مطالب قبلی رو بخون درباره اش قبلا صحبت کردیمنقل قول:
قراره 6 گیگ اولا با سرعت بالاتر باشه و بقیه با سرعت پایین تر
قطع ولی نمیشه
Printable View
مطالب قبلی رو بخون درباره اش قبلا صحبت کردیمنقل قول:
قراره 6 گیگ اولا با سرعت بالاتر باشه و بقیه با سرعت پایین تر
قطع ولی نمیشه
سرعت پیج باز کردن سایتای داخلی و پینگ داخل داغونه
از سرورهای اسیاتک نمی تونم دانلود کنم
آشنای اول - 2 مگ محدود
دوستان شما هم مشکل دارید؟
حومه رشت
:n21:
برای اینکه اتصال به اینترنت از طریق مودم وایرلس تو بهترین حالت باشه و هی قطع و وصل نشه توی Local Area Connection باید تنظیمات خاصی انجام داد؟
برد مودمم خوبه ولی وقتی خودم با کامپیوتر کار می کنم اونایی که بیسیم به اینترنت وصل شدن اینترنتشون یا limited می شه یا قطع و وصل!!!
دوستان dns اندیشه چیه؟
با سلام
دوستان اندیشه همه سرویس ها رو حجمی کرده ؟ منظورش از این حداقل ها چیه ؟ اینا قبلا همون سرویس های نامحدود بودن
مثلا : اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با حداقل ترافیک تضمین شده 100 گیگا بایت در 1 ماه
من این ماهی که گذشت 1 مگ نامحدود زدم و حدود 300 گیگ دانلود داشتم ... الان دیدم اسم تعرفه های نامحدود رو تغییر دادن به این شکل ... نکنه بعد از دانلود 100 گیگ سرعت رو کاهش میدن ؟
شورشو در آوردن دیگه این بیشرف ها
هر شبی که میندازم دانلود میام میبینم بعد 2/3 ساعت قطع شده ، روزها اینطوری نمیشه ولی شب ها چرا
در ضمن من نامحدود دارم واسم فرقی نمیکنه کی دانلود بندازم ولی روزها کارارمو میکنم و شب ها که سیستم بیکاره میندازم دانلود شه
یه سری از دوستان میگفتن ولی واسه من پیش نیومده بود ، الان چند شبه یا قطع میشه یا به دلایل مختلف دانلود نمیشه
الان اومدم دیدم دانلود منیجر قطع شده ، نگاه کردم دیدک نت وصله ، گفتم شاید دانلود منیجر هنگ کرده ، وی پی ان میزنم ای پی که عوض میشه دانلود میکنه ولی این ای پی رو بسه ، پیج باز میشه ولی دانلود نمیشه
دقیقا 3/4 شبه که قطع میشه امشب قطع نشد ولی اینطوری شده
شورشو در آوردن به اینترنت چوسکی ما نامحدود ها هم رحم نمیکنن
هر ترفندی که زدم حتی با بتن دانلود منیجر و نصب دانلودر دیگه ، بدون دانلودر هیچ جوره نمیشه فایل گرفت مگه اینکه ای پی عوض بشه
دوستان یه سوال دیگه ، الان 2 هفتست به محض اتصال به کریو وی پی ان بعد 1 دقیقه قطع میشه و باس مودم ریست کرد
پرس و جو کردم دیدم شهر های دیگه هم (یوزرهای مخابرات) همین مشکل رو دارن
شما هم مشکل دارید ؟
تست کردم اگه دیتا رد و بدل نشه قطع نمیشه ولی دانلود کنی یا پیج سنگین باز کنی بعد 1 دقیقه قطع میشه
من محدود دارم بعضي شبا اينجوري ميشه،خودش كانكت ميشه بعدش! اگه دقت كني بعد يه مقدار خاصي دانلود ديسكانكت ميشه ربطي به زمان آنلاين بودن نداره! يه شب تو سايت ريز كاركردمو نگاه ميكردم 3 بار ديسكانكت شد هر بار 300 مگ دانلود داشتم! ترفند جديد كه دانلود شبانه رو هم محدود كنن! :n27:نقل قول:
دیشب چندتا لینک از سرور خودم گذاشتم که دانلود شه . کاملا مطمئن هستم که لینک مشکل نداشته. صبح بلند شدم دیدم هیچی دانلود نکرده. معلوم نیست بلانسبت چه غلطی کردن. الان می خوام برم تو پنل خوم ارور میده بدین شکل. کلا سایت بالا نمیادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نمی تونم وارد سایت بشمنقل قول:
اما دیشب دانلود داشتم، حالا خدا کنه از حجمم کم نکرده باشن
تکلیف ندارن که!!!!
