قرارداد هيچ گاه به امضا نرسيد.
- روبن درPSV درگيری هايی هم داشت . او پس از ابتلا به سرطان و پشت سر گذاشتن آن با موفقيت ، درگيری های شديدی با گاس هيدينک داشت. هيدينک که رفتار های بچه گانه ی او در هنگام بازی ، تمارض
ها و درخواست هايش از داور به ستوه آمده بود، اين موضوع را با مديران باشگاه در ميان گذاشت.
ون رای (رييس باشگاه PSV) کلا همواره از رودررويی با روبن و پدرش خودداری می کرد. در بيوگرافيش با گله از هانس آورده است:"هانس روبن حتی بعد از ترانسفر فرزندش به چلسی، مدام بابت پاداش های
پسرش درPSV غر می زده است."
مصاحبه ی جالب هانس در زمان انتقال پسرش به چلسی چنين است:"اين بسيار خوب است که آرين چلسی را برگزيد . سران رئال مادريد هم دنبال او بودند ، اما چه کسی حاضر است به مادريد برود؟ برای پول
ممکن است اما آرين آن تيم را دوست ندارد . آنها هر سال فقط خواهان بازيکنان جديدی هستند و آنجا محيط مناسبی برای بازيکنان جوان نيست . آرين طرفدار پر و پا قرص بارسلونا هم است."
.::پدر و مدیر برنامه های روبن::.
- آرين هيچ گاه در لندن محبوب نبود. پدرش همواره آماده ی گلايه و شکايت بود و خودش هم به گفته ی هم تيمی هايش شخصی بيش از حد منعطف و تا حدودی ضعيف بود.تمارض ها و شيرجه زدن های او ديگر
به چشم هواداران هم نامناسب می نمود.
- روبن در مورد سرطانش چنين گفته است:" دوران وحشتناکی بود . من بعد از مشاهده ی يک سری از علائم غير طبيعی به دکتر مراجعه کردم . او هم به من گفت که بايد نمونه برداری شود و فعلا منتظر
بمانم.انتظار واقعا کشنده بود . من نمی دانستم چه بلايی سرم آمده و در آن زمان فوتبال برايم خيلي اهميت نداشت و مهم ترین مسئله سلامتی ام بود."
- روبن در 9 جولای 2007 در گرانينگن با " برنادين ايلرت" ،دوست دوران دبيرستانش ازدواج کرده و حاصل اين ازدواج پسری به نام "لوکا" می باشد.
- يوهان کرايف ، ستاره ی فوتبال جهان در مورد روبن چنين گفته است:" روبن توانايی های شگفت انگيزی دارد . من انتظارات زيادی از او دارم و مطمئن هستم که او همه ی انتظارات من را برآورده می کند."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر همگی:
جدیدا خبر بنزما رو خوندم میگم فک کنم سران باشگاه رئال تو اینجا هم نفر داشته باشن (که اون منم دی:)اخه تازه بحث داشتیم که باید رئال بنزما رو شکار کنه که خبرها از لیست خرید حتمی رئال و نفر اول اون یعنی کریم اقا دادن جالبه نه؟
عجیب دلم میخواد سریع بازی با یوونتوس برسه تا این پیرزنها (یه وقت ناراحت نشه کسی این اسم مستعار رسمی هست که هوادارن بهش دادن)رو حالی کنیم جوون کیه یعنی رئال چیه .
خدا کنه که مصدوم نشه کسی و با تیم تکمیل بریم و جواب خوبی بخاطر اون شکست 2-0 در خانه خودشان که موجب حذف ما شد رو بدیم.
ولی من فک میکنم لاپورتا اینجا نفر داره
من اعتراف می کنم !!! من چند بار با لاپورتا دیدار کردم !!! :دی (احمد از همون دیدارها با غولها !!!!) :27::27:نقل قول:
راستی اگه کریم بیاد ! باقری نه ! بنزما :دی چی کمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــشه ! :40:
فکر می کنین بیاد ؟ بیاد 40-50 میلیون باید بدیم آخرشم یک روز در میون رو نیمکته ! :13:
زیزو کجایی که یادت بخیر ! من هنوزم میگم ما یه بازیشاز لازم داریم ! گوتی بد نیست اما خیلی خوب هم نیست ! من زیدانو میخوام !
دوستان تابلو نکنیناااا!من بودم و دارم بهش راپورت غلط میدم!: دی...لو ندیدااااااااااااااااااانقل قول:
من اعتراف می کنم !!! من چند بار با لاپورتا دیدار کردم !!! :دی (احمد از همون دیدارها با غولها !!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------
گوتی به این خوبی...بذار از مصدومیت رها بشه...اونوقت تو باید بشینی رو نیمکت!: دینقل قول:
گوتی بد نیست اما خیلی خوب هم نیست ! من زیدانو میخوام !
بیا بریم خودم برات زیدان میخرم...با یه چیز خوبه دیگه!!!!: دی: دی