هیچ تاثیری ندارد من که پورت دانلود رو 4 مگ هست بعضی موقع سرعت زیادتر از حد ویعضی موقع هم کم هستنقل قول:
Printable View
هیچ تاثیری ندارد من که پورت دانلود رو 4 مگ هست بعضی موقع سرعت زیادتر از حد ویعضی موقع هم کم هستنقل قول:
ساعت 2 تا 3 اینترنت من مشکل داشت، مشکل از طرف پارس بود، باز شما وصل بودی!نقل قول:
سلام دوست عزیز مچ بودن یا نبودن بهانه ست برای اینکه سود بیشتری کسب کنند وگرنه مودم با مودم چه فرقی داره ؟؟نقل قول:
گول این حرفها رو نخورید
من که از اون وقت که سرعتمو روی 4 مگ بستن تاثیر زیادی تو سرویسم بوجود نیومده :sq_25:نقل قول:
سلام من سرعت 512 يكساله با مودم سيففوني 4024 ثبت نام كردم ,5روز ديگه ميان برا نصب , از 2 تا 7كه رايگانه ,چقدر ميتونم دانلود كنم؟؟
آمار دیشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی 225 دقیقه کل فایل ها دانلود شده کاشکی بیشتر لینک می دادم !
بچه ها من اگه سرویس 128 نامحدود 3 ماهه بگیرم بعد 20 گیگ تو ماه سرعتم پایین میاد یا بعد از 60 گیگ سرعتم پایین میاد ؟
ممنون
من هم مثل شما این سرویس رو داشتم ( 3 ماهه ) ، حدودا بعد از 18 گیگ دانلود که داشتم سرعتم اومد روی 16 و تا آخر هم همینطور موند که مجبور شدم سرویسم رو عوض کنم و محدود بگیرم.نقل قول:
دوستان میخوام برا خونه از پارس سرویس بگیرم ، حداقل ۳ گیگ در هفته دانلود دارم ، تو شرکت یک مدت پارس داشتیم راضی کننده بود الان وضعیت رو نمیدونم البته اکثر صفحات پایانی رو خوندم اوضاع پارس 100٪ از وضعیت کنونی من بهتره ، این سرویسی که الان دارم به معنی واقعی اشکم رو در آورده و در هر صورت میخوام سرویس دهنده رو عوض کنم حالا یا باید بیام پارس یا آسیا تک .
چه سرویسی رو پیشنهاد میدید !؟
ممنون ...
می خواهید این سه گیگ روزانه باشه یا رایگان شبانه؟نقل قول:
.......................
بعد ویرایش: حداکثر هفته ای چقدر می خواهید دانلود داشته باشید؟
دوستان سرویس محدود که سرعتش رو محدود نمیکنن ؟ ( اگه دان شبانه زیاد داشته باشیم )
چرا، می کنند، بعد از یه مقدار دانلود، سرعت شبانه تون می آد رو سرعت واقعی سرویستون اما سرعت روزانه مثل روال همیشگی سرویستون می مونه. ولی در کل بهینه ترین حالت اینه که به قول یکی از دوستان حتی یک شب رو هم از دست ندید، چون در مجموع به نفعتون هست.نقل قول:
.......................
بعد از ویرایش:
البته این محدودیت ماهانه اعمال میشه، و با ورود به ماه جدید همه چی ریسیت میشه و سرعت برمیگرده به بهترین حالت سرویستون و دوباره تا ماه بعدی ........
ترجیح میدم شبانه باشه ، چون من عموما یا دانشگاه هستم یا شرکت ، توی طول ماه هم نهایتا ۲ - ۳ گیگ وبگردی ...نقل قول:
تکذیب میشه !نقل قول:
من سه ماهه قرارداد بستم . تقریبا از هفته ی دوم بود که محدود شدم و سرعت شبانه ی رایگانم اومد زیر 30-40 . الان تقریبا 40 روز از 90 روز قراردادم باقی مانده و همچنان با سرعت 30 در حال دانلود هستم .
شما سرویستون 512 هست دوست عزیز ؟نقل قول:
من ابتدای دوره اشتراکم دور و بر 6 یا 7 گیگ دانلود داشتمنقل قول:
تقریبا" بعد از 3 هفته، یه هو اومد رو 3 گیگ
بعد از یک ماه دوباره برگشته رو 7 گیگ
چون نرم افزار شرکت این کار رو میکنه، فکر نمی کنم برای کل دوره اشتراک همچین قانونی بذارند، مثلا" من که یک ساله می بندم، اونوقت بعد از یه مدت مجبورم رو همون سرعت واقعی ام بمونم
در حالی که اینطور نیست، والان برای من برگشته به حالت اولش
قبلا" هم همین طوری بوده
دوستان دیگه هم وقتی چند روز یا یک هفته دانلود ندارند، سرعت دانلود شبانه بعد از چند روز استراحت، می ره بالا
نگفتید که حداکثر چقدر می خواهید دانلود داشته باشیدنقل قول:
ماهیانه حدود 15 گیگ ... ( جمیعا وبگردی + دانلود + آپلود )نقل قول:
همه ی اینا کارتون رو راه می اندازندنقل قول:
POL-128-2G سه ماهه (مجموعا" 6 گیگ ترافیک) 235,000 ریال 2 تا 7 رایگان
POL-256-2G سه ماهه (مجموعا" 6 گیگ ترافیک) 288,000 ریال 2 تا 7 رایگان
POL-128-U یک ماهه نامحدود 270,000 ریال (20 گیگ با سرعت دور و بر 140 و بعد از ان با سرعت 10 ، 20 کیلو بایت بر ثانیه)
سرعت سرویس ها بستگی به مرکز مخابراتی تون داره
من یکی از سرویس هایی که دارم POL-256-2G هست که سرعت روزانه بین 300 تا 350 هست و شبانه متوسط نزدیک 2 گیگ میشه گرفت (بعضا" نزدیک 3 گیگ هم میشه، بعضا" 1.3 گیگ هم میشه) (البته مرکز مخابراتی ما جزو خیلی خوب ها هست) تفاوت قیمت سه ماهه این سرویس با 128 ، 5 تومن هست که ارزشش رو داره. نظر من بیشتر رو همین سرویس هست
توجه : البته اصلی ترین فاکتور که همه ی چیز ها به اون بستگی داره، مرکز مخابراتی شما هست و امکان داره شرایط طوری که من نوشتم نشه، ولی هر کدام از 3 گزینه بالا حتی در بدترین شرایط کار شما (15 گیگ با احتساب رایگان شبانه) رو راه خواهند انداخت.
سلام دوستان
بعد از 1:45 کانکت بشید و قبل از 7:15 دیسی، می تونید اون مجموع نیم ساعت رو با سرعت بالا و رایگان دانلود کنید
فردا 1:30 به بعد رو هم تست خواهم کرد
دمت گرمنقل قول:
فقط یه سوال
وقتی از 1:45 دانلود شروع کردیم، میشه بعد از یک هم دیسکانکت شد یا باید تو بازه ی 7 تا 7:15 باشه؟
خودت کی دیسکانکت شدی و تست کردی ببینی کم میکنه یا نه؟
دوستان من از 2 دانلود کردم تا 7:5 دقیقه الان رایگان نشده اون 5 دقیقه درسته نه؟
وگرنه اون جا تو عکس می زد 0 ولی حجم زده پس برای من شامل نمیشه تا 7:15 دانلود کنم ؟
بچه ها من 256 - 20 گیگ داشتم الان متوجه شدم که پارس این سرویس رو برداشته منم حواسم نبوده 8 گیگ شارژ کردم ماه قبل! حالا تو سرویساش چیزی که به درد من بخوره از نظر ترافیک نداره. این سرویس های نامحدودش چطوره؟ سرعت دانلود مثل محدود ها بالاست؟ کسی 256 نامحدود تست کرده؟
آره سرعت خوبی دارن نامحدود ها ولی میگن بعد از دانلود زیاد محدود میشید .نقل قول:
اطلاعی دارید که مثلا بعد از چند گیگی دانلود محدود میشن؟ چون من دانلود زیادی ندارم. بعد اینکه وقتی محدود میشن دوباره که شارژ کنی باز اوکی میشه ؟نقل قول:
برای من که از 1.49.50 وصل شدم (پریشب) رایگان بود ولی از 1.49.20 (دیشب) وصل شدم کل 10 دقیقه رو حساب کردنقل قول:
سپاس
برا من از 1:50 یکشب رایگان حساب میشه یک شب نمیشه و کلی میره تو پاچمون.در ضمن بعد از ساعت 7 سرعتم قبلا تا 350 میرفت ولی الان بالای 40 نمیره.اطلاع رسانی اینجا باعث میشه تا بین همه این مساله فراگیر بشه و از سرعت کسایی مثل من بیاد پایین
من 512 سه ماه 90 گیگ دارم و فقط میخوام صبح ها دانلود کنم
پهنای باند 512اپ و4 دان هست
روزا از ساعت 8 تا 4 سرعتم بین200 تا 400 بازی میکنه اما از 4 تا فردا صبح روی 70 تا 90 ثابت میشه
حتی قبلش هم پروفایلم روی 2 مگ بود باز عصرا سرعتم روی 70 تا 90 بسته میشه
منبه دانلود هم سایت kerenel.org هست که خود پارس انلاین برای تست سرعت پیشنهاد میکنه
snr down هم روی 21 و هم روی 9 -هیچ فرقی نمیکنه و باز همین اتفاق میفته و عصرا سرعتم را محدود میکنن
برای mtu هم روی 1280 و هم روی 1300 امتحان کردم
ممنون میشم کمکم کنید
دوستان کسی اطلاعی داره ؟نقل قول:
ظاهرا سرویس 128 بعد از 20 گیگ سرعت میشه 16KB ... بعد از شارژ مجدد و یا ورود به دوره بعد هم همه چیز ریست میشه ولی خودم اگه باشم ترجیح میدم ماهیانه شارژ کنم !نقل قول:
نقل قول:
با توجه به سرویس شما اگه 5 دقیقه رو هم دانلود کرده باشی و حساب کرده باشه خیلی بیشتر از 14 مگا بایت دانلود شده !
زنک زدم دفتر نمایندگی گفتن سرعت پکیج نامحدود مثل قبله منتهی بعد یه میزان مصرفی کم میشه . دقیقا حرفی که شما زدید. میزان دقیقش رو گفت پارس اعلام نمیکنه ولی بین 20 تا 30 گیگه.
سلام خدمت دوستان
آقا من 512 دارم روزا از 350تا500تا متناوبه!شبام اوایل 4گیگ اینا بود الان شده 1.5گیگ اینا!
با توجه به این شرایط اگر سرویس 1مگ بگیرم چطوره؟
قبلا شنیده بودم راهکار هایی برای افزایش سرعت و دانلود هست اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم!
من بعد از ساعت 2:7 دقیقه دیسی شدم و هیچی کم نکرده، همشو رایگان حساب کرده. فکر میکنم قبل 2 هم مشکلی نداره، بین این 1:45 و 7:15 هر موقع کانکت و دیسی بشید مشکلی پیش نخواهد آمد. چون صبح رو هم امتحان کرده ام و بین 7 تا 7:15 هر چند بار که کانکت و دیسی بشید هیچ مشکلی پیش نمی آد و رایگان می افته.نقل قول:
نقل قول:پس من یه ماه یه ماه این سرویس بگیرم بهتره درسته ؟نقل قول:
چون این جوری که شما گفتین اگه 3 ماهه این سرویس رو بگیرم 60 گیگ برام حساب نمیشه ولی اگه هر ماه جداگانه بگیرم ماهی 20 گیگ میتونم با سرعت بالا بگیرم درسته ؟
خواهشا یکی درست راهنمایی کنه تا چند روز دیگه باید بگیرم
نقل قول:
سلام
شما 707 دقیقه کانکت بودید!!! اون 17 مگی که کم شده مربوط به وبگردیتون قبل ز ساعت 2 بوده، 13 دقیقه بعد از ساعت 7 براتون رایگان حساب شده. هیچ مکلی ندارید و می تونید راحت بعد از 1:45 تا قبل 7:15 دانلود کنید. فقط زمان کانکت شدن و دیسی شدن رو دقت کنید.
زمان دیسی شدنتون رو برای هر دوشب چک کنید. ببینید تفاوتشون چیه!نقل قول:
کی دیسی می شید؟ من چند شب پشت سر هم چک کردم و هیچی ازم کم نشده.نقل قول:
شبا احتمالا" چون یه ریز دانلود دارید، محدودتون می کنند، چند شب دانلود نداشته باشید بازم یم آد رو 4 تا. البته این محدودیت سرعت شبانه فمر می کنم توسط نرم افزار پارس آنلاین و برای هر ماه ارائه می شه تا نشه بیشتر از یه حدی دانلود داشت.نقل قول:
سرویس یک مگ در بهترین شرایط (مرکز مخابراتی و ...) روزانه سرعت بین 400 تا 470 و مجموع دانلود شبانه 3 الی 7.5 گیگ
دو یا سه دانلود همزمان از سرور های مختلف با لینک مستقیم بذارید بهترین عملکرد رو داره.
...........................
بعد از ویرایش:
این مال دیشبه که دقیقا" 5.5 ساعت دانلود رایگان داشته ام، از ساعت یک و 45 دقیقه و 36 ثانیه کانکت شده ام و بعد از 22 دقیقه دیسی شدم که رایگان افتاده و دوباره قبل از 7:15 دیسی شده ام که باز حجمی کم نشده. در بهرتین شرایط با سرویس یک مگ حدود 800 مگ، با سرویس 512 حدود 650 مگ و با سروس 256 حدود 550 مگ میشه تو این نیم ساعت دانلود کرد:31:
ممنون دوست عزیز
من اصولا 4 فایل میزاشتم که تقریبا 4گیگ میرفت حالا کردمش 7فایل!!!(امان از طمع)
بخاطر اینکار نیست؟
نه فکر نمی کنمنقل قول:
فایل کمتری بذارید شاید کم دانولد کنید، ولی فایل زیاد مشکلی نداره
مهم اینه که مثلا" وقتی 3 فایل می ذارید، هر کدوم از یک سرور مجزا باشه، اینجوری وقتی سروری یک شب مشکل داشت، سرور دیگه کار خودشه میکنه و شما از حداکثر سرعت ممکنه بهره می برید
دوستان راهی بلد نیستید بشه سرعته شبانه رو زیاد کرد؟!
میخوام برم نمایندگی استان بگم رو خط شیر دیگه ای ببندتم!
:sq_3:
نقل قول:نقل قول:
هیچ تفاوتی بین زمان دیس شدن دو شبِ گذشتم وجود نداشت، ضمن اینکه منم یه هفته ای هست که دارم زمان رایگان قبل ساعت 2 رو چک می کنم و حداقل برای خودم رو مطمئنم که تقریباً از 1.50 رایگان حساب میشه
همونطور که گفته بودم تفاوت بین زمان اتصال به اینترنت دو شبِ گذشتم فقط 30 ثانیه بود؛ اینم تصویر مربوطه که به کمک paint پشت سر هم آوردمشون:
سپاس