بابا دیگه فکر نکنم اینقدر داغون باشه !نقل قول:
یعنی 512 سرعت شبانش اسمی هم نیست !!!؟
دوستان دیگه هم تایید میکنن !؟
Printable View
بابا دیگه فکر نکنم اینقدر داغون باشه !نقل قول:
یعنی 512 سرعت شبانش اسمی هم نیست !!!؟
دوستان دیگه هم تایید میکنن !؟
یعنی این 1مگ برنزی اصلا به درد بخور نیست؟نقل قول:
ببینید ما شیراز هستیم و مرکز مخابراتی ما تا منزل حدود 5 متر فاصله هست و اینکه بنده چون اشنا داشتم اینم میدونم بار کاربران اسیاتک در این مخابرات نسبت با سرویس دهنده های مثل شاتل و دیگر شرکتها خیلی خیلی کمتر هست و کلا سرعت خالص و تمیزی انتقال میکنه به مودم adsl ما منظورم اینه اصلا حواشی نداریم که میگن چون از مودمته سرعت اینطوریه یا میگن چون نویزتون بالاست سرعت اینطوریه یا بار کاربران در فلان مرکز زیاد شده سرعت نت پایینه و از این حرفا...........نقل قول:
ببینید سرعت روز بد نیست خوبه اما بحث ما اینه در ساعات رایگان چرا سرعت 512 باید روی 10 تا 20 باشد؟!!!!
البته خدارو شکر من یه خط دیگه دارم شاتل وصله و اکو 128 میخوره در ساعات رایگان 1 مگ اسیاتک رو
خلاصه بگم ساعات رایگان اسیاتک 512 که ماه قبلی سپری کردم افتضاه بود با idm سرعت 10 تا 20 بود این ماه نقل سرعت اومدم روی 1 مگ سرعت روزانه که حرفی نیست همون 1 مگ واقعی هست اما سرعت رایگان 1 مگ بنده از ساعت 5 صبح تا 8 صبح روی 90 تا 95 نوسان دارد
آسیا تک تو زنجان هم خراب کرده . کلا تو نظرسنجی ها از آخر اوله ! ! !
از تیم مدیریت تقاضا می شود نظرسنجی در خصوص آسیا تک رو دوباره راه بندازند .
فقط اینو 100% یقین دارم سرعت روز شما همون 1 مگ هست اما در ساعات رایگان در بهترین شرایط اگه هیچ مشکلی هم در سمت مخابراتتون و مودمتون نباشه سرعت با IDM بین 90 تا 100 هست اینو از گوشت بیرون کنید که در ساعت رایگان بالای 400 دنلود میکنید اسیاتک شیرو میبنده و اشتراکی با چند کاربر دیگه هم تقسیم میکنهنقل قول:
خب آخه وقتی 1 مگ سرعتش تو تایم رایگان براتون 90 تا 95 هست 512 باید نصف باشه دیگه ! یعنی حدود 45-50 ! نه دیگه 10-20 !نقل قول:
بخدا قسم اگر سرعتم همون 40 بود هیچوقت راضی نمیشدم بیان روی 1 مگ من حدود 3 ماه پیاپی روی 512 بودمنقل قول:
سلام به همگی خسته نباشید...سرعت دانلود 512 نامحدود طلایی اسیاتک چنده؟سرعت معمولیشو میگم...:n16:
برای سرویس بالای 128 کارت دانشجویی حتما لازمه !؟
دوستان لطفا راهنماییم کنید اگر می دونید :
من سه هفته ی پیش یک خط در مرکز مخابراتی دانشگاه تهران خریداری کردم برای دفترم! بالاخره بعد از سه هفته اومدن وصل کردن و همه چی به خوبی و خوشی انجام شد. در این مرکز مخابراتی تعداد کمی از شرکت ها سرویس اینترنت میدن از جمله اسیاتک و پارس انلاین!
چون همکار من در همین ساختمون و واحد از مخابرات همین مرکز خط داشت و پارس انلاین هم داشت و استفاده میکنیم می دونم که پارس شدیدا افتضاحه!!