نقل قول:منم نمیتونستم وارد شم دیروزنقل قول:
چنددبار امتحان کردم تا بالاخره وارد سایت شد
زنگ زدم پشتیبانی گفتن داریم سایت رو آپدیت میکنیم بخاطر همین اینطوری هست تا فردا ( که امروز باشه ) درست میشه
قطعا دارن یه کار دیگه ای میکنن ، چون هیچ تغییری نمیکنه سایت
+
وضعیت دانلود شبانه چطوریاس ؟؟؟ من خیلی وقته دانلود نداشتم
حدودا چقدر دانلود میشه ؟؟؟
منظورم اونایی که مخابرات دارن ( 2 مگ )
ممنون
اجرای طرح همکدی تلفن های استان گیلان از تاریخ 93/7/9
در راستای حذف کدهای بین شهری تمام استانها، از روز چهارشنبه 9 مهرماه اجرای این طرح در استان گیلان آغاز میشود. در این طرح کد استان به 013 تغییر و تمام شماره تلفن های این استان هشت رقمی می شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات گیلان، با اجرای این طرح ،کد بین شهری در تماس های درون استانی حذف و سهولت ارتباطات با هزینه کمتر میسر می گردد.
مشتركان محترم مي توانند با روش های زیر از شماره جدید خود اطلاع کسب نمایند:
تماس با سامانه 2929
ارسال شماره قدیم به سامانه پیامکی 300002828 و دریافت شماره جدید از طریق پیامک
دوستان اطلاع دارید این طرح همکدی تلفن ثابت رو مشترک های آشنای اول تاثیری داره یا نه؟
من 2 مگ دارم حدودا 4.1 گیگ دانلود می شه شبانقل قول:
احتمالا داشتند همین رو تغییر می دادند که مثلا با شماره ی جدید وارد سابت بشیم یا یه همچین چیزی که سایت دیروز بالا نمیومدنقل قول:
این سوال منم هستنقل قول:
پس اطلاعات توی هارد 4 ترابایتم 6.2 میلیون تومن می ارزه :n08: :41:
256 نامحدود اندیشه دارم دو روز مونده شارژ ماه تموم شه سرعت دانلود رفته رو 120 به بالا قبلا نهایتش 60 |:
نقل قول:
از امروز طرح جديد راه افتاده 128 6 و 256 16 گيگ
زنگ زدم گفتند همين 256 16 گيگ با سرعت تشويقي هستش بعد ميشه مثل سابق 50 تا 60 كيلوبايت بر ثانيه
يكي نيست توضيح بده اين نامحدود جديد (تضمين حداقل تا x گيگ شارژ) چطوريه؟ و فرقش با سرويس محدود با ترافيك x چيه؟
من چند روز پیش زنگ زدم بهم گفت بعد 16 گیگ سرعت real میشه میاد رو 30 . اما امیدوارم همون که شما میگی بشه و بعد از اتمام حجم سرعت بیاد رو 50. من فردا باید شارژ کنم.نقل قول:
اگه اینجوری باشه که عالیه:n02:نقل قول:
اگر بخوان بعد 16 گیگ سرعتو بیارن رو 30 من ترجیح می دم سرعتم 50-60 کیلوبایت باشه ولی همیشه همین باشه
من میخواستم 512 نامحدود بزنم که وقتی طرح جدید رو دیدم گفتم نکنه سرعتم بیاد پایین . 256 زدم . دو روز میشه ... سرعت 40 - 50 تاست . فکر کنم بعد از اون فیکس میکنن روی 32 .
من سرویس های نامحدودش رو همه رو امتحان کردم ( اگر همه رو با سرعت دانلود واقعی 32 / 64 / 128 حساب کنیم )
256 : نهایت 70 گیگ دانلود
512 : نهایت 150 گیگ دانلود
1024 : نهایت 300 گیگ دانلود
آقا من 128 نامحدود جدید دارم سرعت دانلودم 80 ـه:n19:
اگه 6 گیگ اینطوری باشه بقیش 15 تا 30 عالیه!
خدا کنه بعد اون 6 گیگ باز هم سرعتت رو 30 بمونه وگرنه ارزش نداره. بیا ثواب کن سریع اون 6 گیگ رو تموم کن ببین چی میشه به ما هم بگو:n02:شوخی کردمنقل قول:
جالبه
مخابرات 128 و 256 نامحدود رو از لیست سرویس هاش برداشته فقط حجمی هس
دوستان قضیه چیه؟
256 نامحدود اندیشه دارم. از حدود 6 بعد از ظهر امروز سرعتش شده 120 . یعنی 3برابر شده!!
از اندیشه همچین چیزایی بعیده:n13:
تا 16 گیگ رو 120 بعد از اون میشه مثل قبلنقل قول:
سلام
منظور از real همان سرعت قبل نیست،از دوستان در شرکت اندیشه سوال کردم که فرمودند برای 256 بعد از اتمام 16 گیگابایت حجم تضمینی،سرعت به 30 محدود می شود.
برای 128 هم روی حدود 15 تا 20 محدود می شود.
اگر هم کسی در داخل این شرکت گفته سرعت میشه مثل قبل،اشتباه به عرض رسانده.
با این شرایط مصرف یکباره حجم توصیه نمی شود و باید این حجم اندک را مدیریت کرد!
ضمنا ساعاتی پیش سایت اندیشه را چک می کردم متوجه شدم،برای برخی پکیج های حجمی ،دانلود شبانه را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیم بها درج کرداند(در قسمت پایین صفحه) و برای برخی پکیج ها هم کلا اشاره ای به دانلود شبانه نشده است!
نه اونایی که زده نیم بها، دانلود شبانه نیم بها حساب میشه (برای سرویس های بالای 1 مگ)نقل قول:
اونایی که هیچی نزده، دانلود شبانه رایگان!
بله 128 بعد از 6 گیگ سرعت میشه 15
طرح مضخرفیه
به فنا رفتن سیستم رو حساب نکردی چون 70 گیگ می خوای بگیری اونم سرعت نوسانی تا 30 کیلوبایت ، باید شب و روز سیستم روشن باشه:n06:نقل قول:
تعجب می کنم از بعضی ها که اطلاع درستی ندارن میان نظر میدن . الان زنگ زدم به پشتیبانی اندیشه لعنتی گفت 256 16 گیگ بعد از اتمام حجم سرعت میاد رو 30 نه 50 ! من ماهی 55 گیگ با 256 نامحدود قدیم اندیشه دانلود میکردم الان بعد 16 گیگ سرعتم بیاد رو 30 دیگه عمر نوح می خواد تا دانلودها به سرانجام برسه. بعدشم یکسره سیستم باید روشن باشه. هر روز یه بلای جدید این شرکتهای اینترنتی مزخرف گیلان سر مشتری هاشون میارن. هیچ جوری هم اعتراض نمیتونیم بکنیم.
با این حساب 256 بهترین انتخابهنقل قول:
از دوستان اندیشه ای که 512 حجمی دارن خواهشا یکی بگه دقیقا سرعت دانلود تو ساعان رایگان رو چنده ؟ ممنون
512 استاندارد میشه , حدود 60-65 کیلوبایت در ثانیهنقل قول:
الان شما دقیقا این سرویس رو داری؟ مطمئنی؟نقل قول:
بله مطمئنمنقل قول:
همه جا رقابت شرکت ها باعث بهبود کیفیت و کاهش قیمت میشه ولی اینجا :n15: بجز اندیشه ISP دیگه ای هم نامحدود داره؟ این سیستم جدید اندیشه واقعآ :n21:
نقل قول:
این آیین نامه سازمان تنظیمه ربطی به اندیشه نداره
یعنی شما میگی اندیشه بر طبق آیین نامه عمل میکنه؟ الان مثلا تو آیین نامه گفتن به کاربران خانگی سرعت بیشتر از 128 نباید داده بشه پس چرا میدن؟ اندیشه هم مثل همه شرکتهای مزخرف گیلان بر اساس سودش عمل میکنه و رضایت مشتری ها هیچ اهمیتی براشون نداره. الان دیدن با دادن 128 و 256 نامحدود ضرر میکنن رعایت آیین نامه رو بهانه کردن تا جلوی دانلودها رو بگیرن.نقل قول: