من دوماهه شروع کردم با این شرکت ما رو سرپیس کرد موندم شماها چی کشیدین باز صد رحمت به پشتیبانی ایرانسل که میگه اختلال شبکه داریم این که کلا انگار طرف چیزی از مودم و اینترنت حالیش نیست
Sent from my XT910 using Tapatalk
Printable View
من دوماهه شروع کردم با این شرکت ما رو سرپیس کرد موندم شماها چی کشیدین باز صد رحمت به پشتیبانی ایرانسل که میگه اختلال شبکه داریم این که کلا انگار طرف چیزی از مودم و اینترنت حالیش نیست
Sent from my XT910 using Tapatalk
نقل قول:
سرعت من که بین یک تا دو بود. البته تا وقتی که بالای سرش بودم هیچ وقت به دو نزدیک نشد و بیشتر یک بود.
بعد هم این لیستی که دادین بدردبخور و باکیفیت هست که بشه تست رو رسمی کرد و یکی دو تا رو دانلود کرد؟
نقل قول:
من هم دیشب و پریشب یه یکی دو ساعت اول شب قطعی داشتم. البته مودم سیگنال داشت و وصل بود، ولی IPv4 رو قطع میزد. کلاً فکر نکنم بشه روزی برسه که مبیننت حداقل یک ماه پشت سر هم بدون قطعی و با کیفیت در دسترس باشه.
یه مشکل ذاتی وایمکس هم اینه که نویز و پارازیت روی اون تاثیر داره. یعنی امکان داره که جدیداً مشکل سیگنال پیدا کرده باشین که میره روی حالت چشمک زدن و پیدا کردن آنتن. البته اگه روی آنتنی که بهش وصل میشید اگه ترافیک شدید باشه که خود سیستم اتوماتیک میتونه مودم رو قطع کنه و دیگه به این راحتی هم نتونه وصل بشه. بعید هم میدونم نیاز به ریست کردن داشته باشین، ولی اگه همه چی خراب بود که یه ریست هم بکنید. البته اگه با روشش آشنا نیستین که از پشتیبانی کمک بخواهید.
"تا حداکثر دو برابر حجم طرح خریداری شده"
موندم منظور واقعی از این حجم چی میتونه باشه. یعنی اینقدر عقل توی کلهشون هست که حجم اولیه رو با حجم شارژ اضافی رو جمع کنن و بعد حساب کنن یا نکنه نامردها فقط همون حجم اولی رو حساب میکنن. کسی تابحال در این مورد از پشتیبانی سئوال کرده؟
والا منم موندم چه سازمانیه که ۲ نصف شب ارتباط صوتی و تصویری بر قرار میکنه !! نکنه کسایی که وب میدن رو میگه :n04: بعد این حجم شکایات مشتریان کجاست ما بدونیم . الان که با این کارشون اعتراضات تازه شروع شده. تو سایت خبر انلاین که خبر کلاه برداری مبین نت رو فاش کردن که همه مخالف بودن .نقل قول:
واقعا با ۲۵ تومن میشه مودم مبین نت رو تبدیلبه ایرانسل کرد ؟؟ لطفا بیشتر توضیح بدید باید چیکار کنم ؟:n16:نقل قول:
اخوب چرا همون لحظه که تموم میشه دوباره همون طرح رو فعال نمیکنید؟ یک ماهه که ارزش شارژ حساب برای حجم نداره! شما چهار گیگ حجم ده هزار تومنی بخری میشه حدود 43 هزار تومن.نقل قول:
بعد یک مگ با چهار گیگ حجم میشه 32 هزار تومن! کدومش به صرفه تره؟
یا اگه حجم زیاد میخواین 1 مگ با 8 گیگ حجم بخرید حدود 60 تومن که 20 هزار تومن اختلاف قیمت داره با هشت گیگابایت حجم اضافه خریداری شده.
در مورد چشمک زدن هم اون مودمهایی که سه تا انتن داره این مشکل رو خیلی داشتن که با اپدیت درست میشد.
ولی من از این 632 ها دارم که خیلی وقتها با این مشکل مواجه میشم و با ریست درست میشه!(البته قبلش باید اطلاعات وایمکس رو یه جا یاداشت کنید و بعد ریست، دوباره قسمتهای مربوطه رو پر کنید وگرنه همونجوری مشکل انتن دارید.
الان هم یه جوری شده فقط خونه خودمون انتن میده و میبرم یه شهر دیگه باید دوباره یا ریست کنم و یا دستی فرکانس بدم و فرکانس رو ثابت کنم! وگرنه مدام فرکانسش تغییر میکنه و چراغ انتن کامل خاموش میشه و باز پر میشه و باز میبینی تا وسط اومد!
یه بار رفتیم شمال مودم رو روشن کردم دو تا چراغ از بالا روشن شد! فک کنم از اون موقع این بلا سرش اومد!
دوست عزیز! منم مدت ها با همین طرز فکری که شما به مخابرات داری از مخابرات دوری میکردم. دیگه مبین نت بهم فشار آورد، رفتم خط خریدم، مودم خریدم و یه روزه هم سرویسم وصل شد. خدا رو شکر تا حالا اصلن اونجوری که فکر میکردم نبوده و در واقع خیلی ام عالی بوده. راحت شدم. شمام اگر امکان سرویس گرفتن از مخابرات رو داری، شک نکن که اقلاً از مبین نت بهتره، به نظر من اقدام کن.نقل قول:
مودم رو ریست بکن و دوباره کانفیگ کن .. اگه درست نشد فرکانسی ک بهش وصل می شدی دچار اختلال شده و باید حذفش کنی تا به ی فرکانس دیگه متصل بشینقل قول:
اخه مخابراتی که شبانه هم نداشته باشه و سرعتش در نوسان به چه درد می خوره .. من قبلا مشترک مخابرات (اصفهان) بودم دو سه سال پیش .. زد شبانشو حذف کرد و کلا همه چی رو تغییر داد کوچ کردم به این مبین نت ! .. خداییش اولا هم مبین نت عالی بود .. اگرم بخوام برگردم به مخابرات پورت خالی ندارند ..نقل قول:
من 40 دقیقه با تکنسینشون صحبت کردم تا اخر فهمید مودم رو باید از این اتاق ببرم اتاق بقلی.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
من از اصفهان خبر ندارم، اما تهران نامحدود داره و منم نامحدود گرفتم. دیگه از شر شبانه و این حرفا راحت شدم.نقل قول:
من خودم 2.5 سال کاربر مبین نت بودم، و حداقل 1.5 سال کاملاً عالی بود، ولی کم کم مشکلات شروع شد و هر روز بدتر از دیروز (مشکل اصلی من کم شدن مداوم حجم و بالا رفتن قیمت بود، وگرنه مشکلاتی که دوستان دیگه دارن، مثل کاهش سرعت یا قطعی شامل حالم نبود). شما اگر خود شهر اصفهان هستی میتونی روی وایمکس اسپادان هم فکر کنی، البته الان از تعرفه هاش خبر ندارم، شاید اونم بدتر از مبین نت شده باشه. به استفاده از اینترنت وایرلس هم میتونی فکر کنی.
آره، فیلم ها با کیفیت هستش، فقط i frankestin کیفیت صداش یکم پایینه.نقل قول:
تست کنید و اطلاع بدین
دیگه تمدید نکنید ، یعنی چی هر کاری بخوان بکنن ، من با این شرایط سرویس خریدم ، وسط کار که نمیشه عوض کرد که ! من که دارم پیگیری میکنم برم adsl بگیرم ، 9 روز دیگه از دزد مبین نت راحت میشم................ دزد مبین نت .... حرومتون باشه این پولا ما
دوستان من 2 روز هست افت سرعت دارم ناجووور!1024 دارم قبلا با 120 130 دانلود میکردم الان 50 60 شده!!!اااههه!یعنی یک سااااااااااااال چطور من تحمل کنم!!
خوش بحال شما .. دقیقا منم حدود یکسال و نیم وضعیتم عالی بود و کوچکترین مشکلی نداشتم سرعت شبانه عین سرعت روزانه بود و حتی 1 کیلو بایت بالا پایین نمی شد .. یادش بخیر کلی دانلود داشتم هر شب .. اشتراک 1 مگ گرفته بودم ماهیانه 20 گیگ قیمتشم حتی خوب بود ..نقل قول:
اسپادان قیمت های خوبی داره مثلا 512 4 گیگ رو میده 19 تومن اما من شبانه برام مهمه چون دانلود زیاد دارم ..
نقل قول:
متاسفانه مبیننت هم به دست صاحبش که مخابرات باشه نگاه میکنه و از اون یاد میگیره. یکی از دوستانم که سر این مشکل مبیننت رفت سراغ مخابرات میگفت نه تنها شبانه نداره که حتی اشتراک حجمی اون هم یک ساله هست و اگه کسی گرفت و راضی نبود دیگه نمیتونه تغییر طرح بده. اما فعلاً طرحهای نامحدودش ماهیانه هست و میشه راحت جابجا کرد. در کل امیدوارم این حذف دانلود شبانه به شرکتهای دیگه هم سرایت نکنه. هر چند که به نظر همشون دندون گرد هستن و شاید اونها هم بشن مثل این دو تا.
نقل قول:
این نشون میده که مشکل ضعف سیگنال دارین و اگه نشد ببرید اتاق دیگه روش بالا بردن از زمین و نزدیکی به پنجره رو تست کنید.
نقل قول:
شبونه تست کردم حتماً میگم. البته الان یه تست سرعت گرفتم که از بین سه تا تست، بهترینش این هست. تازه هنوز ساعت مجانی شروع نشده اینجوری هست، وای به ساعت مجانی. سرعت هم دو مگ هست. بماند سرعت آپلود واقعاً یکی از محاسن و افتخارات مبیننت هست که در حد دایالآپ هست. البته مال من همیشه اینطور بوده و نمیدونم که آیا مال همه اینطوریه و یا فقط مال من رو کم میکنن.
درضمن اگه باز هم از این دایرکتوریها دم دستتون بود برای تست حاضرم. :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان زنگ زدم مبین نت گفتم سلام
گوشیو بده ممد !!!!!!!!!!!! :n01::n01::n01::n02:
شرکت اشغال مبین نت واسه توجیه این کارش سه تا دلیل آورده:
1- حجم بالای اعتراضات در ساعات رایگان:
مسئولین مبین نت انشالله چشمتون کور یشه هرگز نبینید که این حجم اعتراض به تغییر سلاعات و حجم دانلود رایگان را ندبد و اصلا به چشمتون نیومد لذا کاربران را بد نام نکنید و واژه نارضایتی کاربر را بر سر زبون نحستون نیاورید
2- توضیع عادلانه:
از قرار معلوم شرکت آشغال مبین نت عدل را در غارت و چپاول کاربر می داند که الان طرحی که بزور به من 180 هزار تومان فروختن کلا بی ارزش شده و دریغ از معذرت خواهی.
3- شرکت اشغال مبین نت اپراتوری است با اهداف و رسالت ملی:
:n21: (بدون شرح)
کسی نمی فروشه؟نقل قول:
من الان حدود 1.5 ماهه تمدید نکردم الانم هر 4 روز sms میفرسته ، کشت مارو با این sms هاش
الان من باید چیه این شرکتو بخرم :n09:، این که هیچی نداره ، خجالتم نمیکشه
برای من مبین نت بعد از طرح نوروزی همون 6 ماه پیش مرده بود
الهی امین . . اصلا برید طرح ویژه موبین نت بی شرف رو بخونید خندتون میگیره .نقل قول:
دقیقا منم موندم اینا انتظار دارن کسی با طرح فعلیشون تمدید کنه؟ واقعا به درد من یکی نمیخوره .من ماهی ۵۰ گیگ دانلود هم کمم بود میخواستم ۲ مگ تمدید کنم ! الان ماهی ۸ گیگ دانلود میخوام چیکار :n08:نقل قول:
با سلام.
من حدود ماههای اول که اومدم و یک مگ نامحدود خریدم و سرعتم 12 تا بود ، اون روز فهمیدم که با چه گرگهایی طرف هستم .
میگفتن شیر یک به 10 هست ، آخه کی میتونه باور کنه که من 60 تومن پول برای این داده باشم . ( در واقع طرحش 128 نامحدود میشد !!! )
بعد از اون مبین نت فهمید که طرحهای نامحدود شیر یک به 4 رو ملت می بندند به دانلود ، همون 8 صبح تا 8 شب رو میگم . اونها رو حذف کرد و فقط شیر یک به 10 رو گذاشت .
حالا که اومده کلا نامحدودهاشو حذف کرده .
شبانه رو هم که محدودمون کردند و ساعتش کم کرده اند .
نمی دونم از این ظلم چی بگم
با اون قیمتهای نجومیش .
امروز 13 اسفند یعنی سه روز از اون روزی که وعده ی طرح مضحکشون رو دادن گذشته .. اونایی که هنوز 2 تا 8 دانلود می کنند متوجه تغییری شدن یا خیر ؟
ضمن اینکه ما هنوز نفهمیدیم بر فرض که این طرح مزخرف رو اجرایی کرده باشن مشترک بیچاره از کجا باید متوجه بشه چقدر شبانه مصرف کرده ؟ یعنی اینا ی طرحی ارائه دادن خودشونم توش موندن !
من که هر شب دارم میزنم دانلود کاریم به این حرفا ندارم تا چندین برابر حجمم هم شب دانلود می کنم ببینم کی می خواد محدودم کنه !
منم توی 3-7 دانلود دارم اما اینکه از کجا بفهمیم چقدر شبانه دانلود شده ، معلوم نیست . چون معمولا حجمشو حساب نمی کنه
نقل قول:
راستش من یه شب گذاشتم و بعد دیدم که حجم پولیم تموم شد و دیگه تست نکردم. یعنی حجم اصلیم تموم شده بود و با خرید شارژ کار میکردم.
اما سوای این مشکل یه مشکل دیگه هم هست و اون هم اینکه معلوم نیست این دو برابر رو چجوری حساب میکنن. چون اگه فقط با حجم اصلی طرح باشه که هر کس شارژ میخره بدجور ضرر میکنه. یعنی اگه هنوز به اندازه نوک سوزن عقل توی کله مدیرعامل مبیننت باشه میگه دو برابر کل حجم (اصلی با شارژ). وگرنه مگه طرف مغز مدیرعامل مبیننت رو خورده باشه که بیاد شارژ بخره و نتونه هم ازش درست استفاده کنه. این وضعیت نشون میده که واقعاً درست گفتین و مبیننت گندی زده که توی اون بوی تعفن، خودش هم داره خفه میشه.
وضعیت سرعت دیشب چطور بود؟ من که با سرعت دو مگ توی کل ساعت جدید حتی نتونستم یه فایل ۵۰۰ مگابایتی رو دانلود کنم. موندم این نازنازیها که ادعا کرده بودن مشکل سرعت شبانه برای همیشه حل میشه و غصه نخوریم. نکنه حالا که سرعت بدتر شده میخوان از بیخ و بن دانلود شبانه رو حذف کنن که خیال همه راحت بشه؟
دیشب یه گیگ گرفتمنقل قول:
یه مودم جدید گرفتم توی اکانتش که میرم زده طرح یه ماهه ولی شروع سرویس رو زده 15 بهمن پایان رو زده 11 فروردین
دلیلش چیه؟
دوستان من هرشب از ساعت 2 صد تومن شارز میکنم بعد میزارم تا 8 دانلود میشه و هنوز طرح اجرا نشده .
امشب شب آخر طرحمه و خداحافظ مبین نت و البته اینترنت ! رفتم نمایندگی گفتن اگه تمیز باشه بین 100 تا 120 میخریم مودم رو . به نظرتون جاهای دیگه هم قیمت کنم یا قیمت خوب دارن میبرن ؟
امیدوارم مشکلی برای گرفتن ای دی اس ال پیش نیاد, چون به دلایل مالی حتما باید این مودم رو بفروشم بعد برم سراغ مخابرات.
اگه خواستی 130 میخرمنقل قول:
دوستان فکر کنم از وقتی ساعتارو کم کردن سرعت کمتر شده شبا
منم یه دونه bm632w وایرلس ایرانسل دارم که مبین نت تبدیل کردم 1 سال پیش ( یعنی مک آدرسش هم تو ایرانسل ثبت شده هم تو مبین نت ) و تا چند ماه پیش همیشه 6 ماهه 2 مگ تمدید میکردم ولی دیگه از بهمن ماه که تموم شد تمدید نکردم چون با این وضعیت 2زار نمیارزه !! الان گذاشتم رو میزم به عنوان دکور :)
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی حجم مثلا رایگان شبانش رو تموم کرده تا حالا؟!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
حجم رایگان شبانه ؟! مگه برای شما شبانه رو جدا محاسبه میکنه ؟نقل قول:
اگر بله ، لطفا یه عکس از صفحه مشترکین خودتون بزارین.ممنون
نه ولی ازونجایی که تا 2 برابر حجم روزانه بیشتر نمیشه مصرف کرد پرسیدم ببینم کسی این حجم دو برابر شبانش تموم شده؟اگه تموم بشه دیگه ساعت 3 تا 7 شب دانلود کنی چه اتفاقی میفته؟از روزانه کم میکنه؟نقل قول:
والا من از شانس بدم همین اواخر بهمن طرح 1 ساله 25 گیگ با سرعت 1 مگ گرفتم..اصلا مبین نت رو واسه دانلود شبانش گرفتم وگرنه از isp دیگه اینترنت داشتم..نذاشتن یه 20 روز بگذره برداشتن سر خود اینترنت شبانشو اینجوری کردن! حالا موندم شب دانلود کنم یا نکنم..من تا 1 سال با این اینترنت باید بسوزمو بسازم!
مشکل بعد اینکه مثل اومدیمو طرف بیش از حد دانلود کرد و اینا دانلودش رو به اصطلاح قطع کردن ( چون من از پشتیبانی پرسیدم گفت اگه بیش از حد دانلود کنی از حجم روزانت کم نمیشه اما دیگه سیستم اجازه دانلود بهت نمیده ! ) .. حالا این طرف مثلا خواست دانلود نکنه اما ی پیج باز کنه .. اونوقت تکلیف چیه ! مگه میتونن نت ی شخص رو 4 ساعت از شبانه روز به بهانه ی دانلود بیش از حد قطع کنند ! اونم نتی که داره بابتش خدا تومن پول میده !نقل قول:
همیشه اول گفنن فک کنید بعد ی حرفی بزنید .. مبین نت الان حرفشو زده تازه داره فک می کنه چکار باید بکنه !
باید دوباره تماس بگیرم با تنظیم مقررات ببینم این شکایاتی ک کردیم ب کجا رسیده
لطفا بگید چطوری مودم رو تبدیل میکنید ؟ من میخوام مودم مبین نت رو تبدیل به ایرانسل کنم وایمکس ایرانسل بگیرم.نقل قول:
خدا بتون صبر عیووووووب بده :n28: چه کلای گشادی مبین نت سرتون گذاشت!!! فعلا شکایت از دو لینک زیر پر کنید و امیدوارم باش از طرحشون پشیمون شن هر چند در اخر مودم رو تو پاچتون کردن مثل همه ما.نقل قول:
لینکارو نمیبینم؟!نقل قول:
به خودشون که شکایت زدم امروز
حالا لینک دیگه هم دارین بدین شکایت کنم.
نقل قول:
من هم چند روز پیش اجباری طرح رو برای یک ماه تمدید کردم و حتی تا ۲۴ ساعت بعد هم اطلاعات حجم و روز رو دقیق نشون نمیداد. زنگ زدم پشتیبانی و طرف همونجا درستش کرد.
نقل قول:
روش جالبی بود ولی فقط حیف که طرح من چند روز پیش تموم شد و دیگه نمیخواستم مدل اصلی که ۶ ماهه بود رو فعال کنم و ناچاراً در طول این چهار سال اولین طرح یک ماهه رو گرفتم. امیدوارم تا این یکی تموم بشه مشکل ADSL من هم حل بشه و دیگه تمدید نکنم. ولی اگه تا اون موقع حجم اصلی تموم شده که این روش شما هم جالب هست. ولی فکر کنم قبلاً شنیده بودم که باید هزار تومن یا مبلغ مشابه پول داشته باشید و فکر نمیکردم با صد تا تک تومنی هم بشه انجامش داد.