pcm فرق میکنه این خطش عادیه فقط بهش گفتن dslam ندارن باید بره ضحی کیش یا مارمالاد ببینه کدومشون سریعتر dslam میخرن واسه مرکزشوننقل قول:
Printable View
pcm فرق میکنه این خطش عادیه فقط بهش گفتن dslam ندارن باید بره ضحی کیش یا مارمالاد ببینه کدومشون سریعتر dslam میخرن واسه مرکزشوننقل قول:
وقتی یکی از انتخاب هات رو نمیتونی داشته باشی باید به گزینه های بعدیت نگاه کنینقل قول:
به شخصه ارتباط سیمی رو نسبت به بی سیمی ترجیح میدم ولی داداش الان وقتی نمیتونید اشته باشی باید بری سراغ گزینه های بعدیت حالا زنگ بزن 2020 چهارتا شرکت هستن ببین کی نصب میکنن اگر دیدی جواب نامعلوم میدن برو سراغ وایرلیس
یه روز که اومدی اهواز یه سر برو دفترشوننقل قول:
عزیزم این بنده خدا که خطش عادیه اون بنده خدا pcmنقل قول:
من شاره به این موضوع کردم که کاری رو سریع انجام نمیدن
راستش خرید dslam چیزیه که دیر یا زود باید انجام بدن ولی pcm بستگی به سیم کشی منطقه و امکانات مخابراتی و... داره باید بپرسه از خود شرکتا ممکنه 1هفته دیگه dslam بخرن ممکنه 1ماه ممکنه 1سال ولی خرید و نصبش کار زمان بری نیستنقل قول:
فرشاد جان سایتشون رو داری تو برم تماس با ما سایتشون ایمیلی تلفن پیدا کنم؟!نقل قول:
بهتره رئیس مرکز رو قانع کنی باهاشون صحبت کنه برا خرید dslam اگر خودت نمیتونی بری نمایندگینقل قول:
اگر درخواست ها زیاد باشن میخرن حتما تو مرکزتون مخابرات زیاد طرفدار نداره اینم باید در نظر بگیری که برای 1یا 2نفر نمیان dslam بخرن
اره خود رئیس همین رو گفت که یه استشاد بگیر ببین کیا میخوان adsl هرچی بیشتر بهتر ! خودمم از دست وایمکس داغونم .اعصابم ترکیده به خدانقل قول:
fafool70 عزیز
نمیدونم به دردمیخوره یا نه یکی از شرکت های مخابرات اکسینه که شمارش اینه
061-33372525
5.233 سرعتش عالیه:n05:
وجود ندارد . اگر هم عددش باشه باز پارتاک میگه ( سرویس مورد نظر غیرفعال است ) یا ( شما درسترسی کامل ندارید )نقل قول:
نقل قول:در پارتاک نامحدود وجود نداره . اگر هم باه . ما قادر به استفاده نیستیم . پارتاک پیام میده که ( سرویس مورد نظر غیرفعال است ) یا ( شما درسترسی کامل ندارید )نقل قول:
تو چند تا صفحه قبل برو . vorojak توضیح داده با تصویر از روی سیترا . فقط کافیه همونو روی پارتاک اجرا کنینقل قول:
هر چی تو پارتاکه همونا قابل استفاده است کد دیگه ای نمیپذیرهنقل قول:
با تشکر:n16:نقل قول:
شما تا حالا کاملتر زدید و براتون اومده .؟؟ مثلا اسم یه سرویس رو بگید . با عددش که تو این عکس ها که من گذاشتم نباشه تا ما مطمئن بشیم.نقل قول:
به 5.233 خوش امدی . وقتی بری توش دیگه به هیچ عنوان خارج نمیشی . :n38:نقل قول:
سرویس دو مگم داره تموم میشه
10 و 5 بخام تمدید کنم شبانه داره یا هنوز تعطیله؟؟؟
حامد عدد سوم ip 5.233 برا تو چيه؟
برا من كه ديشب سرعتش عالي بود با اون پينگ هم ويدئو آنلاين راحت اجرا ميكرد سرعت دانلودش هم 500-550بود
تسلیت
اومدم دیدم ipعوض شده 37.221 اومده لینک نپریده بود فقط ip عوض شده بود تقریبا 200بار تا الان ipعوض کردم دیگه 5.233 نمیاد
5.233.216نقل قول:
اون پارت اخر از 205 داره تا 220 که الان مثلا من رو 216 هستم
پس با مال ما فرق میکرده برا ما 5.233.19x میومد که xبین 1تا 9 متغییر بود خیلی سرعتش خوب بودنقل قول:
امروز وضع نت خیلی خوبه انگار با حذف 2.189 و 5.233 پهنای باندشون بین بقیه تقسیم شده:n31:
تست با 2.185
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه امروز انگار وضعیت نت بعد از ساعت 12 خراب نشده
دیروز این موقع که حتی صفحه هم بزور باز میشد و پینگ به 800 رسیده بود
شایان انگار همه کار خرابی از 2.189 و 5.233 بوده الان که این دوتا رو حذف کردن سرعت 2.185عالی شدهنقل قول:
انگار کل پهنای باندو میکشیدن سمت خودشون:n31:
آره پینگ خوب شده :n01:
دو حالت داره.
1) احتمالا گیت وی های 2.189 شامل یوزرهای زیادی بوده که با افزایش دسترسی، پینگ رو بالا می برده.
2) احتمالا گیت وی های 2.189 شامل یوزرهایی با دسترسی به پهنای باند بالا بوده که باز با رفتنشون پینگ کم شده.
حذف شود لطفا...
سروش چیکار کنم که آپلودم کم بشه؟
نمیدونم چرا یدفعه snr آپ استریم از 15 میاد رو 4-5
مودمو خاموش/روشن کردم دیدم چراغ مودم قرمز شد 10دقیقه قرمز موند وقتی وصل شد دیدم 5.233 اومده
یه کاری کردم snr آپلود کلا ثابت شده رو 7 اصلا یکم کم و زیاد نمیشه دیگه:n10:
مشکل تو اینجاس که اگر زنگ بزنی، استریمت رو کم میکنن :n02:نقل قول:
وگرنه زنگ بزنی بگی قطع میشه، آپلود زیاده، فی الفور کمش میکنن طوری که بیت بیت بفرسته، SNR هم 100 بشه :n31:
ما که ایپیمون همچنان 2.189 و سرعت هم داغون:n05:
سروش در حالی که لینک داشت چشمک میزد و میخواست ثابت بشه سیم اتصالی زدم به پریز تلفن و از این طریق آپ استریمو کم کردم:n10::n31:نقل قول:
خخ... پس فردا اینکارو میکنی، کلا آپ استریمت صفر میشه :دینقل قول:
برای من SNR از پورت تنظیم میشه. مثلا الان رو مدلاسیون ADSL2_ANXM آپ استریم ۲۰۴۸ هست، اگر ببرمش رو G.DMT، بین ۱۶۰ تا ۱۰۸۰ میچرخه ولی SNR هیچ فرقی نمیکنه :|
لینک فقط بعضی اوقات که تلفن زنگ میخوره، میپره. شبها تا ۶ هم کم میشه ولی تلفن زنگ نخوره، قطع نمیشه.
Sent from my ST15i using Tapatalk
نمیدونم چه سریه از وقتی که دان استریممو پایین آوردن snr آپ استریم اینقدر پایین اومده قبلا که رو اتوماتیک بود خودش تا 950هم میرفت ولی snr بالای 10بود ولی الان خیلی ناجوره ساعت 2.5شب هم که میشه یه نوسان شدیدی پیدا میکنه تا 3هم میادنقل قول:
به احتمال فوق العاده زیاد، کلا پورتتو عوض کردن. یه پورت جدید ضعیفتر برات گذاشتن. این پورت من از اول همین بوده... تا ۶ مگ میکشه.نقل قول:
روی اون خط، یه پورت زدن برا صبانت، تا ۱۰ مگ میکشید. مخابرات هم روش بود تا ۸ مگ میکشید :|
ولی این خط تا ۶ مگ بیشتر نمیکشه.
Sent from my ST15i using Tapatalk
یعنی سرخود پورت عوض کردن؟!:n29:نقل قول:
من تا 224 هم گرفتمنقل قول:
2.185خیلی سرعتش خوب شده:n05:
سر خود یا سر نخود داره؟ :n02:نقل قول:
هر وقت دلشون بخواد، هر کاری میکنن. از اونجایی که سرویست هم کمتر از پهنای باندته، از نظر اونا هیچ حقی نداری :n09:
سروش داری مشکوک میزنی نکنه کارمند مخابراتی؟:n24:نقل قول:
طرز صحبت کردنت خیلی به کارمندای مخابرات میخوره:n24:
اگر اینطوره که تو مدیرعاملشی :n33:نقل قول:
5.233.196 و 5.233.199 برام اومد تو چند بار قطع و وصل.:n36:
کی الان ریستارت کردی یعنی الان ipعوض کنم میاد واسم؟نقل قول:
من چند دقیقه پیش عوض کردم، اومد. تضمینی نیست :n02:نقل قول:
من الان با 2.185 پینگم با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بین 280-290 برا تو چطوره؟نقل قول:
تک کانکشن هم اینه:
الان با 37.22نقل قول:
اسپیدتست هم تک کانکشن نیست، 2-4 کانکشنه:کد:C:\Users\Soroosh>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data: