دوستان عزیز کدهای چیت کانتراسرایک را از کجا می توانم پیدا کنم!
کدهایی که کارایی داشته باشن! آخه از اینترنت یکسری کد گرفتم که از 20تا 5 تاش شاید کار کنه!
اگه امکانش هست کدهای کانتر + کارشونو در اینجا قرار دهید!
Printable View
کدهایی که کارایی داشته باشن! آخه از اینترنت یکسری کد گرفتم که از 20تا 5 تاش شاید کار کنه!
با سلام به همه ای دوستان عزیز
من عضو جدید این تایپک هستم
من یه سوال داشتم درمورد کانتر
یه ورژن از کانتر اومده که توی بازی اگه به حریفت بزنی به جای اینکه بمیره شبیه به یه پرنده میشه
من توی چندتا گیم نت بوشهر بازی کردم اما الا تهرانم چند جا رفتم میگن چنین چیزی ندیدیم
این بازی خیلی خنده دار هستش وقتی به حریفت میزنی بیشتر شبیه مرغ میشه بچه های اونجا بهش میگفتن کانتر مرغی
اگه کسی میدونه فایل دانلودش یا خریدش از کجاست ممنون میشم راهنمایم کنید
در ضمن من درمورد کانتر هر چه بخواهین دارم یا هر مشکلی داشته باشین من در خدمتم
سوال :
طبق اون چیزی که دوستمون گفتن من دیدم که بعضی ها حتی تو کانتر 1.6 براشون ping و fps رو مینوسه پایین صفحه . میخواستم ببینم چه جوری . مثل این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون با وضعیت اینترنت ایران خیلی بدرد میخوره
----
تو پست یا تاپیکی نکاتی برای موفقیت تو کانتر ننوشته که لینکش کنید ؟ یا حرفه ای های تاپیک نظری ندارن ؟
چون من خیلی آماتورم به زور میتونم بکشماف رادو
fps مخفف Frames Per Second هستش که بیان گر تعداد فریم های نمایش داده شده در واحد زمان(یک ثانیه) هستش. برای نمایش fps هم تو کنسول کد زیر رو بزن:نقل قول:
حد اکثر fps رو هم میتونی با استفاده از کد زیر تنظیم کنی:کد:cl_showfps 1
بالاتر از 101 نمیتونی بذاری.کد:fps_max 101
موفق باشی:10:
نقل قول:
برای نمایش این اطلاعات کد زیر رو تو کنسول بزنید:
البته میتونید مقدار اون رو از 0 تا 3 تنظیم کنید. مقادیر مختلف رو امتحان کنید و تفاوتش رو ببینید.کد:net_graph 3
موفق باشی:10:
با سلام .
ببخشید دوستان من یادمه اون قدیما که بازی میکردیم ، یه مپ بود خیلی باهال بود
اون مپ طوری بود پایینش 2 طرف داشت
یکیش مال CT و اون یکی هم ترور
بعد بین این 2 قسمت یه جایی بود که توش آب بود .
بعد واسه هر 2 طرف یه پله بلند بود که وقتی میرفتی بالا یه ردیف Sniper توی خونه ی کوچیک گذاشته بودن
حالا خواستم ببینم کسی اسم این مپ رو میدونه ؟ میتونه واسه دانلود بزاره ؟
ممنون میشم . :11:
سلام دوستان
کسی نرم افزار هاماچی رو نداره اگه داره لینک دانلودش رو بزاره فقط کامل باشه من چند وقت پیش یک هاماچی دانلود کردم اون برا 30 روز بیشتر اعتبار نداشت و بعد از 30 روز دیگه کار نمی کرد لطفا 1 لینک بزارین تا کامل باشه و برای تمام مدت کار کنه
ممنون از همه دوستان
دوستان کسی wall برا sxe 7.8 از اون مربعی ها نداره اگه داره بزاره:31:
سلام ، یه سوال از بکس اینجا داشتم . من یادمه که 2 سال پیش که بازی میکردم (کانتر) یه کد بود برای کیک کردن.
منظورم این نیست : kick
یه کدی بود که اسم کسانی رو که در حال بازی بودن لیست میکرد تو کنسول و با استفاده از اون میتونستی کیک کنی.