من زمانی که خطم وصل شد تماس گرفتم اسیاتک برای خرید adsl ، چک کرد گفتش که شماره ی شما از این مرکز نمیتونیم اینترنت بهش بدیم و تحت پوشش ما نیست!!!!!! چشمام چارتا شد!! چون چند روز پیشش برای همین همکارم که خطش هم از همین مرکز مخابرات دانشگاه هستش زنگ زدیم اسیاتک و حتی توی سایتش که شماره رو میزنیم میگه میتونیم اینترنت بدیم اون وقت روی خط من که تازه خریدم و از همین مرکزه میگه نمیشه!
گفتم نکنه ترفند مخابراته که پورتم رو اشغال کرده که مجبور بشم از خودشون بگیرم! دیدم نه بابا اصلا پورتی در کار نیست!!!! :O تونستم یه وقت بگیرم با معاون مرکز مخابراتی حضوری دیدار کنم و مشکل رو بگم! برگشته میگه شما خطتت از نظر ما و از طرف ما همه کارش انجام شده و مشکلی نداری منتهی خط شما هنوز برای این شرکت ها ثبت نشده و اینا نمی تونن خط شمارو پوشش بدند!! عینا این حرفو به اسیاتک گفتم مونده بود چی بگه!! فقط گفت باید صبر کنید حتی جواب قانع کننده هم نداد. مخابرات هم دوباره مطرح کردم بازم همون جواب میدن و منو قانع نمی کنند!!
واقعا مشکل از چیه؟ دوستانی که تازه خط خریدند و این تجربه رو داشتند لطفا بگید باید من چیکار کنم؟ به کجا باید مراجعه کنم؟ من برای دفتر کارم هست و نیاز بی نهایت شدید به اینترنت دارم برای کارم! اصلا برای همین اینترنت بود که خط خریدم و اصلا نمی خوام از مخابرات بگیرم! چون شنیدم مخابرات پینگش پایینه و سرعت دانلودشم افتضاحه و عملا سرعت 10 مگ اش با 512 فرقی نداره!! تنها گزینه روی میزم اسیاتکه که به این بدبختی دچار شدم از دست مخابرات و این کاراش!!
دوست عزیز منم مرکز توحید تهران همین مشکل رو دارم، با این تفاوت که شهریور ثبتنام کردم و دی خط رو وصل کردن! داتک و صبانت و هایوب گفتن ما پوشش نمیدیم خط رو! (بعد از ثبتنام و واریز پول و ارسال نامه رانژه) آسیاتک رو اخرین ثبت نام انجام دادم! اینام گفتن تا یک ماه دیگه نوبت پورت نمیشه! با این حرفی ک شما زدی ظاهراً منم مشکل دارم و اینام برگشت میزنن!!! البته صبانت به من گفت ک خطت از پورتای ما دوره :-S mdf نامتو برگشت زده! ما که نفهمیدیم این مفت خورای mdf چی کار میکنن اما اگه شما به نتیجه رسیدی بگو شاید کار منم اوکی شه! راستی چطوری معاون رو دیدی؟ چون به محض اینکه نگهبان دم در منو دید گفت اجازه ورود نداری! کاری داری با امور مشترکین صحبت کن
افتخاری دیگر برای شرکت آسیاتک
دیال آپ پرسرعت 4 مگ فقط 40 هزار تومن :33:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان، من در حال حاضر دو تا سرویس دارم... یکی پارس آنلاین هست که شبانه اش رو خبر دارید چه کرد. یکی هم فن آوا هست که ثبات نداره! سرعت پارس خیلی خوب هست ولی وقتی نشه دانلود کرد چه فایده؟! تو آخرین ماهی که دانلود شبانه داشتم تا 150 گیگ دانلود کردم. بعضی شب ها بیشتر از 10 گیگ! سوالم اینه که آسیاتک 10 مگ با حجم 20 گیگ چطوره؟ می شه باهاش مثل همین پارس آنلاینی که داشتم دانلود کنم؟ شبانه این سرویس چقدر دانلود می کنه؟ مرسی دوستان!
اولین اصل تو این جور ادارات و سازمان ها اینه که باید با چپ پر از نظر اطلاعات وارد بشیم و با اپراتور یا منشی ای که اونجا هست با اطلاعات کافی و زیاد حرف بزنیم تا طرف بدونه دور از جون همه مون اسکل نیستیم که با چهارتا حرف و یاوه مارو قانع کنند و اخرش نفهمیم چی به چی شد! وقتی با اطلاعات کامل و آگاهی باهاشون حرف بزنید خودشون کم میارن و مستقیم راهنمایی می کنند به مدیریت مربوطه یا معاوننقل قول:
دومین اصل اینه که باید واقعا طلبکارانه و پررو باهاشون حرف زد! با ادب و نزاکت و من من کردن و این پا اون پا کردن اونا بدتر میکنند! من تا رفتم تو مستقیم رفتم باجه مربوط به مشترکین اینترنت ، با یارو طوری حرف زدم که خودش موند از نظر فنی چی جواب بده! حقیقتا بد هم باهاش حرف زدم اصلا رعایت ادب و این چیزارو نکردم! چون واقعا برای محل کارم بود و من یک ماه میشه بدون خط و اینترنت بودم عصبانی بودم! اونم مستقیم گفت برو باجه دفتر خونه هماهنگ کن معاون رو ببین! دفترخونه هم کسی نبود ، یه ابدارچی یا خدماتی بود صداش کردم گفتم دبیرخونه کجاست یه ساعته الاف شدم اینجا!!! دیدم یارو دبیرخونه ایه از پشت یه دیوار لیوان به دست رفیقشو صدا کرد اون جاش اومد مشکلو خیلی فنی و با اطلاعات بهش گفتم یارو هم گفت دفتر معاون فلان جاست ، درو باز کن بیا تو... و ادامه ماجرا...
مشکل من اینجاست که اسیاتک به من میگه شماره ی شما اصلا ثبت نشده برای ما!! چه برسه به اینکه بگن پورت داری یا نداری!!! اصلا خط من به مرحله داشتن پورت هم نرسیده! واقعا اعصابمو خورد کردند!
خیر........نقل قول:
به خاطر اینه که خط شما تازه هست و شماره شما به سی ار ام آنها اضافه نشده و سی ار ام نمیشناسه خط شما را مشکل از اینجاست شما از های وب میتونی بگیری اگر خواستی برام خصوصی بده شمارتو تا برسی کنم برات مشکلی نیست.نقل قول:
های وب نامه منو برگشت زد ( با همین مشخصات) ! بعد از ثبتنام و واریز و ارسال نامه... Mdf خط های جدید رو رانژه نمیکنه...
اتفاقا ثبتنام اولم بود چون سومین خطم بود میخواستم با پورت اشتراکی، از سرویس 8 مگ خط دیگم استفاده کنم و اینجا 512 بگیرم
سلام دوست عزیز خوبی دانشگاه تهران که اصلا آسیاتک پشتیبانی نمیکنه که شما دوستت گرفته چی جوری اگه محل کار شما امیرآباد هست به ما هم بگو ما هم دست به کار بشیم اونجا هم به قول شما یک مخابرات داره یک پارس انلاین مرکز مخابراتی قدس ممنوننقل قول:
سلام شما خوبی؟ :n16:نقل قول:
دوست خوبم ، مرکز مخابراتی من و همکارم که باهم در یک ساختمان هستیم " مرکز مخابراتی دانشگاه " هستش! توی این مرکز مخابراتی یک سری شرکت ها مثل اسیاتک و پارس انلاین ADSL راحت میدن! شما خودتون گفتید که مرکز مخابراتی قدس هستید! ما قدس نیستیم اسم مرکز مخابراتیمون " دانشگاه " هستش! محل کارمون هم دقیقا خیابان فخررازی روی به روی دانشگاه تهرانه :n02:
اجبارا چون خیلی لنگ اینترنتم مجبور شدم از 2020 سفارش اینترنت مخابرات مزخرف رو بدم! ببینم سرویس دو مگش می تونه 20 کیلوبایت سرعت دانلود بده یا نه :n28::n30:
بن تخفیف آسیا تک بکاره کسی میاد? پیام بدین
حالا جالب اینجاست که مخابرات به من سرویس نداد که از آسیاشت گرفتم! البته گفتن پورت نداریم نه دلیل بقیه شرکتا رو بیاره! گفت ک صفش 1-2 ماه طول میکشه
هرچی باشه از آسیاشت بهتره! مطمئن باش خیلی بیشتر از 20 رو بهت میده
دوستان کسی آسیاتک 10 مگ داره؟ سرعت دانلودتون تو ساعت رایگان چند هست؟؟؟؟ شبی چقدر دانلود می شه کرد؟ 10 گیگ می شه؟:n02:
سلام
اسیاتک رو فیبرنوری سرویس میده؟
سلام
دوستان جمع آوری چقدر طول میکشه؟
یکی از دوستانم تو کرج درخواست جمع آوری داده الان حدودا دو هفتست
اما هنوز خط رو جمع آوری نکردن
جواب درست هم نمیدن
چطور میتونه شکایت کنه؟!
تو سامانه 194 شکایت ثبت کنین.....من خودم برا پارس همین کارو کردمنقل قول:
یک هفته جمع نکرده بودن......شکایت کردم 24 ساعت بعد جمع شد
سلام راه اندازی
مو دم شهرستان چنده VPI , VCI چنده
ADSL Asiatech / شركت آسياتك
0
35
زنگ بزنی 1544 بهت میگه
من در حال حاضر فن آوا و پارس آنلاین دارم. یک سرویس می خوام کهسرعت شبانه خوبیداشته باشه و بشه شبی10 گیگدانلود کنم. پارس پیش از این که دانلود شبانه رو برداره می شد!
یک سری سوال داشتم اگه پاسخ بدهید ممنون می شوم ( در ضمن منتهرانهستم).
1. سرویس شهاب 10 مگابایت آسیاتک، دانلود شبانه و روزانه اش چه وضعیتی داره؟ می شه 10 گیگ دانلود کرد؟
2. نوسان سرعت سرویس چقدر است؟ مخصوصاً برای تورنت ها.
مثلاً فن آوا یک شب می شه 7 گیگ دانلود کرد، ولی بعضی وقت ها این طور نیست!
در حال حاضر سرعت سرویس پارس آنلاین من روی 8 مگ بسته شده، پس بهانه ای برای کیفیت بد خط نمی شه بیارن!
بسیار بسیار بسیار ممنون از عزیزانی که پاسخ می دن! :n16:
سرویس شهاب روزانه تا جایی ک خط ساپورت کنه و شب هم 256 تا میده... 6 ساعت رایگان، باید حدود 5.5 گیگ دانلود کنه... آسیاشت کلاهبردار، فقط اسم سرویسش 10 مگه
دیگه این پینگ مزخرف اسیاتک اعصاب نذاشته واسمون
پینگ بالا و مزخرفشو هی تحمل میکردیم الان دو روزه علاوه بر پینگ بالا تایم اوت فراوان هم داره و دیگه شدید رفته رو اعصاب
بقیه هم پینگشون همینطوره یا مشکل از منه ؟ چند ماه پیش پینگش خیلی بهتر بود . از تابستون مزخرف شد
زنگ بزنم بهشون تاثیری داره یا چرت و پرت تحویل میدن ؟
1% فکر کن چرت پرت تحویلت ندن! آسیاشت
والا واسه منم روی 140 و اینا بود سرورای گوگل، الان ولی وضعیت مثل شماست.نقل قول:
نقل قول:
عزیز جان دور آسیاتک رو بصورت کامل قلم بگیر.
سرعت شبانه شهاب 10 مگ 180 کیلوبایته
تورنت اینا هم تعطیل
پینگ هم که آشغال:
سرعت ساعت 9 صبح که نه رایگانه واسه من نه چیزی. آسیاشت
بچه ها سرویس 6 ماهه 512 60 گیگ از نظر قیمت نسبت به اینکه ماه به ماه سرویس 512 10 گیگ بگیریم خیلی به صرفه تر هست ! کسی داره اینو ؟ پیشنهاد میکنین ؟
درود. سرعت شبانه ام افتضاحه افتضاح،شده 60 کیلوبایت. قبلا از سرورهای داخلی 1مگ بود بعدش شد 130کیلوبایت حالا هم شده 60 کیلوبایت. سرعت نتم 2مگ هست. شورشو در آوردند دیگه [emoji34]
ای اهورامزدا من چه گناهی کرده ام که در این سرزمین بدنیا آمده ام؟؟؟ !!! [emoji17] [emoji17] [emoji20]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آقا یک سوالی شبانه آسیاتک 256 سرعتش چنده؟دانلودم هم فقط از سرور داخله
این نیم چاشت یعنی چی؟
سرعنتش 32... تا 512 سرعت اسمیه، 10 مگش 250 میده