سلام
دوستان کسی میدونه سامانه ecare چرا حجم مصرفی/باقی مونده رو نشون نمیده؟
24 ساعت از اتصال گذشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان کسی میدونه سامانه ecare چرا حجم مصرفی/باقی مونده رو نشون نمیده؟
24 ساعت از اتصال گذشته
اتفاقا منم همین مشکل رو داشتم، تو 195 شکایت ثبت کردم و گفتم که من 2 مگ خریدم و تو ecare هم 2 مگ نشون میده، زنگ میزنم 2020 میگن اینجا 1مگه، طرف از خود مرکزشون زنگ زد، گفت اون سرویس که توی ecare هست ملاکه نه اونی که دوستان 2020 میبینن، البته اونا گویا 2 تا سامانه دارند، اینجوری به من گفت دیگه درست غلطش پای خودشون.نقل قول:
حجم مصرفی بلاخره کیه میاد ؟ 5 روز حجم نشون نمیده پنل اینا دیگه کی هستن خدایا شکرت گیر کردیما چرا پنل حجم درست نشون نمیده این چارت مسخره چیه درست کردن خیلی شیک مثل شاتل حجم درست بگید چرا ملت سر کار میذارید:n34:
به مخابرات خوش اومدی :n02:نقل قول:
دوستان. پس از تخلیه از پارس آنلاین خط من در مدت یک هفته به فیبر تغییر کرد. البته من به 195 شکایت کردم چونکه هنوز خطوط منطقه ما مسی است و هیچ کس هیچ تغییری در آنها در یک هفته گذشته که هیچ، در چندین سال گذشته ایجاد نکرده است. اگر شکایت من نتیجه نداد گویا مجبور خواهم بود از مخابرات اینترنت بگیرم. اکنون پرسش این است که آیا اینترنت مخابرات اونقدر که می گن داغون است :n02:؟ اگر من 8 م.بیت خریداری کنم آیا می تونم ویدیو استریم تماشا کنم؟ و آیا میشه با اینترنت مخابرات بازی آنلاین انجام داد!؟ زمان تأخیر با غرب اروپا چطور است؟( در حد 100ms است؟ ) درباره اتلاف بسته ( packet loss ) چطور؟
دقیقا وضعیت شما رو داشتم با این تفاوت که وقتی گفتن فیبره من خسته تر از اونی ام که بره شکایت کنه:n02:نقل قول:
وضعیت نت بستگی به منطقه داره .... جایی که من هستم اوضاع بد نیست
8 مگ خریدم ولی سرعت رو روی 9.5 مگ بستن که از اینا بعید بود!!
سرعت دانلود حدودا 1200 کیلو
استریم 1080 یوتوب بعضی اوقات اوکیه بعضی وقتا اذیت می کنه ولی 720 همیشه مشکلی نداشته
بازی رو هم من فقط یه call of duty mw1 که سرورهاش کرکه تست کردم که توی سرورهای ایرانی از همه پینگ پایین تری دارم(حدود 20 !!! ) ولی خارجی مثل آلمانی و روسی حدودا بین 120 تا 150 که خیلی جالب نیست ولی غیر قابل تحمل هم نیست
از نظر پشتیبانی بعضا به اپراتورهایی برمیخورید که به طرز غیرقابل باوری بی سوادن
از لحاط حجم:امروز روز سومی هست که نت وصل شده اما هنوز حجم مصرفی ام صفره!!! بیشتر از 6-7 گیگ دانلود داشتم ( به قول دوستمون به مخابرات خوش اومدی)
سپاس برای پاسخ سریعنقل قول:
تا حالا سایت توییچ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو امتحان کرده ای ( فیلتر نیست )؟
اونجا ویدیو با رزولوشن های 1080p 60fps و 720p 60fps تماشا کن ببین می تونه از عهده اش بربیاد.
پس در کل به اون بدی ها هم که میگن نیست. اینطور که شما گفتی مخابرات مشابه خیلی از ISP های دیگه است که اینجا درباره اش میشه خواند و مثل ISP های دیگه بستگی به مرکز مخابراتی داره که از اونجا اتصال داری.
این سوال رو از شما و دیگر کاربران مخابرات دارم. آیا این درست است که مخابرات کمتر دچار کمبود پهنای باند میشه چونکه مخابرات است؟ منظورم قطعی ها یا پشتیبانی ضعیفش نیست بطور مثال اگر 8 م.بیت بخری، پهنای باندت رو بصورت آگاهانه به 3 م.بیت کاهش ندهند.
