پرینتر من epson p50 هست...جدیدا پرینت میگیرم خطوط عمودی بسیار کمرنگ در سرتاسر عکس قابل مشاهده هست...با هد کلین هم درست نشد..چیکار کنم ؟
Printable View
پرینتر من epson p50 هست...جدیدا پرینت میگیرم خطوط عمودی بسیار کمرنگ در سرتاسر عکس قابل مشاهده هست...با هد کلین هم درست نشد..چیکار کنم ؟
نقل قول:
چطور به این قسمت دسترسی پیدا کنم؟پرینترم scx-4300. نتونستم پهلو های پرینتر را باز کنم!
سلام
من یه کانن 4450 دارم
کپی یا پرینتر که میکنم یک سانت به سمت راست کشیده میشه
یا کج چاپ میکنه
اگه میشه راهنمایی کنید
با سلام.
کیفیت چاب در حالت 600dpi بالاتر است یا در حالت Fastres1200 ؟
به عبارت دیگر در کدام مود جوهر کمتری مصرف می شود؟ (پرینتر لیزری سیاه و سفید)
با تشکر
قاعدتا هرچي dpi يا رزوليشن بالاتر باشه مصرف جوهر بيشتر خواهد بود. توي حالت 300 كمتر خواهد بود!
یه راه حلش می تونه این باشه که با خرید یک کارت PCI LPT یک پورت جدید به سیستموتون اضافه کنید یا اینکه تبدیل USB به LPT استفاده کنید . در صورت نیاز می تونید پیغام بدید تا براتون ارسال کنم . 09352334746نقل قول:
سلام
من یه چند کاره hp b-209 جوهر افشان دارم و کاملا" راضی هستم با همون کارتریج اولیه روی دستگاه 564 جوهر توش میریزم و بسیار زیبا چاپ میکنه.
حالا میخوام یه hp که A3 چاپ میکنه برای کار شرکتم بخرم.hp officejet 7000 یا HP Officejet Pro K8600 Color Printer
سوال من اینه آیا مثل hp b-209 میتونم کارتریج hp officejet 7000 یا HP Officejet Pro K8600 Color Printer رو شارژ کنم. پرینتر hp officejet 7000 شماره کارتریج 920 و HP officejet Pro K8600 با کارتریج شماره 88 میباشد.
سلام
سلام کســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی نیســــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــت
من یه کانن 4450 دارم
کپی یا پرینتر که میکنم یک سانت به سمت راست کشیده میشه
یا کج چاپ میکنه
اگه میشه راهنمایی کنید
هوا گیری کارتریج ها یا اینکه جوهر توی تانک کم شدهنقل قول:
ولی من جوابمو نگرفتم!
کیفیت چاب در حالت 600dpi بالاتر است یا در حالت Fastres1200 ؟
با تشکر