-
-
راستی دیدید وقتی ایران گل 6 ام را زد گزارش گر بازی گفت قطر 6 تایی شد
-
معمارزاده: با انگیزه و آمادگی دو چندان به میدان باز میگردم
خبرگزاری پرسپولیس : هواداران پرسپولیس شدیداً نگران وضعیت شما هستند...
بنده صبح روز یکشنبه راهی کلینیک اختصاصی دکتر رادمهر شدم تا از پای مصدومم عکس MRI بگیرم که متاسفانه ساعاتی پس از آن با خبر شدم رباط صلیبی پای چپم پاره شده است.
دقیقاً در همان صحنه که توپ را مهار کردید و روی زمین فرود آمدید مصدوم شدید؟
بله، وقتی برای دریافت توپ بلندی که روی دروازه سانتر شد، خیز برداشتم حنیف عمرانزاده نیز با من به هوا برخاست که وقتی فرود آمدیم، وی تنه کوچکی به من زد که این امر عاملی شد تا زانویم بپیچد. البته حنیف در این صحنه عمداً خطا نکرد و قصد صدمه زدن به من را نداشت ولی از شانس بدم وقتی فرود آمدم زانویم پیچید.
حتماً خیلیها جویای احوال شما شدهاند؟
بله، مسئولان باشگاه و تعدادی از بازیکنان بخصوص سپهر حیدری که همیشه کنارم بوده تماس حاصل کردند. به همین منظور جا دارد از آقایان مصطفوی، خوردبین، عابدزاده، سید مهدی رحمتی، مهدی واعظی، علیرضا حقیقی، کیانوش رحمتی، ابراهیم صادقی، محمد نصرتی و ... به خاطر محبتشان تشکر کنم.
یقیناً زانویتان را باید به تیغ جراحی بسپارید!
بله، قرار است طی یکی، دو روز آینده و پس از تائید پزشک متخصص، تحت جراحی قرار بگیرم که فکر میکنم 6، 7 ماه از میادین رسمی دور باشم. البته این مصدومتها به فیزیک و آمادگی جسمانی ورزشکار بستگی دارد که این امر کمک شایانی به بهبودی آنها میکند.
حتماً خبر داشتید که قرار است به اردوی تیم ملی دعوت شوید؟
بله، خبرهایی در این ارتباط دریافت نموده بودم ولی قسمت نشد. با این حال قول میدهم وقتی برگشتم با آمادگی و انگیزه دو چندان نسبت به ماههای گذشته در درون دروازه پرسپولیس قرار بگیرم.
طی یک نیمهای که در رختکن پرسپولیس روی تخت استراحت میکردید، چه احساسی داشتی؟
تمام حواسم به زمین مسابقه بود و با وجودی که درد شدیدی داشتم از بچههای تدارکات درخواست کرده بودم که مرا در جریان مسابقه قرار دهند. با این حال از صدای فریاد شادی حاضران اندک در ورزشگاه با خبر میشدم که پرسپولیس گل زده است.
پیش از این هم با مصدومیتهای جدی مواجه شده بودید؟
نه به این حد! ولی یکی، دو مرتبه ترقوهام جابجا شده بود و یا فصل قبل با وجودی که استخوان دستم ترک خورده بود، با همان ساعد ترک خورده درون دروازه قرار میگرفتم.
با تشکر اگر مطلب خاصی هست که سوال نکردهایم بفرمائید...
فقط میخواستم به این موضوع اشاره کنم که از صبح تا حالا چندین خبرنگار با من تماس گرفتهاند و به نوعی صحبت کردهاند که گویی تمرینات عابدزاده باعث این مصدومیت شده است ولی باید عرض کنم اصلاً چنین چیزی صحت ندارد، چون احمدرضا عابدزاده تمرینات حساب شده و علمی برای سنگربانان پرسپولیس در نظر میگرفت که هیچ مشکلی برای ما ایجاد نمیکرد ضمن اینکه بنده با این تمرینات آشنایی و عادت داشتم و اصلاً از این بابت لطمه نخوردم
-
مصطفوی:میثاق را در بهترین شرایط درمان میکنیم
خبرگزاری پرسپولیس :در یکی از نشریات آمده بود؛ باشگاه پرسپولیس موضعگیری تندی علیه فدراسیون فوتبال کرده است؟
اصلا اینطور نیست. ما زیر نظر فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ انجام وظیفه میکنیم و هر تصمیم را که آنها صادر کنند برای ما محترم است. هر گاه تیم و بازیکنان ما را محروم کنند، ما به دیده منت قبول میکنیم. سیاستگذار فوتبال، فدراسیون است. اینکه در برخی از روزنامهها مینویسند که موضعگیری کردهایم اصلا درست نیست ما با آقایان؛ کفاشیان، تاج و نبی رابطه خوبی داریم.
در رابطه با محرومیت تماشاگران پرسپولیس...
ما فقط گفتیم: شما اگر هواداران پرسپولیس را محروم کنید، تماشاگران اصیلی که قرار است بیایند و تیم ملی را تشویق کنند، فوتبال زده میشوند. شما بخوبی میدانید که در بازیهای غرب آسیا که در ایران برگزار میشود تنها 500 نفر دیدن می کنند یعنی 500 تا یک نفر... و ما باید برنامهای داشته باشیم که در بازیهای تیم ملی به اندازه بازیهای پرسپولیس و استقلال تماشاگر داشته باشد.
رابطه باشگاه با فدراسیون فوتبال...
ما با آقایان؛ کفاشیان، تاج، نبی و فدراسیون فوتبال همکاری خوبی داریم. آنها زحمتکشان فوتبال هستند و ما موظف هستیم با کسانی را که نظام مقدس جمهوری اسلامی در نظر دارد کمال همکاری را داشته باشیم.
مشکل باشگاه و مدیر عامل با کدام روزنامه است؟
ما تنها در مورد روزنامه خاصی حرف میزنیم که اهداف مشخصی دارد. فردی از یکی از همان روزنامههای مورد نظر بارها به دفتر من آمده و ما به وی گفتیم حدود کاری ما مشخص است و بنده نیز ضمن اینکه عضو هیأت مدیره هستم اما اختیاراتی مشخص دارم و در این بین به هیچ وجه به خبرنگاران بیاحترامی نکردهام و من خودم عضوی از جامعه خبرنگاران هستم و زمانی در روزنامه کیهان ورزشی قلم می زدم و میدانم آنها با چه مشکلاتی مواجه هستند.
گویا شما در روز خبرنگار به آنها تبریک گفتید و برای روزنامههایشان گل فرستادید؟
ما اگر با خبرنگاران مشکل داشتیم چطور به آنها تبریک گفتیم و برای آنها گل فرستادیم. باشگاه تنها با یک یا دو نفر مشکل دارد و من امیدوارم این شخص بخصوص متوجه باشد که این بهانههایی که در روزنامه مطرح میشود منطقی نیست و من هم میتوانم حرفهایی را بزنم ولی سکوت میکنم تا روز خاص خودش و روزی که پرسپولیس را قهرمان آسیا کردیم.
آن وقت برای اینکه مردم بدانند که من چه رابطه حسنهای با خبرنگاران دارم، آن روز من اندک تاریکیهای دلم را به مردم خواهم گفت و حتما آن حرفها و خواستههای نامشروعی را که از من خواستند با مردم در میان خواهم گذاشت.
آیا غیر از این مورد، مشکل دیگری هم وجود دارد؟
من مشکلی با خبرنگاران ندارم و ما همگی برای گرم شدن فوتبال، همگام هستیم و عده کمی بیجهت میانه ما را بهم میزنند و من مخلص خبرنگاران هستم.
مشکل من با زیاده خواهان است نه با خبرنگاران، امیدوارم من اشتباه کنم ولی این تعداد یک یا دو نفر هستند. اگر 1000 خبرنگار داشته باشیم من با 998 خبرنگار مشکلی ندارم.
آن اشخاص از مسئولان روزنامه ها هستند؟
جالب اینجاست اشخاصی که مشکل ساز هستند، کارهای هم در روزنامههایشان نیستند و من ممکن است توسط سردبیران و مسئولان آن نشریات با آنها برخورد و آنها را مورد تنبیه قرار دهم ولی امیدوارم این موضوع به آنجا هم کشیده نشود.
راجع به مصدومیت میثاق معمار زاده...
بنده روز گذشته دو بار با میثاق معمارزاده صحبت کردم. رباطهای صلیبی پای او ضربه خورده و بایستی مجدداً MRI شود که اگر پاره شده باشد، باید مورد عمل جراحی قرار گیرد وگرنه با استراحت خوب میشود.
در مورد عمل جراحی معمار زاده...
دو کار میتوانیم انجام دهیم. یکی اینکه در ایران و تحت نظر پزشکان عمل شود یا با مشورت با محسن خلیلی این موضوع پیگیری شود که وی نیز این عمل را انجام داده و میتواند در این زمینه راهنمای خوبی باشد. باشگاه پرسپولیس، میثاق معمارزاده را در بهترین شرایط درمان میکند.
در صورت عدم حضور وی در تیم پرسپولیس آیا میتوانید بازیکنی را جایگزین کنید؟
اگر نتوانیم از وی در بازیهای بعدی پرسپولیس استفاده کنیم، با صحبتهایی که با فدراسیون فوتبال انجام خواهیم داد، این درخواست را ارائه میدهیم.
آیا در اساسنامه لیگ برتر چنین چیزی آمده است؟
باید چنین بندی در اساسنامه باشد اما من راجع به بیماریهای صعبالعلاج بندهایی را خواندهام و امیدوارم به همراه تیم استقلال که آن هم چنین شرایطی دارد، ترتیبی از سوی فدراسیون فوتبال اتخاذ شود که بتوانیم جایگزینی انتخاب کنیم ولی بهر صورت باشگاه پرسپولیس معمارزاده را دوست دارد و تا آخرین لحظه مداوا او را تنها نخواهد گذاشت و معالجهاش خواهد کرد و از او در بازیهای لیگ و غیره استفاده میکند.
شما گفتهاید این تیم پرسپولیس در نیم قرن اخیر بهترین تیم پرسپولیس خواهد بود؟
پرسپولیس هیچگاه در هیچ زمانی تیمی مثل این تیم نداشته. شما نگاه کنید، از مربی، افشین قطبی که سرمربی تیم قهرمان پرسپولیس در فصل گذشته بوده است، افشین پیروانی که سال گذشته مربی تیم ملی ایران بوده، احمدرضا عابدزاه که احتیاجی به معرفی ندارد، مارکو، دستیار ارزندهای که از سوی قطبی معرفی شده و همچنین از پرویز کماسی که بهترین بدنساز است. از سوی دیگر به بازیکنان نگاه کنید که هر یک ستاره تیم خود بودهاند. آن عده از روزنامهنگاران خاصی که خلاف واقع مینویسند، فوتبال را نمیفهمند.
در یکی از نشریات آمده بود؛ «گلایه قطبی از مصطفوی»...
افشین قطبی، شخصیت مودب و متینی دارد که ما جز دوستی و احترام، چیز دیگری از او ندیدهایم. البته رابطه دو طرفه است اما آن عده مشخص می خواهند ما را به حاشیه ببرند ولی ما اجازه چنین کاری را نمیدهیم. قطبی مربی جدا نشدنی از پرسپولیس خواهد بود و مورد احترام مردم فوتبال دوست ایران میباشد.
حرف آخر...
من در وهله اول خودم را مدیون خدا میدانم. مدیون سعی، کوشش، امانتداری، مدیریت و سوابقی که در فوتبال دارم میدانم. ما خودم را مدیون خبرنگارانی میدانیم که باعث رشد ما و فوتبال شدهاند. به هر صورت در خدمت آنها هستیم و ما با 99 درصد روزنامه نگاران مشکل نداریم و این یک درصد هم اشخاصی هستند که بصورت زنجیرهای با هم کار میکنند و اصلا راضی نیستم از آنها نام ببرم. ما با خبرنگاران مشکلی نداریم و برای پیشرفت فوتبال هم بدون همکاری و معاضدت، این مهم عملی نخواهد شد.
شاید آن عده معدود فکر میکنند که میتوانند در فوتبال هر کاری را انجام دهند. با دستهبندی بخواهند سرمربی و مدیر عامل تعویض کنند ولی به خدا قسم پرسپولیس قهرمان است. آنها سوابقی دارند که شاید در روزنامهای که کار میکنند همه میدانند، هم در زندگی خبرنگاری و خصوصیشان مشکل دارند.
بایستی برای این دو، سه نفر فکری اساسی کرد که یکی از آنها شکایت قانونی از نوشتههایشان میباشد، آنان میخواهند نظر مردم و مسئولین را نسبت به خدمتگذاران خودشان عوض نمایند که من فکر میکنم هرگز نمیتوانند به چنین کارآیی مبادرت کنند. آنها به صورت تیمی و زنجیرهای عمل میکنند که بایستی قانونی از نوشتههایشان به مراجع قضایی شکایت نمود
-
بازم دردسر
پرسپوليس در آستانه سقوط به قعر جدول قرار گرفت
خبرگزاری پرسپولیس : باشگاه پرسپوليس تهران براي دريافت مجوز اشتغال به كار بازيكنان خارجي و رهايي از خطر از دست دادن امتيازات خود، 10 روز فرصت دارد. يك منبع آگاه امروز اعلام كرد، بازيكنان خارجي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در حال حاضر مجوز بازي در رقابتهاي ليگ برتر را كسب نكرده و بازي آنها برابر سايپا و پاس همدان غير قانوني بوده و به طور قطع قرمز پوشان پايتخت بازنده اعلام خواند شد.
طبق گفته وي ايوان پترويچ و ابراهيم توره بازيكنان خارجي تيم پرسپوليس هنوز مجوز اشتغال خود را از اداره اشتغال اتباع خارجي سازمان كار و امور اجتماعي دريافت نكردهاند و به اين معني است كه بازي اين 2 بازيكن برابر تيمهاي سايپا و پاس همدان غير قانوني بوده است و در صورت اعتراض تيمهاي ذينفع، نتيجه اين بازيها سه بر صفر اعلام خواهد شد. مسولان سازمان ليگ برتر؛ اما با رد اين خبر اعلام كردند باشگاه پرسپوليس براي حل اين مشكل فرصت لازم را در اختيار دارد. به گفته اين مسئولان، چندي پيش فرصتي 15 روزه به باشگاه پرسپوليس جهت دريافت مجوز اشتغال به كار پتروويچ، توره و آتسو داده شده است كه 10 روز از آن باقي است.
آلبرت دبير اجرايي سازمان ليگ در اين خصوص گفت: نه تنها بازيكنان استقلال و پرسپوليس بلكه همه مربيان خارجي و بازيكنان بايد اين مجوز را از ابتداي ليگ برتر براي حضور در ايران اخذ كنند. باشگاه پرسپوليس نيز اين مورد را پيگيري كرده و از طريق وزارت كشور به زودي اين مجوز را با توجه به مداركي كه به سازمان ليگ برتر ارائه كرده است، دريافت خواهد كرد، البته بيش از 10 روز فرصت نخواهند داشت.
-
تولیت : سفر پرسپوليس به كانادا و امريكا به پايان فصل موكول شد
خبرگزاری پرسپولیس : مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: سفر به كانادا و امريكا در نيم فصل منتفي است و احتمالا در پايان فصل انجام مي شود. وی در خصوص شايعه احتمال شكايت مجدد شركت آلفا از باشگاه پرسپوليس به دليل عدم سفر به كانادا و امريكا اظهار داشت: مطمئنان هيچ شكايتي انجام نميشود.
وي ادامه داد: در راستاي قرارداد قبلي پيشبيني شده است در نيم فصل يا پايان فصل پرسپوليس بازيهاي خود را در كانادا و امريكا انجام دهد؛ اما با توجه به اينكه همزمان با نيم فصل ليگ ايران، در كانادا يخبندان شديدي خواهد بود، سفر منتفي است.
مديرحقوقي باشگاه پرسپوليس افزود: طبق تفاهم لازم و صحبتهاي پاياني به احتمال فراوان پرسپوليس در پايان فصل به كانادا و امريكا سفر خواهد كرد و اين موضوع نيز خسارتي به شركت آلفا و پرسپوليس وارد نخواهد كرد چون با تعامل لازم آنها نيز پاي قرارداد را امضا كردند و مخالفتي ندارند.
-
درصورت تایید کمیته استیناف ؛ محرومیت تماشاگران پرسپولیس کاهش می یابد
خبرگزاری پرسپولیس : درپی محرومیت دوجلسه ای تماشاگران تیم پرسپولیس به دلیل تخلفات صورت گرفته در آخرین دیدار فصل گذشته این تیم برابر سپاهان، مسئولان باشگاه پرسپولیس با توجه به سپری شدن محرومیت یک جلسه ای سرخپوشان در دیدار برابر پاس همدان، مجددا طی نامه ای به کمیته استیناف خواستار بخشودگی محرومیت تماشاگران خود در دیدار برابر ذوب آهن اصفهان شدند.
برهمین اساس قرار است در جلسه بعد ازظهر فردا، اعضا کمیته استیناف در خصوص کاهش محرومیت تماشاگران پرسپولیس به تصمیم گیری نهایی بپردازد. این جلسه ساعت 15:30 فردا با حضور اعضای کمیته استیناف در محل فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد.
-
حقیقی : برای سلامتی میثاق دعا می کنم
خبرگزاری پرسپولیس : عليرضا حقيقي پس از يك سال تمام فرصت يافت تا در درون دروازه پرسپوليس قرار بگيرد؛ آخرين خاطره او با پرسپوليس به بازي مقابل راه آهن در ليگ ششم و درخشش او در آن بازی باز ميگردد، اكنون حقيقي پس از حضور در بازي مقابل پاس همدان به دنبال جايي ثابت در تركيب پرسپوليس است.
عليرضا حقيقي در گفت وگویی درباره دوران حضورش در پرسپوليس اظهار كرد: در اين مدت خاطرات تلخ و زيباي مختلفي داشتم و نكات مثبت و منفي بسياري را ياد گرفتم اما براي فصل گذشته ناراحت يا پشيمان نيستم چرا كه قسمت اين بود كه نتوانم درون دروازه قرار بگيرم اما، ؛ من دربازي مقابل پاس همدان درست پس از يك سال به دروازه پرسپوليس بازگشتم و اميدوارم دراين فصل بتوانم حضور بيشتري در تركيب ثابت تيم داشته باشم. وی افزود : تنها چيزي كه برايم اهميت دارد اين است كه در پايان فصل قهرمان شديم و دل ميليونها هوادار را شاد كرديم و عضوي از خانواده پرسپوليس هستم و طبيعي است كه در اين قهرماني خود را سهيم و شادمان ميدانم.
دروازه بان تيم پرسپوليس درباره تمرينات پرفشار عابدازاده و همچنين نظر مثبتش نسبت به حقيقي نيز گفت: عابدازاده به من لطف دارد، من از نخستين روز تمرينات پرسپوليس حاضر بودم و انصافا در اين مدت تمرينات سنگين و پرفشاري را پشت سر گذاشتم اما، به دليل همين تمرينات خوب عابدزاده است كه بسيار آماده هستم.
حقيقي افزود: اميداورم در اين فصل فرصت بيشتري براي بازي پيدا كنم و عملكردم به گونهاي باشد كه وي احمد عابدزاده، افشين قطبي و پيرواني، همچنين تمامي هواداران پرسپوليس را شاد كنم.
حقيقي درباره مصدوميت ميثاق معمارزاده و حضورش به عنوان دروازه بان تعويضي دربازي با پاس همدان نيز گفت: ابتدا براي ميثاق دعا ميكنم تا هر چه سريعتر بهبود پيدا كند و به تمرينات باز گردد ، ضمن آن كه دروازه بان تعويضي يا ثابت تفاوتي ندارد و من هر زمان كه به ميدان ميروم تنها به راضي ساختن هواداران و مردم فكر ميكنم. دروازه بان هاي خوبي چون واعظي و معمارزاده در كنارم حضور دارند كه اين رقابت و تمرينات عابدزاده به آمادگي هر سه نفر ما كمك ميكند
حقيقي درباره بازي آينده پرسپوليس مقابل ملوان انزلي نيز گفت: در صورتي كه همانند نيمه دوم مقابل پاس بازي كنيم ميتوانيم ملوان را نيز شكست دهيم.
-
ببین بی پدرا چقدر سنگ میندازن جلوی پای پرسپولیس
-
الان بايد حقيقي خودشو نشون بده، هرچي باشه پنالتي دايي رو گرفته ديگه!!!