سلام. دوستان قبل از تایم شبانه لازمه مودم رو خاموش و روشن کرد؟
من مثلا برای شبانه اومدم پارس. زدن کلا تعرفه ها رو نابود کردن. :n27: نمی دونم چرا اینقدر snr ام نوسان داره و قطعی دارم. وضعیت خطم بد هست ولی فن آوا بودم در این حد نبود دیگه. :n27:
Printable View
سلام. دوستان قبل از تایم شبانه لازمه مودم رو خاموش و روشن کرد؟
من مثلا برای شبانه اومدم پارس. زدن کلا تعرفه ها رو نابود کردن. :n27: نمی دونم چرا اینقدر snr ام نوسان داره و قطعی دارم. وضعیت خطم بد هست ولی فن آوا بودم در این حد نبود دیگه. :n27:
سلامنقل قول:
نیازی نیست خاموش و روشن کنید
نوسان snr رو هم زنگ بزنید به شماره 02182208000 تا درستش کنند
این مشکل نوسان snr تو این 2 سالی که با پارس داشتم پیرم کرد.:n21:
دوستان کسی خبر داره که پارس سرویس های شبانه رایگانشو به خاطر طرح نامحدود دولت حذف میکنه یا نه؟
اگر حذف میکنه برم برای 6 ماه دیگه بخرم.
پارسال که به خاطر دولت مجبور شد سرویس های ایرانشو رو اجرا کنه سرویس های دیگه اش رو حذف نکرد فقط 128 نامحدود رو حذف کرد
اگر الان هم شبانه رایگانو حذف نکنه خیلی بهتره
سلام،شما شبانه از چه ساعتی استفاده میکنی؟به چه سرعتی؟نامحدود هست؟
نقل قول:
دوست عزیز بنظرم زنگ بزن 1585 بپرس و صداشون رو هم ظبط کن اگه خلافش عمل کردن موقع شکایت 195 مستندات خواست ارائه بدینقل قول:
یحتمل میگن خودمون نمیدونیم که در اونصورت باید ریسک کنی
به همین راحتی ها نیست الان اکثر مشترکا به این طرح ها شبانه نامحدود و ... عادت کردند کوچکترین تغییری همه فراری میشند
من مطئنم این طرحشون با شکست مواجه میشه چون با اعتراض گسترده ای مواجه شده فقط این کار غیر حرفه ای بوده که قبل شروع دولت جدید دست به همچین کاری زدند.
دوستان تا چند وقت پیش یوتیوب بدون فیلتر شکن با گوشی باز میشد از کی اینم بستن؟
سلام دوستانی که پارس آنلاین دارن تک کانکشن و کیفیت سرویس به چه صورته مخصوصا سرور خارجی چون تعریف شنیدم خواستم راهنمایی کنید میخوام بیام پارس آنلاین:n40:
سلامنقل قول:
از ساعت 2 تا 7 صبح
خطم روی 9 مگ بسته شده.3 ماه اول سرعت خیلی خوب بود و روزی 12،13 گیگ رو میشد دانلود کرد
ماه رمضان سرعت رو کم کردند جوری بود که نهایت 8 گیگ میتونستید دانلود کنید
الان بهتر شده نسبت به ماه رمضان ولی نمیشه تضمین داد 13 گیگ دانلود کنید
دوستان 2 هفته هست درخواستم رفته پارس انلاین هر موقع می زنگم میگن رفته مرکز طول میکشه :|
مرکز جا داره مشکلی هم نداره !
واس شما هم انقدر بازی در میارن موقع وصل کردن ؟