سلام twitch ----- نيست ويديوها برا من رو حالت auto بدون لگ هست سرعتم ٤ مگ.نقل قول:
معمولا هر سرعتي بخري يه كوچولو بالاتر ميبندن مثلا ٢ مگ رو ٢/٣ ميبندن ٤ رو ٤/٤٠٠ ميبندن ولي پايينتر خير.
قطعي هم تو اين دو ماهه اصلا نداشتم نوسان سرعت هم خيلي خيلي كم داره.
بنظرم تنها ايرادش حجم هاي به نسبت كمتر در مقايسه با ساير isp ها هست+ نداشتن اشتراك با فيلميو و ....
سرعت ممکنه خوب باشه ، اما پینگ رو با قاطعیت بهت میگم که کاملا شانسیه برای مخابرات ، 1ساعت خوبه 2ساعت خرابه ، یا ممکنه 10روز خوب باشه 5روز خراب ، اینطوریه خلاصه.نقل قول:
سرعت ممکنه خوب باشه ، اما پینگ رو با قاطعیت بهت میگم که کاملا شانسیه برای مخابرات ، 1ساعت خوبه 2ساعت خرابه ، یا ممکنه 10روز خوب باشه 5روز خراب ، اینطوریه خلاصه.نقل قول:
درود
دوستان کسی در مورد تمدید بسته اطلاعی داره ؟ یه قسمت خرید/راه اندازی بسته اولیه هست که فقط 3 تا بسته 2مگ رو نشون میده .
دو تا پایین تر قسمت تغییر سرویس خیلی متنوع تره و سرعت های بالاتر هم داره .
بدبختی اینه که یه چند تا منو پایین تر توی پخش درخواست هم قسمتی به نام تغییر سرویس هست که از اول همه جور اطلاعات رو میخواد .. اصلآ یه وضعیتی .. وقتی سرویس جدیدی خریداری بشه آیا باز هم باید مدارک و ... براشون بُرد ؟ یا اتوماتیک اعمال میشه بعد از پرداخت ؟ توی بخش سوالات متداول نوشته سرویس تو همون محدوده قبلی اما با ارزش ریالی بالاتر میتونه اعمال بشه . این یعنی اینکه یکی از همون سه بسته 2مگ رو ظاهرآ میشه گرفت . درسته ؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره در این مورد داره لطف کنه به اشتراک بذاره .:n12:
مخلص همگی :n12:
درود
دوستان کسی در مورد تمدید بسته اطلاعی داره ؟ یه قسمت خرید/راه اندازی بسته اولیه هست که فقط 3 تا بسته 2مگ رو نشون میده .
دو تا پایین تر قسمت تغییر سرویس خیلی متنوع تره و سرعت های بالاتر هم داره .
بدبختی اینه که یه چند تا منو پایین تر توی پخش درخواست هم قسمتی به نام تغییر سرویس هست که از اول همه جور اطلاعات رو میخواد .. اصلآ یه وضعیتی .. وقتی سرویس جدیدی خریداری بشه آیا باز هم باید مدارک و ... براشون بُرد ؟ یا اتوماتیک اعمال میشه بعد از پرداخت ؟ توی بخش سوالات متداول نوشته سرویس تو همون محدوده قبلی اما با ارزش ریالی بالاتر میتونه اعمال بشه . این یعنی اینکه یکی از همون سه بسته 2مگ رو ظاهرآ میشه گرفت . درسته ؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره در این مورد داره لطف کنه به اشتراک بذاره .:n12:
مخلص همگی :n12:
شاتل لند برای مخابرات هم جزو ترافیک داخلی محسوب میشه؟ آخه توش چنتا بازی قدیمی بدرد بخور داره
من از 500 گیگ ترافیک داخلیم هیچی مصرف نکردم گفتم اگر شاتل لند داخلی حساب میشه چنتا بازی دانلود کنم ازش
با سپاس :n40:
سلام دوستان
آیا کسی از دوستان مودم ایسوس داره؟ باهاش روی خط مخابرات مشکلی ندارین؟
من الان یه مودم دی لینک دارم که یه 10-12 سالی هست داره کار میکنه. بطور کلی ایرادی نداره، ولی متاسفانه خطمون نویز داره و با سرعت بالاتر 8مگابیت خیلی قطع و وصل دارم.
میخوام بدونم اگه مودم رو عوض کنم وضعیت بهتر میشه یا نه. هر راهی که برا کم کردن نویز بود رو رفتم ولی نتیجه نداده. مونده همین عوض کردن مودم.
چند روزه که ترافیک باقیمانده رو نشون نمیدن.
سرویس پیش پرداخت 2M up to 16
برا من که هیچ وقت نشون نداده. نمودار مصرف هم 4 روز عقبه.نقل قول:
سرویس من پیش پرداخته الان تایم یک ماهش تموم شده و یک هفتست هنوز داریم استفاده میکنیم و قطع نمیشه
نت امام شده ؟
برای من هم پیش پرداخت یکساله بود. بعد از یکسال که مدتش تموم شد اینترنت تا زمانی که هنوز حجم داشتم قطع نشد. وقتی حجمم تموم شد قطع شد و مجددا تمدید کردم.نقل قول:
البته من بسته حجمی یکساله هم خریده بودم، نمیدونم آیا تاریخ خرید بسته هم تاثیری در مدت زمان سرویس اصلی داره یا نه.
تمدید کردی یعنی حجم خریدی یا سرویس رو تمدید کردی؟نقل قول:
حدودا تا یک ماه بعد از اینکه زمان سرویس تموم شد هنوز اینترنت وصل بود چون حجم داشتم. بعد 1 ماه که حجم تموم شد، اینترنت هم قطع شد.نقل قول:
بعد از قطع شدن اینترنت وارد خرید حجم که شدم دیگه گزینه حجم نبود، همه گزینه ها برای خرید سرویس سالانه بود که مجددا سرویس خریدم.
من کلا رفتم مخابرات و همین بسته جدید اینترنتی 150 گیگ دو مگ رو به صورت پیش پرداخت خریدم و وقتی وصل شد نت نداشت و هر صفحه ای باز میکردی میرفت سایت مخابراتنقل قول:
بعد رفتم بسته دو مگ رو خریدم(طبق گفته کسی که زنگ زد و گفت الان باید برید بخرید ) اما الان داره دوماه میشه و من با همون بسته یکماهه قبل وصلم
سرویس رو تمدید نکردم
توی شاتل اینطور موقع سر ماه نت قطع میشد تا دوباره یکماهه بخری اما الان این همینطوری وصله
حجم هم قطعا تا الان 32 گیگ اینترنت بین الملل شده و رد شده یعنی هم حجم تموم شده و هم تایمش ولی وصله
یکبار من همین اتفاق برام افتاد
اون موقع نت 1 مگ مخابرات پس پرداخت داشتم تا یکسال و خورده ای هیچی پول نت روی قبض نمیومد و منم استفاده میکردماااا
بعدش 740 تومن قبض اومد منم ولش کردم قطع بشه اون خط :n02:
این خط بنام من نیست از همینش میترسم دوباره ماجرا تکرار بشه :n05:
کی بود این قضیه؟! یعنی این بسته جدیدها اومده بود شما تونستی سرویس قدیمیت رو بگیری یا مال قبل از اوناست؟! چون مال منم زمان سرویس تموم شده اما حجم دارم میخوام ببینم الان حجم بخرم سا وایسم تموم شهنقل قول:
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
4-5 بهمن گرفتم انقضا 5 اسفند بوده اما هنوز وصلهنقل قول:
خب الان که نگاه کردم هنوز حجم تموم نشده و 28 گیگ بین الملل حساب کرده
اینطوری باشه خیلی خوبه میرم 4 مگ میگیرم دوماه دوماه شارژ میکنم
حالا میخوام بزنم پشتیبانی ببینم چی میگه
پ.ن : باهاشون صحبت کردم گفتن این اشتباه هستش و درخواست میدیم براتون صفرش کنن یعنی برم دوباره خرید کنم ظاهرا کنتور حجم سرماه صفر نشده بوده تا دوباره همش سایت مخابرات رو نشون بده
من قبض تلفن پرداخت نکردم 3 هفته تلفن قطع بود ولی اینترنت کار میکرد.حجم باقیمانده که نشون نمیده،الان سقف مصرف رو رد کردم سرعت کم نشدهنقل قول:
کلا مخابرات عالیه :n08:
بابا بیکارین زنگ میزنین براتون صفر کنن؟ حالا یه حال کوچیکی بهتون میدن باورتون نمیشه میرین خرابش میکنین؟
قبض شما رو مخابرات میده هرچی هم بخواد توش مینویسهنقل قول:
دفعه قبل هم من همین فکر رو کردم که قبض 800 تومنی اومد دستم
توی اینطور چیزا سوء استفاده کردن ضرر به خودته
حال هم همراه اول داده شبانه رایگان 4G میزنیم دانلود
همین الان هم معلوم نیست چقدر حسابش کنن
اینا باگ های نرم افزارهای مونیتورینگشونه و اینکه چون همه فامیل هستن و بچه فامیل ها هم کار بلد نیستن اینطوری میشه
توی هر امور مشترکینی میری یک چنتا زن نشستن که تایپ به زور میکنن و همش از این و اون باید بپرسن چیکار کنن ، به واسطه فامیل بودن آوردنشون
من 6 سال پیش شاتل داشتم از اینا پیشرفته تر بود و سیستم گزارش ترافیکشون بروز که هیچی به ثانیه بود
کسی سواستفاده نکرده، مشکل سیستم به ما مربوط نمیشه. وقتی سرویس پیشپرداخته اگه خودشون قطع نکنن ربطش به ما چیه؟نقل قول:
لطفا کاسه داغتر از آش نباشید؟
همین حرفها و حق اضافه دادن به شرکتها باعث میشه حق ما خورده بشه. و هرجور میخوان با ما برخورد کنن.
وگرنه چرا شما تاوان تنبلی و ناتوانی اونارو برا ساختن یه سیستم دقیق باید بدی؟!
اگه سیستمشون درست بود شما مجبور نمیشدی قبض ۸۰۰ تومنی بدی.
کسی که حقش ضایع شده شمایی و متوجه نیستی!!
Sent from my MI 4W using Tapatalk
سلام دوستان
من از مشترک های 512 نامحدود قدیمی هستم، هیچ اقدامی هم برای تغییر سرویس انجام ندادم. این دوره قبض من خیلی زیاد اومده و فعلا راهی ندارم جزئیاتش رو چک کنم.( قبض نیومده هنوز ، بدهی از سایت دیدم)
میخواستم ببینم آیا سرخود عوض کردن سرویس من رو؟ حجمی شده؟
اگر قراردادتون منقضی شده باشه آره ممکنه ببرن رو یه سرویس جدید، چون دیگه نامحدود قدیمی رو تمدید نمیکنن از این به بعد.نقل قول:
زنگ بزنین بهشون.
در سایت عضو شوید . شمارتون اضافه کنید و قبضتون رویت کنیدنقل قول:
سلام اقا کسی میتونه یک قند شکن فروش معرفی کنه تو پیغام خصوصی.از یکی خرید کردیم برنامه نصبیش اشکال دار شد.مرسی
به عشق آواتارات یدونه خوبشو برات میفرستم چرا بخری .......نقل قول:
پروفایل منو باز کن اونجا اپلودش کرده بودم دوماه پیش البته وقتی نصبش کنی خودش اپدیت می کنه به اخرین ورژن !!!!
یه اکانت توش بساز و تمام .
عالیه .
این پینگ مخابرات یه روز ۱۰۰، به روز بالای ۳۰۰
اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد[emoji1361]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
دوستان کسی در پرند از مخابرات اینترنت گرفته؟ گویا فقط مخابرات اینترنت پر سرعت میده در پرند!چطوره سرعتش؟مرسی
واسه من سرویس کاهش پینگ جواب دادنقل قول:
هم ثبات داره
هم حدودا 30-40 تا کاهش میده پینگ رو ( 120 بشه 84 خودش کلی تفاوت داره)
البته من رو Fortniteامتحان کردم
اگه آیپی خاصی مدنظرته بفرست تست بگیرم
دوستان این اینترنت من 2ماهی هست تموم شده ولی قطع نمیشه . این باگ هست یا چی هست کلا داستانش ؟
چیکار داری میای میگی برو لذتش ببر.نقل قول:
توصيه مي كنم با مخابرات شوخي نكنيد. حتما پيگير باشيد، چون يك مرتبه قبض نجومي براتون ميفرستن. خط جديد هم بخواهيد بگيريد 250 الان پولشه.
حالا ایشالا مال شما نگیرننقل قول:
ولی من یه مدت پولش رو قبض نمیومد گفتم ایول گور پدرشون
بعد یه مدت یهو قبض اومد دویست سیصد:n28:
خلاصه درسته قسطی ش کردیم و در 4 قسط دادیم ولی خب یه مقدار گرفتاری شد دیگه:n09: