با apn خود ایرانسل رنج ایپی 100 بهم میده هیچ برنامه ای روی گوشی کار نمیکنه اما با apn همراه اول تست زدم سرعت خوب شد همه برنامه ها هم کار کردن ایپی 37 داد سرعتشم خیلی خوب بود ایپی 100 اینجا خیلی مزخرفهنقل قول:
Printable View
با apn خود ایرانسل رنج ایپی 100 بهم میده هیچ برنامه ای روی گوشی کار نمیکنه اما با apn همراه اول تست زدم سرعت خوب شد همه برنامه ها هم کار کردن ایپی 37 داد سرعتشم خیلی خوب بود ایپی 100 اینجا خیلی مزخرفهنقل قول:
سلام
چند روز قبل رو 3G رجیستر میشد گوشی
اما الآن بدون اینکه تتنظیماتش رو به تغییر بدم به G وصل میشه
ممنون میشم راهنمایی کنیین
اگه بعد از ۱۰ روز خودش فعال نشد زنگ بزنید به ۷۰۰ درخواست بدید براتون فعالش کنن برای منم خودش فعال نشد همین کارو کردم برام فعال کردننقل قول:
همونطوری هم که دوستان گفتن این بسته توی مای ایرانسل نشون داده نمیشه یا از طریق کنترل حساب اینترنتی ببینید یا از طریق کد
*555*1*4*1#
مطمئنید 37 داده؟ تو تهران همش 100 البته اینا ای پی داخلیه، بخاطر کمبود ای پی هر ای پی اصلی بین چند نفر شیر میشه.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
مشهد با مودم E3372
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت انتن دهی مودم
محتوای مخفی: مودم
بله اینجا هم همش 100 هست ولی خیلی کم پیش میاد 37 بده،هروقت داده خیلی خوب بودهنقل قول:
ایهاالناس کنترل حساب ایرانسل برای شما هم چون گشته که گشوده نمی شود ؟ :n36:
یا فقط دوشواری منه:n37:
اخرین رکوردی که ثبت کردم
اهواز لشکر منازل سازمانی راه آهن جفت دکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
صبح ساعت هشت و ربع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریجی یا فورجی ؟نقل قول:
4g
یک سوال
چرا جفت دکل با این سرعت سرعت دانلود بین 2 و 3 در نوسان است؟
جفت دکل حالت 3g
توی مغازه اهواز لشکر تست 3g [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اینقدر اختلاف داره
اون عددش پایین تره جفت دکل گرفتم
اون که عددش بالاتره توی مغازه ولی نمی دونم از کجا تغذیه میشه
دو تاش توی یک محله است
هر دو 3g
بابا همون دکل قبلی این بار 3g
سلام دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید :
1 : اینترنت 4 جی سرعت دانلودش چند تاست ؟ مثلا من اینترنت 1 مگ های وب دارم سرعت دانلودم 300 الی 500 تاست
2 : روی بسته های اینترتی نوشته نوشته شده 2 الی 8 صبح ( در این محدوده دانلود رایگان داره یا اینکه اون حجمی که خریدیم و فقط تو اون ساعت ها میتونیم مصرف کنیم ) من متوجه نشدم منظورش چیه
3 : مودم های 4 جی رو میشه به کامپیوتر وصل کرد یا فقط باید با گوشی استفاده کنیم ؟
4 : چرا قیمت مودم های 4 جی اینقدر گرونه ؟ بهترین مودم فقط برای سرعت خوب کدام مودم هستش ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما و بقیه دوستان تست هایی که میگذارید سرعت اینترانت هست نه اینترنت ... سرعت شبکه داخلی یا همون اینترانت فکر نکنم اصلا اهمیت داشته باشه . تست هایی بگیرید که سرعت ارتباط ما با اروپا رو نشون بده .نقل قول:
سرعت اینترنت رو با چه سروری چک کنم
سرور فرانکفورت و لندننقل قول:
۱. بستگی به منطقتون داره که ترافیکش چقدر باشه و شلوغ باشه یا نه، معمولا در بدترین حالت سرعت دانلود از ۵۰۰ کیلوبایت پایین تر نمیاد برای من معمولا دور و بر یک و نیم مگ هستنقل قول:
۲. بعضی بستهها دارای حجم شبانه هستن که میشه در بازه زمانی ۲ تا ۸ صبح استفاده کرد اون حجم رو
یا اینکه بستههای ساعتی مخصوص این تایم با حجم نامحدود وجود داره که میتونین فعال کنین
۳. مودمهای مختلف قابلیتهای مختلفی دارن که اکثرشون قابلیت اتصال به کامپیوتر رو از طریق وایفای یا USB دارن.
۴. از ارزون ترین مودمای فورجی E3372 هواوی هستش که به صورت USB قابلیت اتصال به لپتاپ و کامپیوتر رو داره ولی اگه بخواین از طریق وایفای به مودم وصل بشین باید مدلایی مثل E5573 تهیه کنید و کلا اینکه مودمای هواوی بهتر جواب دادن از لحاظ کیفیت و کارایی.
نقل قول:
خیلی ممنونم . لطف کردین دوست من
این تصویر رو ببینید سوال دوم من این بود :
میخوام ببینم خرید این بسته یعنی اینکه اون 5 گیگ رو فقط طی ساعت 6 تا 12 میتونم استفاده کنم ؟
یا اینکه از ساعت 6 تا 12 ربطی به اون 5 گیگ نداره و رایگان هستش ؟
بسته های ساعتی رو دیدم اونها هم برام جای همین سوال بالا رو دارن .
مثلا نوشته 1 ساعت ( 2 تا 8 صبح )
من سمت این مدل اینترنت نیومدم چون مثل شرکت های دیگه isp اینترنت رایگان شبانه نداره اما ظاهرا سرعت خیلی خوبی داره
سوال دیگه هم اینکه آیا باید سیم کارت خاصی بخرم ؟ چه پیش شماره هایی 4 جی ساپورت میکنند . به نظرتون رایتل بهتره یا ایرانسل ؟
بازم ممنون
یعنی این بسته رو تو اون بازه زمانی میتونی استفاده کنی و اگه خارج از این بازه استفاده کنی از شارژ سیمکارتت کم میشه.نقل قول:
بسته ۱ ساعته رو هم که میگی میتونی در بازه ۲ تا ۸ به مدت یک ساعت استفاده کنی.
ربطی به پیش شماره نداره همه سیمکارتای جدید ایرانسل ساپورت میکنن اگه هم سیمکارتت قدیمی باشه میتونی تعویض کنی و به فورجی تبدیل کنی فقط بستگی به منطقه داره که بدونی پوشش فورجی اونجا هست یا نه..
کدوم شهری؟
نقل قول:
من ساکن مشهد هستم
ظاهرا اهواز سرعت خیلی خوبی داره طبق نوشته های جناب xxx1360
پس با این حساب سرویس شبانه رایگان نداره و خریدن مودم الزامی نیست و میتونم با خود گوشی از سرعت بالای 4 جی استفاده کنم
ای کاش سرویس شبانه هم داشتند
ممنون
خرید مودم چه مزایایی داره ؟
قاعدتا سرعت که بیشتر نمیشه نسبت به استفاده مستقیم از خود گوشی
من اصفهانی نیستم شهر دیگه ای هستم اما مشکل تاخیر در اتصال به سایت ها رو دارم و مشکل رو حتما گزارش میدم هرچند میدونم عین خیالشونم هم نیست و فقط بسته میفروشن!نقل قول:
با آی پی 5.12 مشکلی ندارم اما غیر از این باشه بعضی سایت ها رو با 3 ثانیه تاخیر باز میکنه
تست سرعت 4G در فرودگاه مهرآباد با مودم E3372
اینجا هم سرعت بهتر شده
Sent from my D6503 using Tapatalk
دوستان با شارژ شگفت انگیز هم میتونی بسته اینترنتی بگیری؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
تری چی یا فورجی؟نقل قول:
کجای بندر عباس تست گرفتی؟
من بسته های 2 تومنی رو اینطوری میگیرمنقل قول:
من خودم مودم ۳gیا ۴gندارم اما مودم وایمکس ایرانسلو دارم،کیفیت اینترنت بهتر میشه البته اگه مودمو یه جای خوب بزاری،مثلا مودمو بزاری لبه پنجره ی خونه نوسان سرعت کمتر میشه ،رو پینگم حتما تاثیر داره ،دیگه غیر این مزیت دیگه ای نمیتونه داشته باشه ،مثلا اگه وسط خیابون باشی بخای استفاده کنی،فک نکنم تغییر خاصی بکنه،برا خونه خوبه،چون ادم که نمیتونه چند ساعت بایسته پیش پنجره وبگردی کنه،پاها خشک میشن :n02:نقل قول:
توی برنامه Testspeed برای من فقط سرور های ایرانی و چندتا سرور عربی میاره ، سرور های فرانکفورت و بقیه رو چجوریه باید پیدا کنم ؟
دیشب سرعت 4gخیلی داغون بود. به زور تا 600 700 کیلو بایت سرعت میداد... در حالی که قبلا سرعت تا 5 مگابایتم میرفت.. معلوم نیس پهنای باندکمه یا بیش از حد دارن کاربرا دانلود میکنن
من این تست رو جفت دکل گرفتمنقل قول:
می خواستم ظرفیت منطقه دستم بیاد
البته سرعت دانلود بین 2 و 3 بود
سه ماهه پیگیری میکنم. تیکت میدم ، درخواست ثبت میکنم.
هر روز بدتر از دیروز
#4Gنیک شهر