دوستان میخوام از ماکسنت تخلیه کنم کدوم شرکت رو صلاح میدونید؟ صبانت یا مخابرات؟ مرکز مخابرات شهید رجایی
Printable View
دوستان میخوام از ماکسنت تخلیه کنم کدوم شرکت رو صلاح میدونید؟ صبانت یا مخابرات؟ مرکز مخابرات شهید رجایی
نه دوست عزیز بعضی از دوستان به دلایل مختلف می خواستن این اکانت جمع آوری شه. خواستم که بدونن الان می تونن اینکارو بکنن. البته اگه خواستن بایستی مبلغ 100.000 تومان به عنوان قیمت مودم به مخابرات بپردازند!!!!! متاسفانه پیش پرداخت و پس پرداخت هم فرقی نداره ( به حق چیزای شنیده و نشنیده )نقل قول:
یعنی کسی که 227.000 تومن داده 36 گیگ اکانت خریده و الان بخواد برگردونه اگه حجمش تموم شده باشه باید 100.000 تومن دیگه هم بپردازه تا بتونه از جای دیگه اکانت بگیره یا اینکه همین اکانتو حجم اضافه کنه و بسوزه و بسازه . خیلی نامردیه والله ...
مخابرات بهتره ولی جشنواره اگه خواستی خوب فکر کن بعد بخرنقل قول:
سرویس نا محدود مخابرات 512 توربو ماهانه رو قبض تلفن می یاد یا باید پیش پرداختی بدیم ؟!
سلام eyneto عزیز
یه سوال اگه تو طرح جشنواره کسی مثلا 3 یا 5 گیگ در ماهشو مصرف کنه می تونه از حجم ماهای بعدش استفاده کنه یا باید بخره ؟؟
پس پرداخت و پیش پرداخت فرقی می کنه؟؟
هر دو امکان پذیر می باشدنقل قول:
اگه پیش پرداخت باشه میشه اما در پس پرداخت شارژ هر ماه رو فقط در همون ماه میشه استفاده کرد و در صورت اتمام حجم ماهانه بایستی حجم اضافه خریداری کنیدنقل قول:
از اینترنت همراه اول چه خبر؟ راه اندازی کردن ؟ :n13: همیشه مزخرف بوده این همراه اول با وجود اینکه بیشترین هزینه رو میگیره
ببخشید یه سوال دیگه حالا نمی شه یه کاری کرد که بیش از 3 گیگ مصرف نکنه یا پس پرداخت کرد؟؟؟نقل قول:
بعدا این شبانه اینترنت از ساعت 1 ت 7 هست؟؟
سرویس 6 ماهه اولترای من اول های ماه بعد تموم میشه ! با در نظر گرفتن همه جوانب فکر کنم مخابرات از بقیه بهتر باشه .
حالا ایا سرویس جدیدی برای جشنواره پاییزه گذاشتن یا نه ؟
اگر نه فکر کنم همین سه ماهه اولترا تمدید کنم
دوستان اگر سرویس خاصی هم مد نظر دارین پیشنهاد بدین
چرا میشه شما باید اکانتتونو برگشت بزنین جمع آوری کنین و پس پرداخت کنیننقل قول:
دانلود رایگان شبانه هم از ۱ تا ۷ صبح هست
نه هنوز جشنواره تابستانه تا ۱۴ ام مهر ادامه داره و شما می تونید به جای تمدید اکانت اولترا با همون مبلغ ولی سه گیگ اضافه (یعنی 5 گیگ در ماه!) و حتی سرعت بیشتر اکانت 5 مگ جشنواره تابستانه رو بزنین که من خودم با 1177KByte دارم دانلود می کنم. واقعا عالیه و حرف نداره پینگشم 39ms برای داخل ایرانه که برای یکی از دوستان امروز تست کردم.نقل قول:
سلام یعنی چند روزی طول می کشه؟؟نقل قول:
ممنونم بابت توضیحات . این سرویس که گفتید چند ماهه هستش ؟ چقدر هزینه داره ؟ دانلود رایگان داره ؟ چطور میشه این سرویس رو تمدید کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .نقل قول:
این موردم تا یادم نرفته بپرسم . ایا سرعتی که برای دانلود شبانه میده همون سرعت روزانه رو داره یا سرعت کم میشه ؟ چون الان با الترا من با همون سرعت روزانه شبا دارم دانلود میکنم . یعنی 930
از 2 روز تا یک هفته بسته به شلوغی مرکز مخابراتی دارهنقل قول:
تمامی سرویس های جشنواره تابستانه یکساله هستن و هزینه این اکانتی که گفتم یعنی 10 مگ سرعت 5 گیگ در ماه فقط 18900 تومن که برابر یکماهه اولترا با 2 گیگ حجم می باشد که تفاوت سرعت بیشتر و سه گیگ حجم اضافه میشه گفت عالیه. دانلود رایگان هم از ساعت 1 تا 7 مثه بقیه اکانتهارو هم داره.نقل قول:
این اکانت یکساله هست و نیازی به تمدید نداره .
بله سرعت دانلود شبانه و روزانه برابر می باشد.
امروز مخابرات بستم 2014 یک ساله ! البته فعلا تحویل داده نشده ! الان خونه 2 تا اینترنت خواهم داشت :n02: یکی صبانت که حجم روزانش داره تموم می شه ( 840 مگا مونده ) ولی مدت زمانش 4/5 ماه هستش ! انشاالله که مخابرات از صبانت بهتر هم نباشه حداقل بدتر نباشه !! شبا یک 2 گیگ از صبانت می تونم دانلود کنم و حالا نمی دونم چقدر می شه از مخابرات دانلود کرد :n02:
فقط یک سوال دارم دانلود شبانه مخابرات بعد اینکه زیاد دانلود کردیم محدودیت سرعت می ده ؟! حجم منصفانه اینا مخابرات هم داره ؟!
مبارکهنقل قول:
مطمئن باش مخابرات اگر خوب نباشه بدتر هم نخواهد بود
با سرویس 1 مگ سرعتت میشه 380 کیلوبایت ، و شب و روز یکی هست و هر شب میتونی 7 گیگ با این سرویس دانلود کنی و محدودیت دانلودی نداره !
بالاخره خطم رو رو 10 مگ بستن :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eeeee
چطوریه که همه سرعتشون زیاده :دی
منم میخوام !@@
اخه اینا که خودشون اکانتینگ دارن و سرعت رو محدود کردن !!
بهزاد سرویس تو 2 مگه که 10 مگ بستن؟
من الان سرویس 1 مگ دارم و خطم 5 مگ آپ میشه ولی سرعتم از 380 بیشتر نمیشه !!!!:n27:
حسین اگه الترا تمدید کنی میتونی بگی خط رو , رو 10 مگ ببندند ولی میگن نمیشه و نویزت زیاده و از این حرفا اما انقدر زنگ زدم آخرش رو 10 مگ بستن :n02:
قبلا میخواستم ائولترا بگیرم ولی 2*2 تا کردم دیدم خطم در بهترین شرایط که باید 100 جور انگولکش کنم فقط 5-6 مگ میتونه جواب بده که در اون صورت نویز دیگه خیلی زیاد میشه برای همین 1 مگ برداشتمنقل قول:
ولی خط تو یکی از بهترین هاس !! برو حالشو ببر :دی
این سرویس جدید همارا که eco هست سرعت شبانش چنده؟ و اینکه آیا شبانه داره یا نداره؟
مخابرات هیچ نوع محدودیتی در دانلود رایگان شبانه نداره ولی صبا نت به تازه گی در استان آذربایجانشرقی محدودیتی با این عنوان اعمال کرده:نقل قول:
موضوع:اعمال محدودیت آزمایشی مصرف شبانه رایگانبا سلامبنابر سیاست تشویقی شرکت ترافیک مصرفی کاربران برای سرویس های عمومی و اقتصادی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان می باشد و با توجه به اینکه تعداد محدودی از مشترکین در ساعات مصرف رایگان به صورت پیوسته و با ابزارهای اشتراک گذاری فایل اقدام به مصرف بی رویه پهنای باند می نمایند واین امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه بطور مطلوب بهره برداری نمایند لذا مقرر گردید از مورخ 93/06/16 راس ساعت 2 بامداد کلیه تعرفه هایی که شبانه آنها کاملا رایگان بوده و توسط مشترکین خریداری و فعال گردیده تنها قادر به دانلود 2 برابر مجموع حجم سرویس و حجم اضافه خریداری شده طی دوره سرویس در ساعات رایگان شبانه باشند.لازم به ذکراست پس از مصرف 2 برابر مجموع حجم قید شده در بالا سرعت سرویس مشترک برروی سرعت 128kb محدود گردیده ودر صورت خرید حجم اضافی مجددا قادر خواهد بود که معادل 2 برابر حجم اضافی خریداری شده از سرویس شبانه رایگان بهره برداری نماید.در ضمن به استحضار می رساند سرعت سرویس مشترکین در ساعات شبانه رایگان قبل از اعمال محدودیت همان سرعت روزانه آن می باشد.
همچنین صبانت اکانت های به اصطلاح نامحدود خود ( اکانت های منصافانه ) رو به این صورت ( با افزایش قیمت و کاهش کیفیت ) عوض کرده :
موضوع: سرویسهای نامحدود
با سلام
به اطلاع میرساند به منظور عملیاتی نمودن مصوبه 181 درخصوص تعرفه های سرویس های نامحدود کلیه سرویس های قبلی غیرفعال وسرویس های جدید به شرح ذیل به لیست تعرفه های این شرکت افزوده و سرویس های جدید دارای حداقل ترافیک دریافتی بوده که سیاست استفاده منصفانه برروی آنها اعمال می گردد.
مبلغ با مالیات ( ریال )
مبلغ بدون مالیات ( ریال )
حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت)
سرعت قبل از اعمال محدودیت
ضریب تسهیم
سرعت بعد از اعمال محدودیت
سرویس
سرعت
1ماهه
121500
112500
2.5
128Kb
1 به 8
32Kb
نامحدود برنزی
128
226800
210000
5
1536Kb
1 به 8
64Kb
نامحدود برنزی
256
394200
365000
10
2048Kb
1 به 8
128Kb
نامحدود برنزی
512
685800
635000
20
3072Kb
1 به 8
256Kb
نامحدود برنزی
1024
1166400
1080000
40
4096Kb
1 به 8
384Kb
نامحدود برنزی
2048
2735424
2532800
125
6144Kb
1 به 8
768Kb
نامحدود برنزی
6144
3468096
3211200
166
8192Kb
1 به 8
1024Kb
نامحدود برنزی
8192
تعرفه سرویس های نامحدود اقتصادی به شرط استفاده منصفانه
مبلغ با مالیات ( ریال )
مبلغ بدون مالیات ( ریال )
حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت)
سرعت قبل از اعمال محدودیت
ضریب تسهیم
سرعت بعد از اعمال محدودیت
سرویس
سرعت
1ماهه
324000
300000
10
1024Kb
1 به 8
128kb
نامحدود اقتصادی
512
540000
500000
20
1024Kb
1 به 8
256kb
نامحدود اقتصادی
1024
972000
900000
40
2048Kb
1 به 8
384kb
نامحدود اقتصادی
2048
خوشحالم که تونستین به حقتون برسین. اکانت شما اولتراست یا 5 مگ جشنواره؟نقل قول:
خب اولترا این محدودیت رو نداره و اکانت شمام تا 460 جا دارهنقل قول:
کلا هر کجا که کلمه ECO رو دیدین به این معنیه که دانلود رایگان شبانه نداره چه همارا و چه شرکت های دیگه ولی سرعت دانلود رو نمیدونم و فکر کنم همون سرعت اولترای خودمونو داشته باشهنقل قول:
خودم امشب تجربه کردم ! با سرعت 13- 15 داشت دانلود می کرد که دیدم اصلا به بازبودن کامپوتر نمی صرفه و بستم و حجم روزانم تموم بشه اولین کاری که می کنم جمع آوری هستش :n18: باید به این خطم هم یک شرکت تازه بگردم پیدا کنم ! یک خط مخابرات خواهد شد این خط را فعلا موندم ( می خواستم همین صبانت بمونه ولی دیگه عمرا اگه بمونم )نقل قول:
باسلام
دوستانی که ماکس نت maxclass استفاده کردن
سرعت دانلود شبانه چقدر بوده؟
الترا هستش
اخه بیشتر از 380 نمیره !! اول سرعت 600 شروع میشه میاد رو 380!! معلومه که توسط اکانتینگ قفل شدهنقل قول:
این وضعیت خط منه میدونم وضعیتش خرابه سرویسم 512 توربو هست شب ها بین 120 تا 150 میگیرم به نظرتون خطم تا چقدر میکشه اگه سرویس اولترا بگیرم سرعت دانلودم چقدر میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت خطت خیلی خرابه !! با خط تو بهتره که فقط سرویس کلاسیک داشته باشی
البته من توصیه میکنم 2 تا نویز دیگر دیجیتال از بازار گیر بیار تا بتونی سرعتت رو به 400 برسونی
در غیر این صورت سرعتت همین 150 خواهد بود
اقا مخابرات سرویس جشنواره رو بر داشته !! میخواستم تمدید کنم سرویس جشنواره رو ولی دیدم نیست !
احتمال داره جشنواره پاییزه بزارن ؟
شما همین الانشم داری کلی پول اضافه میدی واسه 20-30 تا سرعت بیشترنقل قول:
بهتره کلاسیک بگیری که سرعتش 120 هست
معیار خوب بودن خط یا بد بودنش چیه ؟! کدوم فاکتور کم باشه یا زیاد باشه بهتره ؟ چه مقداری خوبه و ...
از دوستان کسی هست از لحاظ فنی بیشتر توضیح بدید ؟
مثلا همین دوستمون که عکس گذاشتند چرا گفته شد خطشون خوب نیست ؟!
آره متاسفانه شرکت ها یکی پس از دیگری به جای اینکه پیشرفت کنن پس رفت می کنن حالا من موندم مخابرات چطور شده به اونا نپیوسته موندم :n13:نقل قول:
پس اولترا میشه گفت برابر همون اکانت 5 مگ جشنواره هستنقل قول:
ممکنه به خاطر اکانت های جشنواره سرعت مگا رو روی 380 بستن قبلا که 460 بودنقل قول: